- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MDanny
senior tag
-
Allien
veterán
Tárgytalan, megoldottam egy pendrive-l, a billentyűzetemen keresztül (van usb kivezetése, mintha HUB lenne, bios meg elfogadta így). Már F2 van fent, a beta biost nem raktam fel még, amúgy se fenyeget, hogy 6 magos procit vegyek mostanában.
Most fut a teszt, mert Mushkin ramjaimat még nem nagyon teszteltem, meg a procit se. Ugyebár, a ramjaim Mushkin 996677st, 1333-on elvileg 1,5-1,6V mellett 7-7-7-20-t tudnának (1T). Úgy néz ki, tényleg megy ennyivel (jelenleg 1,6V-n)!Bár, még nagy teszt nem volt igaziból. Most a procit toltam 3600-ra, kell hozzá fesz emelés, sajnos már. A 3. magot még nem nyomtam fel, de mindjárt ez is meglesz, aztán majd lecsekkolom mondjuk a GTA 4-l.
-
M4c1k4
csendes tag
Szia! Köszi a választ!
Még soha nem csináltam ilyet. Gondolkodok egy Phenom II X2 550-en én is és reménykedek, hogy tudok belőle 4 magost csinálni.Persze erre nem szabad számítani, mert valamiért csak le van tiltva az a két mag. Majd ha meg lesz alaplap, proci, meg RAM is rendben lesz, akkor majd többet tudok én is.
Köszi a segítséget! Üdv. :
-
Cadal
őstag
Én már leszedtem, roppant egyszerű, ha a kezedben van a lap. Amúgy van alatta paszta, csak szerintem valami nagyon egyszerű ezüstpaszta. Elég száraznak tűnt, úgyhogy kapott egy kis tisztítást, és MX2 pasztát
. Amúgy hihetetlen milyen kicsi az északi híd chipje.
Amúgy szvsz, ha csak az ember nem akarja kedvtelésből lecserélni az északi híd hűtőbordáját, akkor a gyári is tökéletes a hűtésre. Megmondom őszintén azt nem tudom hány fokos lehet, de szerintem jó az úgy. -
Kroni1
veterán
2500ft valóban nem sok de ugy tudom, hogy a 790esben nincs se USB3 se pedig Sata3 vezérlő és mégis drágább.. Ha a crossfire nem fontos akkor tényleg nincs előnye. A sata3 is csak akkor lényeg igazából ha egy gyors, ujabb szériás SSD-t tervezel a közeljövőben, (nálam ez nem volt szempont) de az usb 3 jól jöhet, én is csak ezért választottam a 770TA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest