Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
- 

Matt23 tag Igen, ezt én is nézegettem. Nekem is tetszik! Ez a fennt említett hűtő alkalmi vétel lenne. Végülis kipróbálhatom de azért jó lenne egy kört megspórolni vele. És a thermalrigtos sli verziója? Azt úgy néztem elég jól lehet forgatni, csak ugye megint elég nagy. Szerintem nem normális hogy ennyire meleg és tuti megpusztul egy idő után. Én meg valahogy nem hajlok arra hogy gariztassam a lapot, mert akkor volt gép nincs gép. Meg pesten vettem így még plussz utazás is. (Megjegyezném és ez off hogy az előző lapomat 3szor gariztattam  mert sz@r vinyót vettem a gépbe, ami az előtt volt lapom 3 évig gond nélkül használtam és remélhetőleg most is valaki a boldog tulajdonosa mert sz@r vinyót vettem a gépbe, ami az előtt volt lapom 3 évig gond nélkül használtam és remélhetőleg most is valaki a boldog tulajdonosa
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert sz@r vinyót vettem a gépbe, ami az előtt volt lapom 3 évig gond nélkül használtam és remélhetőleg most is valaki a boldog tulajdonosa
 mert sz@r vinyót vettem a gépbe, ami az előtt volt lapom 3 évig gond nélkül használtam és remélhetőleg most is valaki a boldog tulajdonosa