- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
válasz
FlasH-BacK #4171 üzenetére
Nem esik lejjebb, stabilan tartja. Persze nem néztem végig a teszt alatt (az első egy-két percet figyeltem), lehet hogy kicsit jobban leesik egyszer-egyszer, de mindenképp stabilnak mondanám ezt az értéket.
-
Lacpac
őstag
válasz
FlasH-BacK #4168 üzenetére
Auton nem tartja 100-on! Mindenképp a manuális beállítást kell alkalmazni.
4167-re:
Alapfeszen
Manuálisan belőve az 1,2750V, terhelésre 1,264-re esik vissza.
Ne a speedfant nézd, CPU-Z mérvadóbb.E6400 B2-vel nekem is többet droppolt.
-
Lacpac
őstag
válasz
hoffman_ #3968 üzenetére
elindul, de nincs meg a sípolás, és azonnal kikapcsol. Ezután újrakapcsol, és megy a gép, csak épp nincs jel a monitoron(nem kábel és monitorhiba, ez 100%). Egy pár perc után ez esetben is kikapcsol, és kezdi elölről.
Nekem is így indul, felpörögnek a ventik, leállnak, majd ismét indulnak, de ekkor már a gép is. Ez nem zavar.
Én is sokat szoptam vele, ugyanez a hiba volt mint neked (remélem neked is használ).Akkor sikerült rendesen indítanom, amikor a memóriákkal szórakoztam.
Majd eszembe jutott, hogy volt a Mushkinnak egy olyan szériája, amit nem volt szabad ütközésig tolni a slot-ba. Kicsit kijjebb emeltem őket a memória slot-ból a fehér biztosító pöckökkel, most nem ülnek bele a memórián kialakított mélyedésbe, és azóta nincs vele gondom. Nincs lassulás, nincs nemindulás.
Most volt vga csere, véletlenül betoltam az egyiket, és rögtön itt kínlódtam vele, mire eszembe jutott, hogy megnézzem. Rögtön pöccre indult.
Látom neked A-Data-d van, de egy próbát megér. -
Lacpac
őstag
válasz
Bluegene #3846 üzenetére
Ezt most úgy mondod mintha én statisztikát készítenék rólla.
Pedig nem, de mivel az én gépem ezért ismerem, speedfannal van szabályozva a venti, (mert így lehet a sys-t is vezérelni, a bios nem tudja mindkettőt, csak a cpu hűtés fordulatát) és észrevettem hogy hamarabb zajosodik. Mivel az enyém, és tuningolom is, ezért úgy lett belőve a hőfokokhoz (tehát mérnem kellet, nem statisztikát készíteni) a venti, hogy optimáls hűtést elérjem vele, de ne legyen hangos. 2*400rpm, és 700rpm a két házhűtő, és a cpu fordulata. Így a cpu dekstop-on 39-40 volt, most meg 45-46.
Statisztika nélkül is észre lehet vennisőt még figyelni sem kell nagyon.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Gigabyte 965P-s3 rev1.1-hez az F14A bios mit orvosol?
Most vettem bele egy R0-ás 5200-at, és nem tudom, hogy menne e az f13-assal. -
Lacpac
őstag
válasz
johntheface #3464 üzenetére
Igen létezik, 64 bit-es operációs rendszer.
32 bit-es win összesen 4 giga memóriát tud megcímezni, ebbe a 4 gigába beletartozik a vga, és az összes hardware memóriája is. -
Lacpac
őstag
Easy Tune megoldotta, A cpu hűtő power conector-ra kötöttem mind a két ventit, így hangja sincs a gépnek.
-
Lacpac
őstag
1.2625V a VID, -amennyit droopol a lap, nem tudom pontosan. Most melóban vagyok, meg se tudom nézni.
Végül is alapfeszen megy. Semmit nem kell rajta állítani, csak az FSB-t manuálisra, és már 100% -on a ventillátorok.MOD: A bill szét van ütve, és nem mindig jönnek össze a szóközök
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
965p-s3, F12 BIOS
Tuning alatt nincs ventiszabályzás, bármit állítok, rögtön maxon hajtja a ventiket.
Van olyan BIOS, amivel tuning alatt is van szabályzás, vagy mindenképpen Speedfan-t kell használnom? -
Lacpac
őstag
Sziasztok
Van egy ilyen ismeretlen eszközöm:
PCI egyszerű kommunikációs vezérlő Ez mi?
Honnan lehet drivert letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest