- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rulla
tag
Nna, megvan a probléma oka: nem a lap, hanem a VGA volt a hibás, minden egybe vág: mióta beújítottam, elejétől fogva fagyott 3D-ben.
A végső eredmény a cimbi gépében született: berakta a kártyát, és mivel szintén egy X1950 Pro-ja van, az xp felismerte a kártyát, kért egy restart-ot, de neki már 2D-ben sem állt fel utána a rendszer, lement stand by-ba, és vissza se jött...Minden előző lépés hiábavaló volt, de legalább minden eshetőséget kizártunk. Köszönöm mindenkinek a segítséget
A kártyát itt vettem a PH!-n, holnap viszem vissza az eladónak teszteltetni, majd cseréltetni.
-
rulla
tag
válasz
VaniliásRönk #3800 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
közben úgy döntöttem, hogy lenyugszom, és várok holnapig, mikor is a cimborámmal vga-t cserélünk.
Kipróbálom az ő Sapphire X1950 Pro-ját, de főleg, ő az én Giga X1950-esemet.
Ugyanis a problémák a vga beszerzése után jöttek, a lapcsere GA-MA69G-S2H-ra ezután jött. -
rulla
tag
válasz
VaniliásRönk #3798 üzenetére
Hol lehet állítani a feszt?
-
rulla
tag
Minden alapon van, RAM és CPU beállítások auto-n.
-
rulla
tag
Üdv!
Előre is bocs, hogy - talán - offtopic, és hogy kicsit szétesett lesz a postom, de már annyiszor annyi helyre írtam, hogy kissé kész vagyok...
Szóval, sajnos nem oldódott meg a problémám, ami a következő: lecseréltem a 7300 GT-met egy Gigabyte X1950 pro-ra (a Zalman-os), és azóta, random-ban fagy, illetve stand-by-ba megy a kép.
CSAK 3D-BEN, 2D-ben minden rendben.
Eredetileg egy Gigabyte M61VME-S2 lapom volt, de a kamu x16-os (@ x1-es) PCIe slot-ja miatt lecseréltem, mégpedig egy GA-MA69G-S2H -re, de továbbra is fagy, tehát nem a lap okozza...?
Cseréltem tápot is, 450-es Chieftec-re.3Dmark06 tök jól lefutott (lehet, hogy véletlen), NFSMW, Oblivion fagy, vagy ha a CCC van fent, akkor VPU recover-rel kilép, majd visszatér.
Totál tanácstalan vagyok, lehet, hogy szar a kártya? De ha igen, akkor tegnap miért tudtam ~30 percet játszani NFS-sel, teszt jelleggel? Tisztára random a fagyás, de pl. NFSMW menüben, ha az "EA Trax"-ot választom, mielőtt bejön a song list, egyből kifagy.
ha csak úgy menüben hagyom, tehát nem kell nagy 3D-terhelés, előbb-utóbb stand-by, fagyás.
Máskor totál jól megy a játék, de ez véletlen, ez már biztos, lásd: menüben kifagy.Nem forró a kártya, aligg több, mint kézmeleg, cpu langyos, egyszóval hőmérsklet rendben, reset után max 40-45 fokot mér a lap.
- Catalyst 8.2
- friss xp, sp2, frissítések stb.
- friss Dx9.0c- cpu: A64 X2 3600+ @ AC Alpine64
- mobo: GA-MA69G-S2H, rev. F4
- vga: Gigabyte X1950 Pro
- ram: 2x512Mb Kingmax Mars DDR2-800
- psu: Chieftec GPS450Összeférhetetlen a vga a lapjaimmal? Ha valami nem tiszta, nyugodtan kérdezzetek, és bocs, nem vagyok lusta, de már tényleg nem tudom, mi fontos és mi nem, a probléma szempontjából.
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest