- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
hocilala
csendes tag
Hát elméletileg igen. Nekem LCD TV van a HDMI-re kötve, és LCD monitor van a D-subon. Így kezeli egyszerre mindkét szabványt: a monitoron 1280x1024/75 Htz, a TV-n 1080i/60. Így a TV-n a Windows asztal széle(kb 2 centi) kilóg és egy kicsit vibrás is a kép a váltottsoros megjelenítés miatt, de a filmlehjátszásnál tökéletes a kép a TV-n (színház mód, így teljesképernyőre löki a filmet). Próbáltam 720p-re állítva is, úgy nincs villódzás, tökéletes a statikus képek megjelenítése a TV-n, viszont akkor fekete keret marad (2 cm) a széleken és filmlejátszásnál érdekes módon a gyorsmozgású jeleneteknél töri a képet (mintha kevés lenne a képfrissítés a mozgás követéséhez), de szerintem ez függ a videoforrástól is, ezt sima DVD rip DivX-el néztem csak, direkt 720p felbontású vieónál szerintem jó lenne... Szóval neke ez az összeállítás jött be, így a Tv-t csak filmnézésre, játékra használom.
Ami viszonz bosszant (és ezt már kérdeztem, de még nem kaptam választ), hogy a D-subon a monitorkép "zizeg". 60Htz-en nézhetetlenül csúszlálnak a sorok vízszinteten néhány pixelnyit, 75 Hz-en már jobb, de nem tökéletes. Gyári hibás lehet, vagy ebben a kategóriában (értsd:integrált) ez is megengedett? -
hocilala
csendes tag
A HDMI videoszabvány és elég kötött. Minőség szerint növekvő sorrendben: 720i;720p;1080i;1080p. A 720 képfelbontása 1280x720, a 1080 képfelbontása 1920x1080. i=interlace (váltottsoros) p= progresszív. Ha a monitorod normál felbontása 1680x1050, akkor valószínüleg azért lesz homályos a kép, mert a fenti videoszabványok valamelyiét próbálja interpolálva megjeleníteni, de ez az LCD-n elmosódott képet eredményez...
HDMI-t akkor használj, ha flmet szeretnél nézni, amúgy szebb képet kapsz a szabványos monitorfelbontások számodra legmegfelelőbbikével.
-
Chaser
legenda
Nem lepne meg ha azt a procit közel 3G-re be tudnád lőni, persze HT-t előtte visszább kell venni és a ramokat visszaosztani. Már az s2h lapokba is dobnak tuningopciót, csak az s3h bőkezűbb, valszeg így jobban fogynak a deckáik, én legalábbis mióta cc 2 éve belenyúltam egy antituning MSI-be, azóta a környékére se megyek olyan lapnak
Furcsa mód már ott is dívik a mATX lapok tuningosítása...
szerk: #4175 AtHoS : jól mondod
-
Chaser
legenda
Köszi hogy megnézted, csak azért kérdezem, mert eddigi s2h lapokból valami tuningopció kimaradt mindig, az én mostani lapomból a ram és chip fesz. emelését felejtették ki, a 740G-ből manual szerint talán csak a chipét, a 780G-ben már elvileg minden benne van. Megemelheted a vga frekijét, de azért ellenőrizd a kezeddel, mennyire tolerálja.
-
Chaser
legenda
Leírnád pontosan milyen beállítások vannak nálad az M.I.T. menüben? Pontosan az érdekelne hogy ramnak lehet-e adni + feszt, proci fesz-e milyen határok közt állítható, lehet-e fixálni a pcie frekit, HT-t állítani, ramnál időzítéseket állítani, ez lehet alapból nincs benne, csak ctrl+F1 után jön elő, amit főmenüben kell nyomni.
#4164 Borokafa : Az jó lenne, manualja túl szépeket ír róla
Ára meg nagyon jó, én inkább ezt venném mint a 780G-s lapot, intvga erőssége és am2+ nem érdekel, csak némi tuning szoruljon bele
-
bnss
veterán
Menthető, persze. Ajánlom ennek a hozzászólásnak az átolvasását.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest