- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
warren
tag
válasz
Levin01 #4304 üzenetére
Én még nem tapasztaltam semmit rosszat a hangkarival kapcsolatban, bár csak szolidan hallgatom 2.1 ben, de szerintem az optikai digitális kimenete jó lehet, ki is fogom próbálni az erőlködőmmel, hogy mit tud.
A VGA is megy nállam normálisan, ugyan olyan mitha a R9550-esemet használnám.
Szvsz jó. -
warren
tag
válasz
diablo1984 #4247 üzenetére
Az is jó, csak kérdés, hogy 5V-on elindul-e már a venti stabilan. ( de asszem általában már el szokott. kb. olyan 3-4 V a határ. )
-
warren
tag
Sufnituning.
( Igen molex )
A 12V-os ágba beszerkesztek egy 5V-os Zener diódát és akkor már csak 7V-ot kap a venti amitől persze lassabban és csendesebben is pörög.
De a sima 3 Pin-es ( vezetékes ) alaplapi csatihoz is fabrikáltam egy 5V-os korlátot igy azon is megoldható a csendesítés. -
warren
tag
válasz
diablo1984 #4241 üzenetére
Teszek velük egy próbát aztán meglátjuk.
Azért kipróbáltam, milyen ha nem pörög csak 7V-on ( 12 helyett ), szerintem még elfogadható a légmennyiség amivel huzatolnak, de majd kiderül nemsokára a gyakorlatban is. -
warren
tag
válasz
diablo1984 #4233 üzenetére
Sajnos korlátozottak a lehetőségeim.
Csak 6-os fér el a házban.( de abból 3 is ). -
warren
tag
válasz
LALA_kiraly #4231 üzenetére
az oldalára csak fúrás-faragás árán tudnék ventit szerelni.
az is elég lenne ha csinálnék egy kereszthuzatot mondjuk ellöről hátrafelé?
( mondjuk nem nagy ventik, 2db 6x6 -os kissé megbuherálva, hogy halkabb legyen de még azért legyen légmozgás ) -
warren
tag
Szerintetek érdemes lenne hűtőbordát cserélni az Északi hídon, hátha attól hűvösebb lenne?
w
-
warren
tag
válasz
hocilala #4224 üzenetére
Én kipróbáltam azt a módszert, hogy átállítottam a monitor felbontását 720p-re ( 1280*720 ) ésúgy küldtem meg HDMI-vel és akkor nézhető volt kicsit homályos de legalább megvoltak a szélek.Amivel nem tudtam mit kezdeni, hogy 50 Hz-en kicsit homyályos volt a kép ha átállítottam 60Hz-re akkor tűéles volt viszont vagy fél centivel összébbugrott a kép.De a kissé homályos üzemmódban nézve a videót a film az tökéletes volt.A D-Sub-os problémádra sajna nem tok mit mondani nekem DVI-on megy a jel ( esetleg más monitorral próbáltad már? vagy kábellel? )
-
warren
tag
válasz
hocilala #4217 üzenetére
ha jól értem :
a monitorom magától átkapcsol mondjuk 720p-re amint érzékeli a HDMI csatit magában?
Ha viszont a 720p-s filmet nézném rajta az normálisan nézne ki nem lenne homályos és azt nyomná fullképernyőben?
Amúgy tényleg csak a filmek miatt vettem HDMI-s monitort de még eddig nem nagyon tudtam élvezni a filmeket. -
warren
tag
válasz
diablo1984 #4215 üzenetére
nem hideg az biztos, menet közben, de azt olvastam, hogy a giga lapoknál ez megszokott.Meg rögtön idulásnál azért szerintem még nincs megterhelve.De ki tudja, én valami beállításra tippelnék csak nem tom hol kellene állítanom.
-
warren
tag
válasz
Aprósólyom #4213 üzenetére
DVI-on minden megy mint a szél. 1680*1050 -en.Próbálgattam tesztelgettem, játszogattam hiba nélkül.
Ha mindkettő rá van kapcsolva akkor egy ideig működik csak rendesen a HDMI, de akkor faxa tiszta mintha még mindig a DVI-t használnám.
Ha HDMI-vel indítom csak a gépet akkor már nyújtott a kép mintha nem az a felbontás lenne nem azon a frissítésen.Nem lehet hogy valamit állítanom kéne BIOS-ban esetleg amiről nem tudok?Vagy esetleg valami Catalyst-os beállítást kéne eszközölni? -
warren
tag
Sziasztok, lenne egy apró problémám, Gigabyte MA69GM-S2H lapom van HDMI-vel, összekötöttem ma a monitorommal BenqFP222WH HDMI-n de nem igazán produkálja a minőséget, elnyújtott a kép ( kilóg bőven minden szélen ) ami amúgy 1680X1050-en menne DVI-on, meg vibrál is.Nem tudja valaki véletlenül miért nem megy normálisan?
A leguljabb Catalyst van fent a gépen, de a gyári Catalyst-al sem ment, sőt ott még HD-t sem tudtam nézni vibrálás nélkül.
Ja igen, ha viszont DVI és HDMI egyszerre van csatlakoztatva és menet közben váltok át HDMI-re akkor minden faxa ( legalábbis egy darabig ) később elmosódik a kép kissé.
Van valakinek esetleg ötlete?
Előre is köszi.
( feldobtam a kérdést a VGA-s fórumban is de nem kaptam választ )w
-
warren
tag
Ma összekötöttem a monitort HDMI-n a géppel, de nem igazán sikerült úgy összehangolnom, hogy nézhető legyen, néztem volna egy trailert ( csak kipróbálásképp ) 720p-n de full képernyőn kissé remegett a kép,
monitor : BenqFp222WH
szerintetek mi lehet a gond?w
( a catalyst asszem a gyári, talán 6.14 )
-
warren
tag
Nem tudja valaki mit jelent a BIOS-ban ( S2H ) a rejtett fülön az SB600 Spread Spectrum beállítás? illetve, hogy érdemes-e bekapcsolni?
köszi
w
-
warren
tag
Nincs mit.
Ha már ott voltam játszottam kicsit az értékekkel ( merthogy eddig nem tudtam erről a menüről, azt hittem csak az S3H- ban van ilyen ); kicsit olvasgattam itt a fórumon osztottam szoroztam ( eddig ) Vga-t megemeltem 500 Mhz-re ( nem hideg a borda, de eddig sem volt az a 3dmark06 fűtötte )
Prociszorzót 10.5-ről levettem 10-re frekit feltoltam 210-re ( 5% overclocking )
a memóriáim amik eddig 702 Mhz-en prüntyögtek mingyá felszaladtak 842 Mhz-re.
De még megpróbálom normálisan beállítani, de szerintem ( remélem ) igy sem lesz gond.w
-
warren
tag
megnézegettem a BIOSt tényleg megvan a plusz menüm, de feszültséget azt nem lehet állítani benne HT meg ram időzítéseket azt lehet, procinál szorzót meg még egy-két dolgot amivel még nem vagyok tisztában mi mire jó, lehet állítani a VGA frekit is, alapból 400 Mhz-en ketyeg, akkor azt felnyomhatom mondjuk 500-ra? 600 a max de azt nem kockáztatnám ( még ).
w
-
warren
tag
válasz
LALA_kiraly #4156 üzenetére
mATX házikó amolyan állós fekvős magasságra sztem jó lenne, csak elég kevésnek tűnik a hely a PCIeX16 foglalat és a procihűtő ( gyári ) közt.Meg a kártya méreteit sem tudom még igazából, a képeken mindig csak az egyik oldalát mutatják ( pont nem azt ahol a borda van ) de még keresek.
w
-
warren
tag
Sziasztok,
S2H tulajoktól érdeklődnék ( hátha tudja valaki ), hogy az MSI-nek van egy passzív hűtéses HD 2600XT kártyája, elfér az rendesen a lapon?Vagy csak kisebb méretű kártyában gondolkozzak?
üdv : w
-
warren
tag
válasz
hocilala #4138 üzenetére
Nekem bejön ez a lap ( S2H ), én picit az integrált videókártyában csalódtam, azt hittem egy fokkal jobb lesz mint az ATI9550-em volt, de szerintem rosszabb ( persze csak a játékra értem ). Nekem nem jött elő eddig semmilyen probléma, vásárlás után frissítettem egy BIOS-t és azóta ( 2-3 hete ) megy mint a szél.
üdv : w
-
warren
tag
Sziasztok,
ráeresztettem a 3DMark 06-ot az integrált vidikártyámra ( S2H lap ) és adott egy szolid 203 pontot. ( ez vicces ) Ennyire gagyi az integrált kártya vagy csak én vagyok lamer és valamit nem állítottam be amit be kellene?
üdv : warren
-
warren
tag
Sziasztok,
vadiúj S2H lapomba tettem 2Gb Kingston KTC1G ( CL5 )memót de mintha nem menne 800 Mhz-en csak 700-on, az Everest szerint; 1,8 V a fesz amit kap.Lehet ezen változtatni, hogy jobban menjen? ( MOD Bios nélkül? ) Az időzítése 5-5-5-18;üdv : warren
-
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3860 üzenetére
MŰKÖDIK!!!!!!!!!
Köszönöm szépen!!!!!!
Most már megy mint a szél!w
-
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3857 üzenetére
az nem gáz hogy a másiknak is van mac címe?
-
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3857 üzenetére
itthol vagyok. még megvan a régi konfig azt használom, mert az újon nem megy a net csak azt nem értem akkor miért látok minden IP címet meg DNS-t meg ilyesmit. csak a billt, egeret meg a moncsit dugdosom ide oda.
w -
warren
tag
illetve a régit ki lehet valahonnan nézni?
-
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3854 üzenetére
akkor ha jól értem mivel új configgal használnám a netet azért nem megy mert az alaplapomnak más a mac címe?hol tudnám megváltoztatni?
( az új confignak is megvan a mac címe csak nem egyezik ugye a régivel ez a baj? ) -
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #3851 üzenetére
a kábel modemnek van mac címe és az fix nem?
-
warren
tag
Sziasztok,
van egy kis problémám a nettel illetve a beállításokkal,
tegnap raktam össze egy új gépet Giga GA69GM-S2H integrált cucc de nem tom az internetet életrekelteni és nem tom miért, minden IP-t lát amit kell mégsem megy.
Eddig csak feldobtam az XP-t régi gépre és ment minden mint az álom, most meg semmi nem megy és fogalmam sincs hogy miért.
Tudna ebben nekem segíteni valaki?
Köszönöm
Warren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest