- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezhawer
csendes tag
Volt az is egyébként, de az sem vezetett megoldásra...De mivel még garis volt a lap is meg a proci is, így visszavittem a szervízbe, ahol a srác méregetett és végül a proci halt be. Zokszó nélkül ki is cserélte és most már mükődőképes minden, úgyhogy végülis nem a lap hibája meg nem is a többi alkatrészé de a kört csak eddig tudtam szűkíteni...
Köszi a segítséget és így egy plusz pont a lapnak ;)
-
Lezhawer
csendes tag
Memória modulokat cserélgettem nem hiszem hogy egyszerre kettő elszállt volna...én azt is kizárnám, másik procival sajnos most így hirtelen nem tudom megnézni, mivel nincs még egy itthon
Tranzisztorokról se tudom biztosan hogy jók, csak ránézésre tűnnek jónak, szóval fizikaialag normálisnak látszanak. Ezen kívül passz....de köszi a segítséget és a gyors választ!
-
Piero89
aktív tag
-
Chaser
legenda
De ha már van igp, akkor nem veszek külsőt
Mostanában biztos nem, ha ilyen tempóban haladunk, őszre, év végére 20k körül lehet kapni 96gt-t... 1ébként van tartalék kisgépem. Én már annyira hozzászoktam a kis lapokhoz, hogy ATX-et nem is tudok megszokni. Itt van a 690g-s3, szép jó, hát még ha feleekkora lenne
Na jó, arra ott az s2-h
-
Chaser
legenda
Főnök ezt már kitárgyaltuk
Design oké, de nem vágom bele a fejszémet, procimat mégúgyse
Az a sapphire lap színösszeállításban valami tragédia..nekemDe ha tetszene is, nincs rajta semmi extra, ami indokolná az árát, ár/felszereltség menünél repülne. Akkor inkább ez, semmi csicsa, elrendezésileg szinte sapphire, van rajta sideport ram is. 1ébként úgyis maradok a GB-nél, szóval mind1
#4395 nesa : olyat mutattam ami tetszik
-
lithium1
csendes tag
Szevasztok!
Duál ram probléma megoldva! A kingmaxot visszavittem a boltba s kicseréltettem kingstonra.(rendes volt az eladótól hogy kicserélte, hála neki).Így mostmár a két azonos kingston ram remekül pörög duálban 128bit-en.(az everestben rögtön a lista elejére ugrott ).Jó kis lap ez, ...az integrált vga-t használom és még a játékok is egész jól futnak...nem gondoltam volna.
Köszönöm a segítséget! -
V.Stryker
nagyúr
Minap olvastam a PCWorld-öt és eszembe jutottál a J&W alaplapokról....itthon ők forgalmazzák. Bár az általad keresett lapot nem láttam.
-
diablo1984
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
CR
? Há nem találom.
Most 240 az fsb és megy rendesen. Tesztek lefutottak. Annyi van, hogy pl. Pro Street közben megáll a játék, olyan mintha kifagyna. De nem, ugyanis várok kb. 5-10 másodpercet és továbbmegy. Ezt az elején megcsinálja vagy kétszer,utána már nem. Mi lehet az oka? -
diablo1984
veterán
-
psykie
aktív tag
Egy J&W -t én is kinéztem: J&W JW-G82UM-PVHD+, csak még nem lehet itthon kapni.
-
-
ela
tag
-
V.Stryker
nagyúr
Semmit nem tuningolok. Sőt, még ilyen extra alacsony fogyasztású BE-2300-as proci van benne. VGA sem lehet,mert annó az integráltal is megjátszotta.
Semmiképpen nem lehet hardver,mert mással nem csinálja. A Sims vmit bekavart a rendszernek, csak nem tudom,hogy reinstall helyett mivel lehetne helyre hozni.
-
ela
tag
Szia!
Én is ugyan ilyen prockóval és deszkával nyomulok.
Ha érdekel az én kicsikém 3 g-t,akár a Tiéd viszi alapból,viszont a komolyabb Tuninghoz aszem feszt is kell emelnünk.
Az enyém is még nagyon új,ezért rengeteg teszt áll elóttem is,de első meglátásra nem rossz a kicsike.
Viszont a memória sebességek nem éppen jók nálam,habár Corsair XMS2 CM2X1024-6400 4-4-4-12-1T-ben mennek 2,1 Volttal,de emlékeim szerint a régi X2 5200+ Procimmal az Everestben vertek mindent és mindenkit ugyanezeknél a Mem beállításoknál.
Bár ott csak az FSB lett tolva, itt meg csak a szorzó-részemről legalábbis.
Persze további kapcsolattartásban is bízva próbálom én is tovább tolni a jelenlegi - Vista Ultimate En-es eredeti-alól,de Te is kérlek jelentkezz a Te általad elért eredményekkel.
Előre is köszönöm és sok sikert :ela
-
nesa
veterán
Huhh ezt igy elmondani nem egyszeru
ez egy hiradasteknikai bolt azt tudom hogy kell oda elmenni de pécs topikba valaki biztos tud segiteni utca hazszam ugyileg amugy tok atlagos csaladi haz a megyei korhaztol nem messze ugy lenne talan a legegyszerubb ha az AC/DC kornyeken van 1 kisutca lefele aminek a vegen van 1 kerekpar kereskedes es attol visszafele kb 50-100m
-
nesa
veterán
A Ramba vegyel 5-600 forint kotul van 1 kisebb doboz kb 500 procira eleg es megfelelo a hoatadasa is wolf ts 580 a neve.
(#3524)
De 1 Tuning HTPC be idealis megoldas, nem?
-
nesa
veterán
Lehet van 1-2 kinai is de mindegyikhez ott a valid is az meg csak hiteles.
Itt van par 5000+ eredmeny itt is sok a kinai
sajna eszrevetlenul elfoglatak az egesz vilagot
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest