- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Először is. Az X2 6000+ alapórajele 3000MHz, ami 15x200-ból adódik. A 15-ös szorzóhoz a következő memória osztók tartoznak az egyes Memória beállítások esetén:
DDR2-800 -> 8 ez lenne az alapértelmezett osztó DDR2-800-as memóhoz
DDR2-667 -> 9
DDR2-533 -> 12
DDR2-400 -> 15Namost, ha nálad 7-es a memóriaosztó, akkor az a processzor nem az alapbeállításokkal üzemel. Tehát nézz gyorsan utána miért!
CTRL+F1 kombinációval tudod előcsalni a rejtett menüt a BIOS-ban. Ott tudod matatni a memória beállításokat.
Mod: a proci szorzó biztosan el van állítva ill. az "FSB" sem az alap 200MHz-en van
-
nesa
veterán
En ugyvagyok a kingmaxal mint VaniliásRönk az asusal nemkedvelem de van aki dicseri.
Szoval 1,8voltrol emeld a feszt minimum 2,0 voltra es szerintem jok lesznek a ramok.
Lassu voltam
-
AtHoS
nagyúr
Nem tudom mit csináltok, de sem a telepítés nem lassú sem a winyókezelés. Nálam legalábbis
Lehet Én vagyok szerencsés, de pl. nálam volt telepítve XP SATA -> AHCI és Native/Legacy IDE módra állított Sata kezelés mellett is. Egyik esetben sem tapasztaltam, hogy a telepítés lassú lenne ill. a winyósebesség is megfelelő volt.
A laphoz kapott telepítőlemezt egyszer sem vettem elő. A netről leszedett meghajtókat használtam.
A legelső hozzászólásban vannak linkek a meghajtókhoz. Szerintem próbálkozzatok meg frissebb, javított kiadású meghajtók használatával, hátha orvosolja a problémákat.
Szerk.: Oprendszer minden esetben XP SP2, volt angol ill. magyar is telepítve. .NET Framework2 minden esetben telepítve lett. Nem értem miért kell ódzkodni a telepítésétől. A rendszer pikk-pakk teszi a dolgát, nincsenek rejtélyes, megmagyarázhatatlan események. Szvsz észrevehetetlenül figyel a rendszerkomponensek között. (legalábbis nálam)
-
AtHoS
nagyúr
XP esetén SP2 ajánlott ill. .NET Framework 2 mindenképp kell, mert enélkül a CCC nem működik, ugyanis szükség van a keretrendszerre a futásához.
Próbálkozhatsz csak driver ill. AtiTrayTools kombinációval is, de nem tudom, hogy a progiba bekerült-e az X1250 támogatása. A driverhez nem kell a .NET framework 2 .
-
gjoe
addikt
Szia.
Én Biosból felraktam az F5-t.
Én is a hétvégén raktam össze a gépet és a lan driver megszívatott!
Javaslatom:
1. telepítésnél csak egy vinyó legyen benn.
2. a driver cd-ről a lan drivert ne ragd fel!!! ( telepítsd a win xp sajátját.)
3. Programokat én is ez miatt nem tudtam installálni. (iszonyat lassú lett a vinyó)Lehet hogy amit most forgalmaznak azokon a driver hibás...??
Mai napig nem indul, ha bennfelejtem a gépben a pendriv-ot. Ezt még én sem értem miért. -
AtHoS
nagyúr
A MOM.exe a catalysthez tartozik. Töltsd le a legújabb Catalyst-et és tedd fel azt. Mondjuk nekem pl. a 7.9 van fent jelen pillanatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest