- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Ferrarer #4647 üzenetére
ezer éves alaplapokból(p1, p2-esekből) szokott kimaradva lenni bontókban, stb, szerintem ingyér hozzásvágják! nekem is van tartalékba itthon egy(rövid és hosszú fajtából is) de már vagy 4-5 éve nem volt rá szükségem...... akkorsem igazán(soros modem, mekkora karaj...
)
-
-
diablo1984
veterán
válasz
Ferrarer #1837 üzenetére
egy ati toolt, ha feltolsz, és a 3d-s kockát ha forgatod, akkor fel kell, hogy ugorjun 400-ra! az energiagazdálkodással kapcsolatban esik vissza, integrált=takarékos! nekem a laptopomban is ez van!
nesa:
mi a f@szom az a réztömb!
nehogy lesarkazd a chipet, mert akkor csókolom!
-
Fel
addikt
válasz
Ferrarer #1648 üzenetére
Néhány energiagazdálkodási fícsört nem lehet elérni a szimpla am2 lapokban (pl: nem lehet terheléstől függően kikapcsolni magokat). Ez sztem egy négymagos phenom esetében nem túl jó hír, de egy majdani kétmagosnál nem fog majd annyira számítani...
Ha jól tudom a jelenleg elérhető két phenom se használja ki a HT 3.0 teljes sebességét, uh valszeg nem lenne sok különbség. Ha viszont azt tervezed, h x2 procit hajtasz 790-es lapban, akkor előnyt nem jelent a 3-as ht... hátrányt sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest