- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
C@rbon
senior tag
Azért m kéz alol vennék 2x512Mb GEIL VALUE-t.
Csak kérdeztem h h működnének a dolgok ha később bővitenék!
De ugy látom az lesz h ha kijön a DDR3 és olcsobb lesz a DDR2 akkor vesze 2x1gb-ot...
Nem éppen költség hatékony megoldás de sztem lesznek még 1 darabig DDR2-esek, ha még SD-t is lehet kapni -
Travelos
őstag
na valami nem ok, az everestben ellentmondás van!
a túlhajtás fülnél azt írja magfeszültség: 1.325V
az érzékelő fülnél alul a fesz értékeknél CPU mag 1.41-1.42 között ugrál
most melyik az igazi?
ugyanitt DIMM 2.11V
sajnos a biosban nem írja ki a fesz értékeket, csak annyit, hogy auto -
nekem is van 12centis a tápban, hátul meg elöl, csak attól félek, hogy a tájfun ventije túl közel lenne a ház (szemből nézve bal) oldalához, és nem kapna levegőt mert ott csak ilyen kis lyukak vannak, de majd megnézem a méreteit és vonalzóval kimérem
de legalább a lap nem törik -
Travelos
őstag
igen 3.5-ös, 3 hőmérséklet van: egy cpu, meg két mag
ezek terhelve: 48/68/66
terhelés nélkül: 39/57/56
a 400-at próbáljam? meddig nem veszélyes a maghő stabilan? 75 fok?
ami a memót illeti:
most 2.11v-ot ír nekem az everest, akkor úgy érted, hgy alapfeszen mehet a 4-4-4-12 700MHz-en? -
Travelos
őstag
mivel a core2-es topicban csesznek válaszolni az emberek, megkérdem tőled, mert te rendes gyerek vagy:
most kezdtem el tuningolni a gépemet.
felnyomtam 350Mhz-re az E6400-ast DS3 F7 lapban, és a maghőmérsékletem terhelés nélkül 56-57, terhelve 66-68 fok körül van gyári hűtővel alapfeszen. a cpu hőmérséklet 39 iletve 48 fokos.
szerinted ez mennyire gáz? a 400MHz-et már meg se próbáljam?
a memóriám 2*1GB A-Data, ugye most 700-on megy dualban, és 5-7-7-17, ezt ő automatikusan ennyire állította
szerintetek mennyire vehetném ezt le, hogy még stabil maradjon ilyen órajelen? -
prmcsk
addikt
Most, hogy mondod beugrott valami a zárlattal kapcsolatban. Pár éve egy codegen
házba raktam össze egy gépet. Meg se nyekkent. X óra után már kiszedve újra
próbálkoztunk és láss csodát, ment ! Akkor kezdtünk vakarózni, hogy mi van ?
Rájöttünk, hogy a codegen laptartói elöl a ház lemezéből vannak kinyomva és abban
van a menet, csakhogy ennek a nyomásnak túl hosszú felülete, ami túllógott a lap alsó
kiképzett csavarhelyén és így rövidrezárta a nyákot. Műanyag alátéttel vissza, azóta is megy... -
-
Pietrosz
addikt
Tesztelés a halott DS3-on
[link]
[link]
És a végleges helye:
[link]
Ez egy 4 centis YS tech venti TTS-től. Nos a jó hír az, hogy idleben teljesen langyos marad, csak orthos alatt melegszik jobban, de ahogy írtam, ott is sokkal jobb a helyzet. Tulajdonképpen most load alatt is hidegebb, mint venti nélkül idlében. Nem tudom mennyire látszik, de ilyen vékony, de merev ''izé''-vel kötöztem rá a bordára, amit a vezetékek összekötésére szoktak használni.
[Szerkesztve] -
-
-
helkis
veterán
na közben a RFC timing-ra sikerült rájönnöm, hogy a 0-511-ig állítható biosmenüben lehet állítani, ha 0-n van akkor automata, minden más esetben azt az értéket veszi fel amit beírok..így már 42-helyett 28-on ketyeg, ahogy kell!
a memset-et még nem próbáltam, de ezt hamarosan megváltoztatom!
köszi a helpet!
kár hogy csak hiba volt az eredmény, mikor megláttam először a 12xxxMb/s-es értéket eléggé leesett az állam.. (így max haverokat lehet vele riogatni!)
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Pietrosz
addikt
-
Pietrosz
addikt
De most neked is teljesen stabil nem? Nameg neked ''csak'' 400-on van, nekem 464-en...
Ha nem akarsz tovább tuningolni, akkor mi változik, ha ráteszed a jobb hűtőt vagy a ventit? Vagy csak zavar a tudat hogy forró?Nekem valszeg sokkal melegebb mint neked, mégis stabil már hetek óta, 7/24-es használat alatt, szóval.....
-
Matt23
tag
Igen, ezt én is nézegettem. Nekem is tetszik! Ez a fennt említett hűtő alkalmi vétel lenne. Végülis kipróbálhatom de azért jó lenne egy kört megspórolni vele. És a thermalrigtos sli verziója? Azt úgy néztem elég jól lehet forgatni, csak ugye megint elég nagy. Szerintem nem normális hogy ennyire meleg és tuti megpusztul egy idő után. Én meg valahogy nem hajlok arra hogy gariztassam a lapot, mert akkor volt gép nincs gép. Meg pesten vettem így még plussz utazás is. (Megjegyezném és ez off hogy az előző lapomat 3szor gariztattam
mert sz@r vinyót vettem a gépbe, ami az előtt volt lapom 3 évig gond nélkül használtam és remélhetőleg most is valaki a boldog tulajdonosa
-
Loha
veterán
De ez tényleg hülyeség...
Semmi köze a bootolásnak ahhoz hogy intel vagy amd proci van a gépben. A mi sokat számít, hogy IDE vagy SATA vinyóról bootolsz, mert SATA vinyónál van az a tökölés, amíg ki nem világosodik XP betöltő képernyője, IDE vinyónál azonnal kivilágosodik. Ráadásul pl a PerfectDisk offline defragmentjével akár 5-10mp-et is meg lehet spórolni... Egyébként meg ki az aki annyit kapcsolgatja ki be a gépét, hogy 10-15mp különbség számít?
Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest