- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung SmartTag2 teszt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Lehet, de átettem az én rossznak ítélt ramjaimat (super talent) egy AMD-s gépbe és működik memteszt egész éjjel futott rajta semmi hiba
Vettem egy új alaplapot áttettem bele az AMD-s gép régi vacak ramokat (zeppelin) És így megy minden OK. Viszatettem a régi alaplapot a zeppelin ramokkal úgy nem megy, szóval az alaplap kakukk. De hogy miért nem megy a másik ramokkal holott egész eddig azzal ment már majdnem 2 éve
És igen lehetséges de akkor a tápomnak is el kellet volna szállnia, de az megy... -
Iginotus
addikt
Alaplap Memória kampec nem tudom mitől
ez van.
-
Iginotus
addikt
Este megmondom a totó végeredményét ugyanis vetem gyors egy alaplapot
-
Iginotus
addikt
Nu tippelnétek nekem?
Szitu betesztek egy új vinyot és bebootolom a gépet, az uj vinyon ubuntu linux a régi xp-s is benne kiválasztom, hogy ubunturol bootoljon, erre mondja, hogy ubuntu nem bootolok mert nem az 0 ás hanem az 1 es kábelre dugtam mondom ok, akkor kiveszem másik vinyot. Restart, gép visit sípol mint a fene.
Nu mondom mi van itten. Azóta 3 órája vinyok lehúzva ventik lehúzva kézikönyv végigolvas új ramokbe új vga-be pci-os vga be semmi. Hosszan sipol ha van benne memória. Kézikönyv szerint memoria hiba. (node az összes ramon) Ha nincs benne ram akkor meg sok rövidet sipol, ami annyit jelent kéziköny szerint hogy rossz a power supply
cmos reset elem kivesz megvoltak, reszeteltem is mert pörgeti a ventiket mint a veszett egér.
Szavazzatok mi romlott el?Én tippem az alaplap. (csak tudnám mitől...) Tippeljetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest