Hirdetés

Aktív témák

• Anonymus23

veterán

Ez mekkora LOL!
    Miket ki nem találnak már a szervízesek! :DDD

És odáig hogyan ment el a paszta? Vagy nekik komplett rajzuk van az adott alaplapról, és tudják, hogy az a kondi ott valahol a proci körül végződik?

LOL és ezerszer is LOL

Nekem anno (máshol) egy GF4Ti4600-ost cseréltek be, mert amikor a hűtőt buheráltam véletlenül leütöttem róla egy kis alkatrészt, és utána a kártya érdekesen viselkedett, amikor bemelegedett. Akitől vettem boltos gyerek visszaforrasztotta, de nem igazán sikerült megjavítani, vitte vissza a nagykerbe, cserélték minden szó nélkül, még a forasztás sem tűnt fel, mondjuk ügyes keze van a gyereknek és nem volt feltűnő.
    ;]

Szal no para, én visszamennék a helyedbe és megmondanám, hogy a meséjükre aludtál egyet, mert gondolod azért meséltek, mert látták rajtad, hogy fáradt vagy, és alvásra van szükséged, de mostmár kialudtad magad, és gyorsan cseréljék ki a lapot, mert minden pénzbe kerül, az is, hogy te ennyiszer járogatsz oda!
    :DDD

Jah még egy, nemrég hűtőt cseréltem és az előző alkalommal kicsit több ezüstpasztát tettem rá, és jutott a proci oldalára is (hiába no este 11 körül már nem olyan friss az ember), de semmi ilyesmi nem volt. Azóta is megy szépen proci+lap is!

Aktív témák