- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricko
tag
válasz
Kicsirics77 #749 üzenetére
Most szereztem egy másik verziót, az elindul...
-
Ricko
tag
bocsi, hogy nem válaszoltam, csak néha kiszarik a netem...
na a biosban a 32bit-et a Power Management Setup, HPET Mode-nál lehet állítani
DAEMON Tools-nál a 4.03-mas szarakodott, most fent vana 4.09-es, de már a 4.08-nál nem írta ki ezt.
a fura az, hogy például a F.E.A.R. ami ezelött ment, most nem indul a fenének sem...ez miért van?
mit változtat ez az SPTD a gépen, mert most leszedtem a legújabb 32bit-es verziót, de semmi változás, ráadásul a gyári Nero-m is elírt 2 DVD-t amikor image-ból akartam visszaírni...
egy csomó bug-ot csinál a gép
3DMark-ot sem tom feltelepíteni, ott is kiír vmi hibát, pedig ezelött jó volt az AMD-s gépemen.
Miben más az Intel az AMD-től, hogy ilyeneket csinál??? Haveroknak is van Intel, csak nekik nem C2D hanem P4, de náluk simán megy a DAEMON Tools 4.03 meg minden más is
segítsetek már please!!! ... mert az ideg szétcsap tőle, hogy sehogy sem akar megjavulni -
Ricko
tag
Hello mindenkinek!
Nem egy pont ide illő kérdéssel fordulnék hozzátok.
Most váltottam AMD-ről Intelre.
Az a helyzet, hogy feltelepítem a Windows XP SP2 edition-t, majd feldombálom a programokat. Amikor viszont elkezdem feltenni a Daemon Tools-t, akkor a telepítés során ez írja ki:
''This program will install SCSI Pass Through Direct (SPTD) layer on your computer.
WARNING - SPTD is not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDBG etc.)!
Please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this machine.''
Amikor feltelepítettem, akkor kért egy újraindítást, majd mikor megtörtént elkezdett tölteni a Windows de utána már nem lépett be, csak fekete képernyő.
Valahogy aztán sikerült belépnem, de mindjárt az elején, amikor beléptem a Windows-ba ezt írta ki hibaüzenetként a Daemon Tools:
''Initialization error.
This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.24 or higher.
Kernel debugger must be deactivated.''
Ami fura, hogy vannak más egyéb alkalmazások is amelyek a 939 AMD-n mentek, viszont az Intelemen nem mennek (pl.: 3DMark05, F.E.A.R)
Vírus nincs a gépen. Arra gyanakodtam, hogy valami 64bit-en megy és az okozza a problámákat. De a Windows az 32bit-es és megnéztem a Bios-t ott is 32bit van beállítva.
Most találtam fent a Daemon Tools oldalán egy új verziót a Daemon Tools v4.09.1 X86 32 Bits (with SPTD 1.43).
De nem értem most ezt az SPTD-s dolgot.
Légyszi aki tud segítsen már.... előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest