- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Lehet bennem van a "hiba", de 690g-s3h lap 2x2GB 800-as KM rammal, LE1620-szal nagyon teker
Proci alapfesze felett minimálissal 3G-n megy, ramok visszaosztás nélkül követik 2.1V 1000@cl5-ön. Semmi gond nincs vele, már rég eladtam, haverom vette meg, rakott bele egy 86gt-t, azt is szereti. Vagy az emberek pechesek, vagy nekem van mákom mindig a gépekkel
szerk: BIOS passz, a gyári van rajta, nem buzeráltam, OS: xp sp2 ún. winter edition buhera
-
Ste
addikt
az egy külön sztori. az utolsó változattal csinál fura dolgokat: hiába állítok be neki procifeszt és szorzót, a feszt nem változtatja, csak a szorzót (korábbi változattal nemtom jól ment-e, mert ott még nem ellenőriztem más progival a procifesz értékét). a procit nem ismeri fel, s szerinte a Vid-nek megfelelő feszt is kap (holott biosban beállítottam 1.325 helyett 1.175-öt)
everest és a többiek szerint is 1.175-öt kap, csak rmclock szórakozik. ha viszont valamit rmclock-al állítok be, akkor everest és cpu-z szerint sem változik a fesz, csak a frekiérdekesség még, hogy néha belefagy az everest indításába
(4.x fölött néha a szenzorok indításakor dob egy hátast)
diablo1984: 2x2 van benne, nekem csak a képpel szórakozott. régebben ilyesztett ilyen csíkos, villódzó képpel, de ott a reset segített
-
VaniliásRönk
nagyúr
A memókra csak fújni tud (a szívás itt sem lenne hatékony), azért van kivágva a venti körül a keret hogy az a levegő amit úgysem tud átnyomni a lamellák között, az a lehető legkevesebb zajjal távozzon sugárirányban, Freezeren gondolom részben szintén ezért hagyták el teljesen a ''burkolatot''.
Szerk.: A #152-ben úgy is sikerült hülyeséget írnom hogy szerkesztettem, természetesen nem hőfelvevők a lamellák, hanem pont hőleadók.Sorry.
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
A ''szívóként'' a fentebb #143 linkelt képhez értettem, így akkor a hátsó ventinek nem kellene befelé fújnia, mivel a memória felől szívná át a venti a levegőt és tolná a ház hátulja felé.
Ezeket a fentről-le vagy lentről-fel elhelyezéseket én kerülöm ha lehet. Tolja csak nyugodtan a hátső venti felé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest