Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
jó, de a komplett géped, nem csak az IGP! a 3870-es maga fogyaszt majdnem ennyit, mint most a komplett géped! ebből a proci 45W, ha alapórajelen van, az alaplap az IGP-vel szerintem olyan 30W-ot max, a többi meg eloszlik!
amúgy nekem olyan notim van, amiben x1200-as ati van(nemsokkal gyengébb ettől) és egy x2-es proci társaságában 65W-os tápegységről megy, ergo annyit sem kell, hogy egyen a technika fullon hajtva, tehát az IGP sem ehet 100W körül!
-
Ste
addikt
tehát ha a realtek exe-jét elindítod akkor van hang, de az xp nem látja a hangkarit?
hmm
biosba be, hangkari kikapcs. win reboot, majd biosban hangkari vissza.
ha ez nem menne akkor is biosban kikapcs, win alattt hangkari leszed. reboot hogy a drievrek eltűnjenek. biosban hangkari vissza, driver reinstallbár nekem ez inkább valami driver ütközésnek tűnik
-
Ste
addikt
azért érdemes megnézni
egy áramszünet miatt nekem ko lett a bios-om
sohasem tudhassa az ember
régi vinyóval?mod: egy barátomnak annyira melegszik, hogy lefagy
(S2H ismét) amit eddig még egy giga lapnál sem tapasztaltam. a gyári paszta rá van kötve mint a beton, kapirgáltam is róla jópár percig, szal újrapasztázni biztosan érdemes.
de egy zalman vagy hasonló nem árt rá, ha komolyan terheled s nincs közvetlen huzat (akár a procihűtőtől is)a gyári hűtés bírja, csak maglassulás lehet hosszú távon belőle
-
Ste
addikt
biosban nem lőtted le véletlenül?
régi vinyóval se látja?Athos: "A HDMI hangkimenete lesz az aktív hangkeltő miután feltelepíted. Ezt kézileg vissza kell állítani a haználni kívánt hangkarira. Lehet ez a probléma"
ilyennel még nem is találkoztammondjuk neki a win nem látja
-
AtHoS
nagyúr
USB: ez egy ismert probléma, amit részben orvosoltak az F5 BIOS-ban. Ráadásul ez eszköz függő is, mert van olyan eszköz amivel nem találkoztak ezzel a problémával.
-
ispi
tag
Megerősíthetem, nekem szépen, minden probléma nélkül mentek dual-ban az 1 GB-os Kingmax ramok, míg működött a lap. Remélem ez így marad azután is, hogy majd egyszer véget ér a garanciális javításnak (cserének) nevezett kitolás, aminek az időkorlátja talán a jogszabályban is "egy örökkévalóság"-ként van definiálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest