- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
1.
pci-e 1.1
a sávszélessége a mostani kártyáknál még elfogadható, minimálisat lassít2.
igen, megy bennede nekem csak úgy ment, hogy az fsb kétszeresére lehetett csak állítani a ramot
tehát, 333fsb, ram 667-en mentez nem nagyon gond, mert sebességben alig van különbség
ha kicsit tuningolsz, pl. 400-as fsb-re, 9x400-ra, akkor a ram is menne 800-on
a lap, proci meg ezt lazán bírja még -
Whynot?
aktív tag
nekem is 8800GTS-em van és nem ártana egy jobb proci. De nem akarok 40e Ft-ért venni 20FPS-t sem. Szal csak akkor cserélnék, ha van egy olyan ár/érték arányú proci, amire éldemes lecserélni a 6300-at. (mostani configom GB-965P-S3, 2GB kingmax RAM duálban, 8800GTS, táp 400 vagy 450W enermax)
Tuninggal 2200-at értem el stabilan, de gyári hűtésem van és nem izgat 1-200MHZ, annyi miatt tényleg nem cserélnék -
hoffman_
nagyúr
A te procid vígan és dalolva kihajtja a 640-es GTS-t
Nekem is volt, és E6320-al 2,8ghz-en nem volt procilimitem. Vagy ha volt is, nem vettem észre. 3DMarkban meg 100 pötyire nem adok, az semmit nem jelent.
Van még szufla a procidban, rángasd meg 3ghz-ra és bőven jó leszel. Azt még alapfesszel is elviszi szerintem
Procit csak akkor cserélj, ha veszel egy 4870 vagy ettől erősebb kártyát és über felbontáson játszol. Egyébként felesleges.
-
Whynot?
aktív tag
Köszi a gyors rekciót. Igen, ez a lapom van.
A Gigabyte honlapját már a kérdés feltevése előtt átböngésztem, de nem akartam rossz vásárt csinálni egy félreértelmezett infó miatt. Pár helyen olvastam, hogy 45nm-es procik is mennek benne, ezen az oldalon pedig azt írja, hogy nem.
Te egyébként melyiket javasolnád? Azért szegezem nektek a kérdést ilyen direkt módon, mert tök hülye vagyok hozzá és nekem ez már követhetetlen, hiába olvasgatok utána -
Dzsekó
addikt
Én soha nem nyomtam load optimized defaults-ot, és mindig megmaradtak a tuning beállításaim bios frissítés után. Ezen a lapon 5-ször végeztem bios frissítést.
Gondom sosem volt bios frissítéssel.Szerk: Ja és én az egyik vinyó egyik particióján egyik könyvtárba bemásoltam a bios fájlt és kitallóztam a q-flasben, szal nem kell pendrive-al vacakolni. Persze a partició fat32-es.
-
tlac
nagyúr
mikor ilyen lapot használtam, próbáltam a speedfan-t és ment (kicsit bonyolult volt beállítani), de nem használtam, a bios végezte rendesen a dolgát
mindegyik rev-hez ugyanaz a bios van
nem tudom, hogy mit nézel, de itt f11 az utolsó stabil
frissítés után mindig load optimized-et kell nyomni a biosban, tehát nem fognak megmaradni a beállításaid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TP-LINK routerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OTP Bank topic
- SONY LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest