- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piero89
aktív tag
Mióta megadtam neki a 2V-ot ahogy tanácsolták nekem sincs vele semmi bajom.
Most F3-as bios van fenn,és nincs benne 15,5 szorzó. Melyik bios verzióban van?(ha egyáltalán ez ettől függ
)Most 3000-en járatom 15X szorzóval alapfeszen az 5000+ BE-t, (a 16X szorzónál csak bios elem 1 perces távolléte után tudtam életet lehelni a gépbe) feszt nem szeretnék emelni ezért kíváncsi lennék hogy 3100-on elmenne e még fesz emelés nélkül(jó persze 7-et kéne emeljek az fsb-n,de mégis csak szorzólock mentes proci
) A másik meg hogy biosba néztem 40 fokot mutat a proci hőmérsékletére, ez szerintem sok 0 terhelés mellett,elvégre feszt nem emeltem.
-
Fel
addikt
Csak újraindítás és int vga letiltás után. ATi vga-val meg lehet oldani, hogy nem kell letiltani az integráltat, de akkor is újra kell indítani és ki kell választani az integráltat elsődlegesenek.
Majd a hamarosan paicra kerülő AMD780-as chipsetekel lehet ilyen kombináltas megoldásban használni vga-t, de abban is csak ATi-t. (Hibrid CF, kikpcsolható külső vga-val) -
gjoe
addikt
Az enyém eredményeit le se írom. kevesebb4 Pedig jobbnak kellene lennie.
Valami még mindig nem stimmel a géppel.
Most teszteltem a videókariját.
BF2 elmegy rajta, de időnként levagy, kilép.
Milyen progit használtok arra hogy megtudjátok nézni miért száll el?
Valszeg nem a proci mert az nem megy 40 fok fölé.Bekapcsolás utáni hibaüzenet: MarkFan_Load_NT_Driver Error
Ez melyik progi? -
AtHoS
nagyúr
Én úgy tudtam, hogy minden egyéb, a gariztatott terméktől eltérő (márka, típus, stb...) felkínált terméket nem köteles a vásárló elfogadni és kérheti az eredeti termék vételárát vissza.
Ez nekem logikusnak is tűnt, mert pl. Nekem mondjuk Giga VGA-m volt, de csak ASUS-t tudnának adni ugyanolyan típusban. Csakhogy nekem valamilyen okból kifolyólag maga az ASUS nem felel meg, mert Asus (ezt természetesen szakértővel nem kell igazoltatni, hogy miért is nem felel meg). Vagy éppen a gariztatott termék Giga 256MB-os kártya volt, de csak 512MB-osat tudnának adni helyette szintén Gigából, ahol a típus természetesen megegyazik. Csakhogy egyes kártyaszériáknál előfordult bizony, hogy az 512MB-os kártyákra lassabb memó került, mint a 256MB-osokra (a számokat csak a példa kedvéért írtam ezeket), emiatt pl. nem felel meg az 512MB-os, hiába drágább a kártya.
Lehet, hogy úgy van ahogy te írtad, mivel szó szerint nem ismerem az ide vonatkozó jogszabályokat. Ezen csak nem fogunk összeveszni -
Tybee
tag
hali!
az usb probléma még mindig jelentkezik nálam, nemtom mi lehet rá a megoldás. viszont észrevettem hogy csak akkor nem ismeri fel az egeret ha huzamosabb ideig nem kap áramot a lap. tehát ha este kikapcsolom reggel kibe kell dugnom az egeret h működjön. hacsak pár óráig kapcsolom ki akkor müxik. ha esetleg van vkinek erre megoldása szivesen hallgatomtehát a probléma: usb-s egér nem megy egyből, ki-be kell dugni hogy működjön indításkor....
-
AtHoS
nagyúr
Érdekes egy hibajelenség. Szerencsére én egyáltalán nem tapasztaltam ilyet. Kopp...kopp...kopp
Utánakerestem és ezt találtamReménykedjünk, hogy javítják majd
-
AtHoS
nagyúr
USB probléma? Én nem tapasztaltam semmi problémát a USB-vel kapcsolatban sem. Nincs sem vezetéknélküli bill-em, sem egerem az is igaz.
Melyik BIOS verziót használod? Javasolt az F4a
Mindegyik USB porton ezt csinálja? A probléma az, hogy ha nem dugod át, akkor nem tudod használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest