Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LSL1337

őstag

válasz Bluegene #3961 üzenetére

köszi, fer kicsit összezavart

akkor a 7es és 8as széria közt csak a megnövelt fsb (ami ugye nekem ponthogy rossz) és a dupla cache a különbség?

akkor 7400 lesz úgyérzem:)

nem túl erős fesz emelésnél 4 - 4,2Ghz reális egy átlagos 7400al?

• LSL1337

őstag

csak pár ezret szeretnék rászánni

egy pár éve lemaradtam c2dből, e5xxx széria az e7xxxx és az e8xxx széria miben más mint az első 6xxx széria?

szóval nekem akár egy 6600 is elég, vagy ha veszek valamit 10es szorzóval, akkor az erős hűtésemmel kis fesszel vinnie kéne egy 2magos 45nmesnek a 4Ghzt?, hosszútávon, napi használattal is gond nélkül?

pl 7400t láttam apróban 18,5k-ért, nekem az tökéletes, e6300t meg eladom több mint 8ért szerintem

szóval mi a fő különbség 5 7 8-as széria közt? melyiket érdemes (a winrar+5% memóriakezelés maitt stb, nekem jelentéktelen)

• LSL1337

őstag

hali, 2007 januárjában vásárolt ds3-m van

nem tudom az melyik rev, ha esetleg adtok támpontot hogy mi alapján tudom megkülönböztetni az 1iket a másiktól

most egy majdnem 3 éves e6300 (7x266) 1,86Ghz alapból, és én szolid 7x400on használom már 3 éve

nem nagyon követtem a proci árakat, 4 magra nincs szükségem, nagyjából csak játszogatok, de a proci kezd kicsi lenni, most szereztem be 275 GTXet, jobban érezném amgam egy kicsivel nagyobb procival.

milyen procit ajánlatok? én egy 9es szorzóval rendelkezőre gondoltam, mert azzal akkor könnyen tudok 9x400 környékére menni, nem akarom az fsb-t feljebb tolni, meg a ramok is így elvannak 800on

a kérdés az hogy a lapom milyen procikat támogat? mert a honlap szerint a 45nm-es prociakt már nem, valaki próbálta/tapasztalat? azt hiszem f10es bios van rajta, azt sem piszkáltam már másfél éve
    egy bios frissítés megoldja a problémát?

gondolom egy 45nm-es c2d lazán viszi a 3,6Ghzt, van rá egy böszme Zalman 9500AT réz coolerem, gondolom az is elbírja
    a magasabb szorzó tudtommal pedig csak a procit "terheli" jobban, tehát a lap és a ram ugyan úgy viselkedik, mivel őket csak az fsb órajel érdekli

röviden (:D): mien 9x-es szorzós c2d procit ajánlatok a majdnem 3 éves ds3omba

Új hozzászólás Aktív témák