Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Lehet, de átettem az én rossznak ítélt ramjaimat (super talent) egy AMD-s gépbe és működik memteszt egész éjjel futott rajta semmi hiba
Vettem egy új alaplapot áttettem bele az AMD-s gép régi vacak ramokat (zeppelin) És így megy minden OK. Viszatettem a régi alaplapot a zeppelin ramokkal úgy nem megy, szóval az alaplap kakukk. De hogy miért nem megy a másik ramokkal holott egész eddig azzal ment már majdnem 2 éve
És igen lehetséges de akkor a tápomnak is el kellet volna szállnia, de az megy... -
Iginotus
addikt
Alaplap Memória kampec nem tudom mitől
ez van. -
Iginotus
addikt
Este megmondom a totó végeredményét ugyanis vetem gyors egy alaplapot

-
Iginotus
addikt
Nu tippelnétek nekem?

Szitu betesztek egy új vinyot és bebootolom a gépet, az uj vinyon ubuntu linux a régi xp-s is benne kiválasztom, hogy ubunturol bootoljon, erre mondja, hogy ubuntu nem bootolok mert nem az 0 ás hanem az 1 es kábelre dugtam mondom ok, akkor kiveszem másik vinyot. Restart, gép visit sípol mint a fene.
Nu mondom mi van itten. Azóta 3 órája vinyok lehúzva ventik lehúzva kézikönyv végigolvas új ramokbe új vga-be pci-os vga be semmi. Hosszan sipol ha van benne memória. Kézikönyv szerint memoria hiba. (node az összes ramon
) Ha nincs benne ram akkor meg sok rövidet sipol, ami annyit jelent kéziköny szerint hogy rossz a power supply
cmos reset elem kivesz megvoltak, reszeteltem is mert pörgeti a ventiket mint a veszett egér.
Szavazzatok mi romlott el?
Én tippem az alaplap. (csak tudnám mitől...) Tippeljetek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vettem egy új alaplapot áttettem bele az AMD-s gép régi vacak ramokat (zeppelin) És így megy minden OK. Viszatettem a régi alaplapot a zeppelin ramokkal úgy nem megy, szóval az alaplap kakukk. De hogy miért nem megy a másik ramokkal holott egész eddig azzal ment már majdnem 2 éve