- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
WonderCSabo #5538 üzenetére
az ipon oldalán, a Phenom II 955 alatt a hozzászólásokban írta egy srác, hogy ebben a lapban csak 800-on ketyegett, úgyhogy lapot kellett cserélnie. de a honlap szerint sem viszi, 95W-ost meg úgy tudom nem is hoztak be az országba.
update: bocs, rákerestem (904 hsz), az egy GA-M56S-S3, de szerintem hasonló lehet itt is a helyzet
én 850-t, 655-t kerestem bele, azok a legerősebbek, de nem nagyon volt, végül egy Athlon II X4 640-t tettem bele. 233 fsb alapfeszen 3500 MHz 8GB ramnmal elég fürge lett (szemben a korábbi Athlon X2 5000+BE +4GB rammal)
-
horsefeather
csendes tag
válasz
WonderCSabo #5538 üzenetére
amúgy kérdeznék még toletek ..
Tegnap frissítettem a bios-t f8e-re ment is szépen minden ..
máma húztam jobban a procit (4000+) van szó , 2,1ghz stock ugye és most 2,74ghz-n van
bios-ban 10,5x 260 +1,42500V mellet van ram DDR800-ra állítva +0,15V mellet ment simán .. aztán NB/SB--hez is adtam +0,25V-ot SAVE-eltem gép nem indult fekete kép nem pippent be ah kell h minden rendben semmi , aztán egyszer csak kb 20 próbálkozásra rá bekapcsolt levettem a NB/SB-rol a +0,25V-ot procin meg a ramon hagytam mindent .. és azóta ha kikapcsolom a gépet vagy restartolom nem pippen be restartolgatnom kell vagy táp lekapcs és 5-6 próbálkozásra bemegy .. ez mitol lhet??
-
horsefeather
csendes tag
válasz
WonderCSabo #5536 üzenetére
meg lett kossz
rendben ment minden most f8e van
akk most má mehet bele az Athlon II x2 245 .. amúgy lassú lessz nagyon?? mert akk bele se veszek ilyen procit .. BF3 multi miatt csinálom most ezt mert akad mint állat
-
horsefeather
csendes tag
válasz
WonderCSabo #5534 üzenetére
jaja .. azt gondoltam ..
de mégis h flasheljem ?? valami tutorial vagy valami van e? .. meg komolyan veszélyes ezt csinálni?
-
horsefeather
csendes tag
válasz
WonderCSabo #5532 üzenetére
azt olvastam h az veszélyes nekem a default van .. még sose frissítettem tudsz adni esetleg linket h hogyan kell meg a bios-t is linkelni tudnád?
-
horsefeather
csendes tag
válasz
WonderCSabo #5530 üzenetére
Nekem is ugyan ilyen lapon van és egy 4000+ benne .. de kegyetlen már akad rajta minden pedig 4870 meg 4GB ram mellet nemtom no ,( de most h megláttam h megyen bele AM3-as proci is .. meg is rendeltem AMD Athlon x2 245 ez menni fog hiba mentesen ugye?
-
gjoe
addikt
válasz
WonderCSabo #5528 üzenetére
Nekem a 6000+-os cpu [link] 125W-os van a lapban 4éve és nincs vele semmi probléma.
-
darius
tag
válasz
WonderCSabo #5526 üzenetére
Esetleg ez AMD Phenom II X4 960T (HD96ZTWFGRBOX) jó lehet, legalábbis ami a 95W-os tdp-t illeti. Thuban magos, sajnos nem vagyok biztos benne, hogy megy a lapban.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #5525 üzenetére
Up!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1955 üzenetére
Akkor félreértettelek, de akkor meg ez nem stimmel:
"Hypertransport frekveniáját ismertem, de azt hogy HT-nak is van szorzója áááá"
A HT frekije a HT-szorzó és az "FSB" szorzata, ASUS pl. a frekit szokta megadni, jobb gyártók a szorzót, mivel úgy logikusabb. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1953 üzenetére
A HT a HyperTransport rövidítése...
-
bnss
veterán
válasz
WonderCSabo #1948 üzenetére
Tuning kezdőknek, itt olvasd el az 1. hozzászólást.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1945 üzenetére
Esetleg a HT-t vissza kéne venni 4x-re.
(Igen HyperTransport, de a BIOS-ban is csak a "monogrammja" szerepel.
)
Szerk.: Egyébként a RAM-nak nyugodtan mehet 2.1V.
-
Fel
addikt
válasz
WonderCSabo #1529 üzenetére
Miért ne? De, hogy megbizonyosodj itt a bizonyíték: katt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest