- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricko
tag
bocsi, hogy nem válaszoltam, csak néha kiszarik a netem...
na a biosban a 32bit-et a Power Management Setup, HPET Mode-nál lehet állítani
DAEMON Tools-nál a 4.03-mas szarakodott, most fent vana 4.09-es, de már a 4.08-nál nem írta ki ezt.
a fura az, hogy például a F.E.A.R. ami ezelött ment, most nem indul a fenének sem...ez miért van?
mit változtat ez az SPTD a gépen, mert most leszedtem a legújabb 32bit-es verziót, de semmi változás, ráadásul a gyári Nero-m is elírt 2 DVD-t amikor image-ból akartam visszaírni...
egy csomó bug-ot csinál a gép
3DMark-ot sem tom feltelepíteni, ott is kiír vmi hibát, pedig ezelött jó volt az AMD-s gépemen.
Miben más az Intel az AMD-től, hogy ilyeneket csinál??? Haveroknak is van Intel, csak nekik nem C2D hanem P4, de náluk simán megy a DAEMON Tools 4.03 meg minden más is
segítsetek már please!!! ... mert az ideg szétcsap tőle, hogy sehogy sem akar megjavulni -
Rusher
őstag
Hát 1100 CL4 hez már olyan 2.5-2.55v kell......milyen órajelen stabil a procid? Próbáld meg a legmagasabb fsb-n szinkronban CL4
Én egyszer kipróbáltam a ramom 1300Mhz-en 2.55v CL5 és újraindítom post megy, aztán amikor a wint töltötte be akkor újraindult...CL6-al megpróbálom majd -
Qru
MODERÁTOR
Triton 75, elég durván TR XP 120 utánérzés...
[link]
Azért egy összehasonlító tesztre kíváncsi lennék. Látszatra sűrűbb lamellás, mint az xp de az csak nagy légszállításnál baba. Meg réz a heatpipe-ja. Erre nem cserélem le az tuti.Pedig ez is jól hűtené a SilentPipe-os sz@rságot a DS4-en.
-
RedCat
senior tag
Ok, majd ma este tudom kipróbálni. A Hiren az egy boot cd tele hasznos utilokkal. Pl patricionáló, tesztelő, file kezelő, partició másoló, backup, virusírtó, stb. programokkal. Még egy mini windows is van rajta. Ha foglalkozol kicsit a saját avgy mások gépeinek javításával, mentésével, esetleg karbantartásával akkor nagyon hasznos.
-
RedCat
senior tag
Természetesen win alatt tökéletesen megy a pendrive. F12 után vagy ha biosban beállítom hogy róla bootoljon (bios is látja, kiírja a nevét) akkor amikor elkezdené olvasni akkor áll meg az egész rendszer, és addig áll ameddig ki nem húzom.
Több pendrive-ot is kipróbáltam már mind ezt csinálja. Másik gépben tökéletesen bootol a pen... -
Qru
MODERÁTOR
-
kumpl
aktív tag
Mármint bioscsere után? Nem csak load..., hanem cmos resetet is. a meleg nem számít, mert nem napok, hanem percek alatt derült ki minden hiányosság... 1 órakor régi biosszal jó volt, aztán új biosszal 5 perc múlva már nem, a netről leszedett régi biosszal, rá 5 percre jó, de nem úgy, mint szokott...
-
uhh francba
)) amugy 1.27 az érték amit megadtam biosba
Viszont poén hogy kivan kapcsolva minden eist stb baromságok és ha kiapcsolok minden progit orthos boinc stb ... everest és cpu-z szerint is 1.25 kap ha indítok bármilyen progit ami leterheli a procit 1.23 lesszvalami nem kóser viszon én most alszom majd hétvégén tesztelgetek szombatig nem leszek otthon ! Nah jóécccccakát mindenkinek
-
boinc fut vagy két órája és pontokat gyüjtök ami fontosabb mint az orthos 100%ossan terheli mindkét magot és nem szeretném lelőni meg közba gamézom is de igérem meg lessz az orhtos kép is meg minden , a bizonyíték kedvéért ,de most game mert utolsó pályán vagyok a lost planetben egy bazi nagy csata közepén
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest