- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
ati2
őstag
Nincs semmi bajom z0ty-al, csak jobban szeretek polcról vásárolni, + a ha van valami garis probléma gyorsabban viszaviszem a boltba, mint a posta. És ha csak 1-2 eft a különbség akkor nekem a bolt jobb.
De ha 2 héten belül nem lesz sehol elfogadható áron DS4, akkor nem marad más mint z0ty...
Egyenlőre van még egy kis időm, mert a többi cuccra is várok még... -
Pietrosz
addikt
A customnál az első érték akkor 10k vagy 20k
Most nem vagyok a saját gépem előtt, sajna nem tudom megnézni. És kösz a tippet!
A többieknek: fogalmam sincs miért vírusos a setfsb progi, szerintem nem az, de westlaket nyaggassátok, mert az ő tuningos topikjából szedtem a linket -
-
Dare2Live
félisten
ezért éri meg nagyonnagyon MOST 6300-6400et venni.... még talán nemis láttam olyat ami nemvinné alapfesz alatt a 3200at. Gondolom uaz lesz ittis mint venice/optreon/805....nél konkrétan: a 3-4hét múlva jövő procik meg se fogják közelíteni az első 1hónapban legyártott procik tunningpotenciálját.
éshát ugye egy alapfesz alatti 3200mhzs allandale ugy 50%ot ver egy alapfeszen kb max 2400et menő X2-3800+ra..... nemrosz vásár. -
-
-
R3plica70
aktív tag
Erre mondtam ,h igen is van olyan helyzet, hogy bizonyos esetekben alaplapcserét követően boot közben resetel a gép. Aki még nem találkozott ilyennel az érezze magát szerencsésnek
Én a DS3 -ról DS4-re cserét követően még azért nem telepítettem újra XP-t mert lusta vagyokNálam alapszabály h új rendszerre friss XP, és nem bombázom a fórumokat a fantomhibáimmal (ez nem neked szólt
)
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest