- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
Hali
Lenne egy kis gondom ismét...Eddíg vezeték nélküli billentyűvel is be tudtam lépni a BIOS-ba de vagy én nyomkodtam ott el valamit(bár erre emlékeznék
) vagy nem tudom mi törpént de ha BIOS-ba be akarok belépni akkor be kell dugnom a ps/2-es billentyűt... valami ötlet, hogy hol lehet a hiba?
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Nem nagyon idevág de megpróbálom..Szóval RMClock-ot hogy tudom beőni hogy működjön a CnQ?
-
Vincsó
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #537 üzenetére
Hát venni veszek... majd ha lesz egy normálisabbra keret.. de lehet egy kölcsön VGA-val kipróbálom, kiváncsi vagyok, hogy úgy milyen eredmények születnek.
Amúgy nem önszántamból méricskéltem hanem megkértek rá -
Vincsó
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #537 üzenetére
Igen az int. VGA-t használom. Hmm ez tényleg kevésnek tűnik
Na lehet felrakok valami Xp-t valahova... és megpróbálom az alatt is
-
Vincsó
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #535 üzenetére
Igen az, mennyinek kéne lennie?
Amúgy Vista alól vagyok... lehet azért gyenge?
Pedíg azt hittem jó valamireNa nembaj... majd lesz tán jobb is
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
válasz
Borokafa #533 üzenetére
Olvasás:
Athlon64 X2 5200+ 2700 MHz Gigabyte GA-MA69G-S3H AMD690G Int. Dual DDR2-900 4-4-4-12 CR2 6382 MB/mp
Írás:
Athlon64 X2 5200+ 2700 MHz Gigabyte GA-MA69G-S3H AMD690G Int. Dual DDR2-900 4-4-4-12 CR2 6913 MB/mp
Közben picit feljebb mentem1 órát futattam Orthost 9-es priority-val szóval egész jó így első próbálkozásra, szerintem
Mod mindenkihez: Memó egész jól megyés csak 2.15 volt-ot adtam neki
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Na végre volt idöm összerakni és próbálgatni a drágaságot egy 4400+ és 2GB Geil 800MHZ Ultra memó társaságában. Fogalmam sincs erről az egész AM2 tuningról... de kezdem kapisgálni mit merreEgyenlőre ezt hoztam ki belőle: CPU típusa: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2646 MHz (11 x 241) 5000+ (everestből másoltam) de igazából még bele se mélyültem
Amire kiváncsi lennék: a chipset-nek mennyi feszt lehet maximálisan adni? Bár ez vonatkozik a procira is meg a memókra...( tudom nem az a topik de tuti tudjátok)
Amúgy egész fürge a masina és nem bántam meg
ja és ha van valami fontos tudnivaló tuning téren azt megoszthatjátok velem
üdv! -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Holnap megérkezik a lap egy 4400+ és 2GB ultra geil memória társaságában, az lenne a kérdésem hogy telepített itt már valaki Vistát ilyen lap alatt? szükség van akármilyen SATA driverre? -
Vincsó
aktív tag
Na még mindíg vívok magamba.... a helyi boltban van ilyen:
DDR2 1024MB 1066MHz Kingmax 3 év gar! 9 583 Ft 11 500 Ft ez vajon milyen típus lehetNyilván elsétálok szombaton megkérdem... de hátha valaki ismeri a Kingmax memókat.
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Felmerült bennem még kérdés.... szóval érdemes venni Geil Ultra ramot vagy elég a 800 MHz-es isVan a két ram közt annyi különbség hogy realizálódik a 6K pluszköltség? Jah, 2GB-ről van szó.
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Lassan meglesz a lap, milyen procit vegyek bele olyan 30 K-ígMelyik jól tuningolható
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Hamarosan vennék egy ilyen lapot az lenne a kérdésem, hogy ezzel a memóval lennének próblémák: GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hegesztés topic
- Dreams of Another - Álomszerű művészet és akció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest