- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Pár alapdolog az RMClockról: [link]
1-2 tapasztalati dolog: [link]
Szerk.: Illetve mégegy dolog, ami a 2 linkelt HSZ-ban nincs benne. Ha kézileg fixáltam a BIOS-ban a proci feszültséget, akkor a feszt nem tudta állítaniEmiatt korlátozódik a proci tuning, mivel alapállapotban csak 1.375V-ot tud adni az RMClock. Ha mindenképp mást akarsz használni CnQ helyett, akkor ezzel meg kell barátkozni, mivel CrystalCPUID is hasonlóan viselkedik
[Szerkesztve] -
Borokafa
őstag
Én is küzdöttem az Abit nView lapommal, hogy valami jó értéket kicsikarjak belőle de még 45% proci tuning esetén is (vga-val) mem olvasás 7400, írás 7860 lett, pedig a Geil ramok is 1015MHz-en mentek 5-5-5-15 2T-vel
A haveromnak meg az Abit K9N-S, meg ugyanaz a procc kevesebb tuninggal is 8-9000 körüli értékeket hoz. -
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem egy egymagos 2550MHz-en 8150-et olvas és 7000 körül ír, ha jól emlékszem. RAM 850-en 4-4-4-12-2T-ben.
Ennyit a Vistáról.
Szerk.: Az int. VGA-t használod?
Szerk.: Nekem inkább az gyanúm hogy az int. VGA szól közbe jobban, hasonló eredményeket produkált egy GeForce 6100-as konfig is, vagy vegyél egy VGA-t vagy ne méricskéld a konfigot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest