- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizikekoma
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #5387 üzenetére
Hát kösz, akkor próba -szerencse.
-
Zizikekoma
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #5384 üzenetére
Rendben,csak azért mert több gyártó is ennyit ír, esetembemben a Geil, de pl. a Kingston is ennyit javasol.
-
Zizikekoma
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #5379 üzenetére
Basszus, ez itt volt az orrom előtt.
Köszi -
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3860 üzenetére
MŰKÖDIK!!!!!!!!!
Köszönöm szépen!!!!!!
Most már megy mint a szél!w
-
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3857 üzenetére
az nem gáz hogy a másiknak is van mac címe?
-
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3857 üzenetére
itthol vagyok. még megvan a régi konfig azt használom, mert az újon nem megy a net csak azt nem értem akkor miért látok minden IP címet meg DNS-t meg ilyesmit. csak a billt, egeret meg a moncsit dugdosom ide oda.
w -
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3854 üzenetére
akkor ha jól értem mivel új configgal használnám a netet azért nem megy mert az alaplapomnak más a mac címe?hol tudnám megváltoztatni?
( az új confignak is megvan a mac címe csak nem egyezik ugye a régivel ez a baj? ) -
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3851 üzenetére
a kábel modemnek van mac címe és az fix nem?
-
csibor
addikt
válasz
VaniliásRönk #3840 üzenetére
Nekem is minden indításnál kiírja,akár F3 vagy most már F6.
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #3840 üzenetére
Ebben a totyikban akad talán néhány eredmény.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3837 üzenetére
Akkor pláne nem értem. Nekem ugyebár BE-2300 -as procim van, G2-es. Ezt ugyebár az F4-es támogatja. Eddig F3-as bios volt fennt, tehát az eddigiekre a magyarázat megvan.
Viszont ezt a képet ,már az F6-os BIOS-al indítva csináltam...
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #3833 üzenetére
Miota van ilyen giga lapod??
-
bnss
veterán
válasz
Igen, int. VGA van még csak. Na meg a gyönyörű Crucial kit.
szerk.: később dobhatok konkrét eredményeket is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Na, én is feltettem. Tényleg jobb lett a ram beállítás...én a felületes tudásommal nagyon örülök.
Abban tudnátok segíteni, hogy ez mit jelent? Tudom,hogy nem hiba igazán,csak puszta kiváncsiságból furja az odalalm.
-
Traptor
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3816 üzenetére
És hogy szűrted ki?
Memtest-ben előjött a hiba? -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #3816 üzenetére
Szerintem regen is siralmasak voltak de ezt mar megbeszeltuk, a kingmax mars az nem ram.
-
lithium1
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #3806 üzenetére
nemigen teetem fel mást, csak alpvetőeket, de nem volt fagyi...eddig
-
lithium1
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #3790 üzenetére
Ja még valami Bios F5 (a legújabb)
A dolog pikantériája, hogy előszőr a Win. Blade-t telepítettem, ott a hang kitünően működött, de mivel a blade a rengeteg tiltás miatt nem tettszett igy normál pro-t tettem fel....azóta nem lát hangeszközt! -
lithium1
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #3790 üzenetére
Letöltöttem , telepítettem a 1.88 drivert a megadott helyről, de telepítéskor hiba lépett fel: error code:-0001. telepítettem az 1.68 at ez lefutott, de a telepítés után a vszínűleg nem megfelelően fog működni üzenetet adta ki.
direct x 9c is telepítettem ,de semmi
már c mos resettel is probálkoztam...semmi..
Mi lehet a probléma????? segítsetek!!
Audióeszközt nem tudok váltani, minvel nincs aktív eszköz -
rulla
tag
válasz
VaniliásRönk #3800 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
közben úgy döntöttem, hogy lenyugszom, és várok holnapig, mikor is a cimborámmal vga-t cserélünk.
Kipróbálom az ő Sapphire X1950 Pro-ját, de főleg, ő az én Giga X1950-esemet.
Ugyanis a problémák a vga beszerzése után jöttek, a lapcsere GA-MA69G-S2H-ra ezután jött. -
rulla
tag
válasz
VaniliásRönk #3798 üzenetére
Hol lehet állítani a feszt?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3772 üzenetére
A többi jó? vagy esetleg van valami tanácsod? (Persze saját felelősségemre próbálom ki csak.
)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3769 üzenetére
A HT-nél kettő is van P és N, az N alapból 4 volt...a P 5, ezt átállítóttam 4-re. Már ha egyáltalán jó helyen kaparászom...csináltam pár képet a beállításokról,mindját felteszem.
na, ezek vannak most:
De mintha a HT-nél rossz helyen kaparászom, valami olyan érzésem van
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3767 üzenetére
A ramot visszavettem 667-re,de akkor is fagyott.
Az fsb-t most feltettem 230-ra, a proci 1,25 helyett 1,3-at kap,a szorzó x9,5. Ram ugye 667-en, a többi auton-van ,az időzítéseket nem csesztettem. És a ramok most +0,3v-t kapnak.(az most a normál 2,1v-ra jön ki.)Ezt a HT-t kicsit kifejtenéd?(közben megy az orthos)
-
ssolitude
őstag
válasz
VaniliásRönk #2083 üzenetére
Sajnos még váltással sem megy
Ez a kínom.Vagy a gyári bracket kell hozzá, vagy nem tudom mi van. Kizártnak tartom, hogy direkt kihozták volna a kompozitot.(Mi a jó édesanyja az a COMP?)
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #2078 üzenetére
én is okosabb lettem mint egy 5.-es, tényleg nem műxik!
nem ad képet úgy, szóval a tv-out kivezetés is felesleges! ilyenkor lenne jó egy dvi-os moncsi, de ha filmet akarok nézni, akkor másolom a laptopra és nézek onnan a tv-ről! mert az is ati chippes, mégis jó!
-
Borokafa
őstag
válasz
VaniliásRönk #2042 üzenetére
Itt van néhány tuningeredmény F3-al:
[link] -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #2042 üzenetére
Te jo ez a 4db ram szepis jo is
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #2040 üzenetére
Epp van 1 tesztem 2950 en
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #2038 üzenetére
Nemstabilan 3200 felett 3ghz korul lehet stabilizalni ertelmes feszel de inkabb 2950.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #2036 üzenetére
De abban kiegyezhetunk hogy birsalmanal nincs erteme eroltetni,nem??
Amugy 4db ramal ugyveszem eszre hogy 2-3% lasult a mem iras -olvasas mas minden talan jobb is .
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #2034 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #2031 üzenetére
Ebben a lapban everest szerint szinte nulla a kulonbseg a CL4 es CL5 kozott de csinalok is tesztet hogy tisztan lasd.
-
Ferrarer
tag
válasz
VaniliásRönk #2031 üzenetére
Az everest szerint:
Modul neve Kingmax KLDD48F-A8KB5
Szal nem fog nagyon 800 fölé menni cl4-ben?
És ha el tud 800-at érni cl4-ben akkor gyorsabb mint a 850 cl5-ben?
Még valami: Nem tudja valaki h a B7.0905.1-es easytune-ban hol van az igp tuningoló menüpont vagy h meik az? Az AGP freki vagy pci freki vag ynincs is?
thx -
radix
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #2013 üzenetére
Minden alapon van, én semmihez nem nyúltam hozzá.
DDR2 800-as GoodRam márkájúak.
Az everestből néztem a feszültség értékeket, és ez az egy volt, ami nagyon eltért.
A RAM-oknál viszont a modul feszültségére 1.8 -at ír.Értem én, hogy annyin megy, de nem 800Mhz-en kellene mennie?
u.i.: bocs a tudatlanságomért
-
WonderCSabo
félisten
válasz
VaniliásRönk #1956 üzenetére
Értem. Nos ezt nem tudtam. Azt ismertem, hogy van HT és annak frekije, dehogy az honnan jön, na azt nem.
És köszi az okítást!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
VaniliásRönk #1954 üzenetére
Igen. Rájöttem.
De ezt az első válaszomból is tudhattad. Azt nem tudtam, hogy van HyperTransport szorzó.
Azé ennyire hülye nem vagyok...
Egyébként a memfesz emelés úgy látszik segít a dolgon.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
VaniliásRönk #1947 üzenetére
Öööööö. WTF?! Hypertransport? Szorzó? Mi van?
-
tormy
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #1943 üzenetére
pedig annyira állítja, everest szerint is ennyi a valós ram órajel. /ddr2 856/ tesztnél csak 800 at ír.
Amúgy működik a 2 ram eggyütt csak nem tudok progikat installálni ezéert próbálok a végére járni a dolgoknak.
A 2 ram tök egyforma. -
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #1939 üzenetére
jó, de arra térek ki, hogy 800 fölé sem lövi be a ramokat!
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #1782 üzenetére
Na akkor talan azokba benne van
de az emberek azthiszik hogy a chipset homersekletet latja a everestbe holott egyesz mast ....na mind1 azert kivancsi lennek ezen a lapon hol van.
-
g.gergo
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1625 üzenetére
4.20-van fenn, szal nem hinném, ott a gond, de majd elválik....
-
g.gergo
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1623 üzenetére
Én is erre gondoltam, így le is vettem 300-ra az alap 400-ról, de bootolás után Everest még mindig 400-at írt ki, szal ezért nem értem.
De köszi, teszek még egy próbát.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1592 üzenetére
Most éppen laptopot telepítek, így egyenlőre úgy néz ki, hogy holnapra marad
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #1355 üzenetére
Az szinte 100% hogy nem megy fel a lapra a felfogatas miatt mega 16X sin miatt nem fer el elenben a legyezo zalmi szerintem felmegy lazan es jobban is hut mint a gyari.
-
JohhnyStyler
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #1352 üzenetére
tudnál ajánlani valamit?
kb 3ezer ft-ot szánnék rá!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1200 üzenetére
Azt már nem próbáltam ki a Winrarbech elindítása után. Sajnos nem csak a csökkentés nem megy BIOS-ban fixált procifesz esetén, hanem a növelés sem. Tehát, a BIOS szintű procifesz fixálás valóban fixálás. Lehet az újabb BIOS-al ez már nem így van, de én ezt nem néztem meg.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1194 üzenetére
Mire gondolsz?
Amúgy az F3-as után 1-2 nappal már ki is dobták az F4a BIOS-t, így nálam F2 után egyből F4a-ra lett frissítve a lap. Az utolsó F4-es ill. F4f-es BIOS-t is megnéztem, de mindkettővel a memkezelés eléggé gyér lett (Winrar bench kb. 380KB/s értéket súrolta alulról
), így más irányú dolgot nemigazán nézegettem velük. Jelen pillanatban CrystalCPUID-t tesztelem pár naja és nem tapasztaltam hasonló tüneteket. Bár az is igaz, hogy mostanában nem is nagyon gyötröm a gépet
-
válasz
VaniliásRönk #975 üzenetére
No és mennyiért vetted anno? Mert én annyiért mint amennyibe most kerül.
-
kircso13
senior tag
válasz
VaniliásRönk #987 üzenetére
Köszi a gyors infót!!!
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #984 üzenetére
Notiba biztos jo lesz mert ami mostvan a notimba X1100 hmm CoD 2 eppenhogycsak megy 22-40Fps de inkabb atlagba 25-27..DX7be
-
Fel
addikt
válasz
Sőt mi több! Eme RS690/SB600 chipset utódja, az RS780 (int. DX 10 vga-val) és az SB700 is beköszönhet karácsony környékén (mondjuk lehet hozzánk csak jövőre jut el).
-
válasz
VaniliásRönk #978 üzenetére
nemhinnem h masik lapot fogok valasztani, ez olcso es megbizhato. Alaplapra nem szivesen koltok 18k nal tobbet , hisz tuningolni nem nagyon fogok, 2 vinyom meg 1 dvdm van szoval nem kell 200 sata-s csoda alaplap sem. Pont jo ez giga lapcsi nekem
-
válasz
kb 30-40 nap mulva lenne esedekes a gepvasarlas, tehat mindenfelekeppen megvarom az uj ATI kartyat
ha jol tudom jovo honapban jon ki a HD 3730 vagy vmi ilyesmi ( gondolom erre gondoltal)
Ja es thx a valaszt -
válasz
VaniliásRönk #973 üzenetére
Majd egy éve meg vannak a RAMok...
-
válasz
VaniliásRönk #971 üzenetére
2600on még stabil, de így tudtam a RAM sebességét a lehető legnagyobbra állítani. 2600 fölött már nem indul a gép.
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #922 üzenetére
nem érzés műve, mert nekem a kutya sem nyúlt hozzá, egyszerűen elfáradt a műanyag és alvás közben szirénázott a cucc....
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #922 üzenetére
Egyszer raktam fel ilyet abitra de ugy csinaltam hogy a keret csavarjait 1-1,5mm kitekertem ugy nem gaz...de magamnak nem tennem.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
VaniliásRönk #925 üzenetére
2850 volt a vége, majd holnap beírom mik a pontos eredmények. Olyan 8-8,5k között.
Már lassan kifolyik a szemem, holnap újult erővel tovább tesztelek. -
Tybee
tag
válasz
VaniliásRönk #889 üzenetére
oksa, köcce a helpet
-
Tybee
tag
válasz
VaniliásRönk #887 üzenetére
ahamm, most probálgattam 1600ban csak 75hzig jó,utána remeg.
de így meg kifolyik a szemem
ilyen gyenge lenne ez az integrált vidkari? ok hogy 3dben nem ér semmit nade hogy 2d-ben is ezt csinálja.... másik gépembe 9550volt az se nagy szám de ment max frissítéssel az összes mód
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #871 üzenetére
OK
Pedig komolyan majdnem vettem ilyet. -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #868 üzenetére
Koszi az infot akkor felveszem a nem ramok listajara.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
VaniliásRönk #868 üzenetére
De az AMD mellé jó, akkor meg le vannak ejtve
Nem az inteleseké a világ... -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #864 üzenetére
Komolyan gondoltam az 1066 osrol meg nem hallotam rosszat, azok lehet jok.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
VaniliásRönk #854 üzenetére
Mennyit adhatok max? 2,2v?
Procinál nem tudod véletlen mi fölött veszélyes? -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #846 üzenetére
Nehez ugy ez ,lehet a zami mintajara keszitek rezbol sajat kivitelt...de azse egyszeru
Gyuri27
Igen ilyen rambordara gondoltam szerintem az boven eleg lehet.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #846 üzenetére
Ha jól látom a ezen a lapon alul van a "pöcök", így nincs vele gond. (venti viszont már nem fér el rajta)
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #843 üzenetére
En is gondolom, mar kereses alatt van ilyen ramsuni, a Vga rol nem akarom leszedni es sajna mind a 8db rajta van.
HR5 majd megsasolom hogy milyen is az, ati chipset kb fele akkora mint az nvidia es mag is kb csak a fele kb 3x5mm azon parazok le ne sarkazodjon mert a hr5 eleg magasra er es kis mozgastol baj lehet..
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #833 üzenetére
Sejtettem, ezért is pontosítottam
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #830 üzenetére
Természetesen az írtak a 350+ HT-hoz szükségesek. Azalatt nincs szükség ilyen mókára.
-
Tybee
tag
válasz
VaniliásRönk #667 üzenetére
nah, először is feltelepítettem mindent a mellékelt CD-ről, nem volt ütközés látszólag minden rendben volt, media player is játszotta a hanganyagot csak éppen hang nem volt.
Utána leszedtem a Microsoft Universal Audio Architecture Bus driver-t, felrak, újraindít még mindig semmi. elindítottam a realtek hd audio managert, audio i/o-nál analóg beállítások/Előlapi jack aljzat érzékelésének letiltását bepipáltam, és lett hangutána kivettem a pipát akkor is szólt, úgyhogy pontosan nem tom megmondani mi volt a probléma...
viszont van 1 ismeretlen eszközöm csak azt nem tudom mi az
helye: PCI szabványos ISA híd
és a memóriatartománya nem elérhető
esetleg vki tudja mi lehet ez? -
Johnny
senior tag
válasz
VaniliásRönk #660 üzenetére
Köszi, így gondoltam én is
Csak nem értem, miért szerepel akkor ott az a 250-s érték - bár lényegtelen. -
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #548 üzenetére
Kicsit ködbeburkolt a válasz, de a lényeg azthiszem benne van
De segítsünk a tisztánlátás érdekében: visszafelé kompatibilisek a memók órajel tekintetében, így egy 800-as is képes üzemelni 667-en, tehát az 1066 ........
Az 1066 azt jelöli, hogy mekkora a gyárilag garantált maximális órajele (persze megfelelő nagyságú feszültség mellett) -
Worker
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #548 üzenetére
akkor ha jol ertem, mukodik.
kosz a valaszt, a gyorsasag azert kellett, mert most derult ki, h nincs 800as kingmax raktaron az arcnak, es most irja a rendelest... ezert ram akar sozni 1066-os kingmaxot + 2*600ft-ert...
sztem belemegyek, jobbat nem tudok :-P
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #537 üzenetére
Hát venni veszek... majd ha lesz egy normálisabbra keret.. de lehet egy kölcsön VGA-val kipróbálom, kiváncsi vagyok, hogy úgy milyen eredmények születnek.
Amúgy nem önszántamból méricskéltem hanem megkértek rá -
Vincsó
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #537 üzenetére
Igen az int. VGA-t használom. Hmm ez tényleg kevésnek tűnik
Na lehet felrakok valami Xp-t valahova... és megpróbálom az alatt is
-
Vincsó
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #535 üzenetére
Igen az, mennyinek kéne lennie?
Amúgy Vista alól vagyok... lehet azért gyenge?
Pedíg azt hittem jó valamireNa nembaj... majd lesz tán jobb is
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #370 üzenetére
a + is kell nyomni? -
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #274 üzenetére
Hát a rondaság az nekem is szembeötlött egyből, a lassúság meg kicsit át is vágott
Ezek a butítások még Geforce 2 MX400-hoz készültek anno (ha jól emlékszem) és emlékeim szerint gyorsult is. Bár kézzelfogható nyomát egyenlőre nem találtam sehol.
Nade 800x600-ban miért nem lassul?
Az IGP + Catalyst kombó működéséből adódóan, mivel bizonyos dolgokat a procival számoltat, az is lehetséges, hogy butításnál több számítás juthat a procira, mivel a levett effekteket az IGP számolhatta, ami kevesebb terhet rótt a prockóra. A prockó ereje is véges, ráadásul csak 1 magot kezel a gama.
A kutya inkább a HT-n keresztülkavaró adatoknál lesz elrejtve, mert alacsony HT sebességnél szinte ugyanazok az eredmények lesznek. Ez meg a memória sávszélességre utaló dolog. Legalábbis Quake3 esetén. Nem egy mai játék az biztos. -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #224 üzenetére
Miert mit feszelek agyon?
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #221 üzenetére
En a geil value ramokat miota megvannak 2,3V-on nyomatom.
Persze az szereti a feszt -
Vandit.
addikt
válasz
VaniliásRönk #213 üzenetére
abban csak a proci szorzót +fsb-t meg feszkókat lehet állítani
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #207 üzenetére
Köszi sikerült.Ha nem működne milyen lehetőségek lettek volna még?
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk #202 üzenetére
Mondja ezt az, akinek, a lapján, és vga-ján is nvidia chip gondoskodik a szoba fűtéséről!
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk #200 üzenetére
Egyébként tök mindegy mit tud, mert nem nvidia!
Remélem ez kielégítő, és értelmes magyarázat! -
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk #187 üzenetére
Ha valami nagyon konkrét kell tanácsilag, akkor úgyis Biznisz Elek-hez fordulok, bár természetesen igaz, hogy van aki inkább eladói mint szakértői státuszban dolgozik náluk..., tényleg nem rossz értelemben véve ezt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #181 üzenetére
Hát ami nekem volt Kingston DDR400 memó annak max 2.9V-ot mertem csak adni (440-et nem is bírta), pedig egy TT ventis memóhűtőt pakoltam rá.
A mostani A-Data memóknak meg 2.1V-ot adok így mennek jelenleg 5-4-4-12-2T -vel 944MHz-en. Többet nem nagyon merek nekik adni. A TT memóhűtőt meg valahogy nem akaródzik rápakolni egyik modulra sem. Azon gondolkodom, hogy készítek egy ál memómodult kartonpapírból vagy vékony műanyag lapból és arra fogatom majd fel, amit betéve az egyik memófoglalatba a venti éppen ráfújna a 2 A-Data modulra. Így lehet elviselnének picit nagyobb feszt is, de valahogy ódzkodok kicsit tőle.
éN79:
Én sem néztem, csak most reggel. Pontosabban néztem én éjjel is, csak nem láttam
[Szerkesztve] -
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #167 üzenetére
Húú köszönöm szépen a segítségedett akkor ez a lap marad ttui hogy ezt veszem
most akkor indul majd hozzá a proci vadászat de ennek a lapnak már akkor úgye nincsenek olyan beetgségei hogya Brisbane magos procit 60°C-nak írja miközbe csak a fele a valódi hőmérséklete
-
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #165 üzenetére
Értem akkor még egy fárasztó kérdés de már előre bevagyok xarva
Valószínűleg ez a lap lesz már döntöttem de ebben mennek tutira a ramjaim GeIL Value Select 667MHz
X2 4400+al avgy 4000+al
[Szerkesztve] -
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #126 üzenetére
Ezt hogy érted ha azt ami az alaplap cd-én van rajta még akkor is ráqrhatok
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #156 üzenetére
Gainward gyári hűtés.Jobban szerettem ha elölröl tolta befelé igy a vinyó több hűtést kapott,nem meleg levegőt kifelé.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #154 üzenetére
A 6600gt befelé tolja a levegőt hátulról.Emiatt hátul már nem lehet kifelé szívatni pedig jobb lenne a táp is kifelé szív,elöl meg nem tud úgy távozni.Szerintem jobb ha igy hagyom.
-
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk #152 üzenetére
Szerintem ő úgy gondolta, hogy a venti rendesen, normálisan áttolja a levegőt a bordán, ami így a ház hátulján át távozik, csakhogy a levegőt a memókról szívja le valamelyest, ezáltal azokra is kihat egy kicsit jótákonyan, ahogy az szinte mindenkinél van, ilyen hűtő és normális keretelrendezés esetén.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #147 üzenetére
Bocs
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #145 üzenetére
Hát a képen a ramra néz.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #142 üzenetére
Hát nem arra néz. :W Nagy gond?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #142 üzenetére
Hát akkor itt fordítva rakták fel: [link]
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #133 üzenetére
Dual-Core Optimizer miért jó ha fönt van?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #126 üzenetére
Hát ja. Ezt Asus A8N-E lappal megtapasztaltam én is, mikor APIC nélkül telepítettem az XP-t, majd rátolva az nv IDE drivert, újraindításkor kékhalállal el is távozott az XP az örök vadászmezőkre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest