- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
Gorneck #1564 üzenetére
Igen lehet
de minek?
Ok, vannak rossz szériák de nem megy 900on se? Az vicc, mert azt bármelyik ram 800ram megfutja szinte. De mondom orthos alatt megy, most is éppen futtatom, viszont a Memtestben hibázik (bootolható dosos természetesen) Ezért nem értem.
A proci is hitvány....
Gondolkodtam a lapon is, de az nem lehet.
Goldmemory? Mit kell tudnom róla? -
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #1553 üzenetére
Igen 800 van, de felszorozva, 1,9-re volt állítva. Most adjak neki még 0,1voltot hogy 2,0 legyen? Vagy alulfeszeli a ramot is, ezt valaki mérte már? Miközben 1,8 volton is stabil volt, a ramra pedig 1,9 van írva. Nincs olyan okos a bios, hogy indulásnál nagyobb feszt adjon mindennek? Ez az újraindul, kikapcsol biztos, hogy a mem miatt van? Most volt először ilyen, bár talán máskor is, de eddig a clear cmos-t nem kellett használnom.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gorneck #1556 üzenetére
Igen, a képen az alap állapot látszik
A gigás csatival az a ''baj'', hogy hiába felrakom a giga raid drivert, ugyanúgy megmarad a PCI IDE controller. Csak a fentebb leírt variációban tűnik el
szerk.: Az ide controller is eltűnik? mert nekem az megmaradt, csak az inteles csatin megy nekem ez a ''trükk''
[Szerkesztve] -
slett27
addikt
válasz
Gorneck #1536 üzenetére
Stabilizálom, eddig 1 óra BF2 után sem fagyott, lépett ki, majd jön egy ORTHOS 30 perc.
Procinak megy a nagyobb fesz.
Meg SuperPI 32M (1M ok), ill. Metabench 0.91 is és 3DMark06 CPU. Persze az ORTHOS számít, de azért ez sem rossz sztem. Legalább van egy jó RAM-om. 500FSB-ről álmodni sem mertem.
[Szerkesztve] -
-
10GoBall
aktív tag
válasz
Gorneck #1507 üzenetére
Ha azt vesszük, hogy 4db ram esetén pont kétszer akkora a bizonytalansági tényező, mármint az egyik kilóghat a tuningolhathatósági -huh, de nehéz volt leírrni- sorból, akkor igazad van.
Én csak azért kérdeztem, mert elég sok ram-mizéria van ezekkel a chipkészlettekkel és ez főleg az 1 gigás ramoknál tűnik ki. -
-
ati2
őstag
válasz
Gorneck #1479 üzenetére
A vinyó melyik részére másolsz?
Mert szinte mindegyik 2x annyit olvas/ír a lemez elején, mint a végén (lásd HDTach).
2 HDD között, meg elég, ha az egyik megfogja a buszt...
Nállam a 2 hdd között: 50-60 Mb/s (lemez elején)
Vinyón belül nagyságrendileg kb a fele: 25-30 Mb/s (lemez elején) -
Robi_73
őstag
válasz
Gorneck #1420 üzenetére
Azért ha van egy jó széria az csak jelent valamit.
AMD-nél én az LDBFE 0610 UPNW szériát keresetem, és nem csalódtam.(X2 3800+@2950) Ez olyan, mint amikor megvettem az első ''EE'' procim, és közkincsé tettem hogy mit tud és mit kell nézni. (telekondi) Azután sokan tudtak venni jó procit, mert tudták hogy mit kell keresni. Szerintem az ilyen tippek ezért sokat számítanak, és ha megfelelő forrásból származik én adok az ilyen információkra.
-
gelbelex
őstag
-
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #1351 üzenetére
tehát ha veszek ds4 et akkor bírni fogja a tuningot ELVILEG 500as fsb-ig, és ha a proci szorzóját visszaveszem a proccnak, akkor 500 fsb nem határ? te most ez a szorzó visszavétel nem a ramra vonatkozik? jó azt szorzónak vesszük és osztásnak hívjuk....
na és akkor 500 × 7 az irreális mindenre? vízzel se?fontos a válaszod
ez alapján fogot gépek venni, mert ha azt mondod inkább abszolut felejtsem el, akkor 400as fsbre rámegyek és 4 4 4 12 es ramot fogok hozzá vbenni. és 400as fsb a 6600 hoz az jó? azt megkapom részletre
ismétlem téged ''ismerlek'' régóta és a válaszod életbevágó, ugyanis lehet holnap kell megmondanom hogy mit akarok venni
-
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #1335 üzenetére
jó akkor azt mondd meg hogy (most változott a terv LEHET) egy e6600 zal és egy MILYEN alaplappal tudok BIZTOSRA MENNI? mert a ram most ne legyen kérdéses
tehát ha procit akarok tesztelni, mert van 2 amiből tudok válogatni... akkor azt milyen lappal tegyem? (asszinkronba próbálnám ki ofkorsz)
-
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #1323 üzenetére
az hogy mire kell?
mindig ilyesmi gépeim voltak csak pár hónapja eladtam mindent és most már enyhén géphiányom van (mivel semmim sincs!)
és amit akarok az az hogy gigán hajtani a 800as ramokat egy 6400gyel...de milyen lapot vegyek alá???
és mondom ne boncoljuk miért kell -
Rota
tag
-
ati2
őstag
válasz
Gorneck #1161 üzenetére
Nálam is kb 5 mb/s a különbség initel - intel vs intel - giga között
Ráadásul az intel - intel között sokat seekel valamelyik vinyóm is, mintha várna valamire
De igy az intel - giga páros teljessen jó, kivéve hogy a gigan nem müködik a smart.
A biosban van egy ilyen: Advanced bios features->HDD S.M.A.R.T. Capability -> enable/disabled, de nem csinál semmit.
Pontosabban a postnál kiírja mindkét vinyóra, hogy enaled, de win alatt se az everest, se a speedfan nem látja a gigára dugott hdd smart-ját.
-
Travelos
őstag
válasz
Gorneck #1071 üzenetére
igen telepítéskor volt csinálva a D, de már csak egy patíció van, most minden ok ezen, mert az adatok elérhetőek
csak azért baromira kíváncsi lennék, hogy miért van ott az az ikon neked, amikor nekem pl. nincs ott
nekem is ott volt, amikor nem IDE módban volt a SATA vinyóm a biosban beállítva, de a havernak nincs ilyen a biosában, és szerintem IDE módban van neki alapból
mit jelent ez az ikon, mi a szerepe?? hisz a rendszert úgysem tudod eltávolítani? -
Travelos
őstag
válasz
Gorneck #1068 üzenetére
nem kapcsolódik ide szorosan, de te mindent tudsz....
egy havernak abit lapja van WD vinyóval, nincs partícionálva, és rögtön windows telepítés után megjelenik neki egy kis ikon a tálcán, hogy hadver biztonságos eltávolítása, ahol kiválaszthatja a C meghajtót, tehát a rendszert!!!
ha csinál két partíciót, akkor már a D meghajtón lévő cuccokat el sem éri, mert hozzáférés megtagadva
mi okozza ezt? -
pap
senior tag
válasz
Gorneck #1061 üzenetére
Köszi a segitséget.
Letöltöttem egy chipset drivert és már nincs ott
Érdekes
Egyébként meg ha irok dvd-t kifagy.
kb 10%nál megáll az irás
Olyan mintha az ide kábel nem kommunikálna az alaplappal,és nem értem mi lehet a gond
A kábelen van egy mobil rack ami slaven van,az iró meg masteren
próbátam már forditva is de ugyis kifaagy az irás
Tudtok valami ötletet? -
ati2
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest