Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz LSL1337 #3957 üzenetére

a gigabyte honlapján nézd meg a képeket[link][link]

nagyítsd ki(a képre kattintva), és vesd össze ami a gépedben van(asszem rá is van írva a lapra)
    nagy jelentősége nincs hogy melyik "rev", melyik kiadás, apró javítások a gyártás folyamán(pl más formájú hűtő), ha 2007 januári valószínű hogy rev 1, vagy rev 2 egyébként, de inkább 1-es

milyen procit ajánlatok? én egy 9es szorzóval rendelkezőre gondoltam, mert azzal akkor könnyen tudok 9x400 környékére menni, nem akarom az fsb-t feljebb tolni, meg a ramok is így elvannak 800on hát ezt neked kell eldöntened, mennyi pénzt szánsz rá, ha keveset, akkor egy használt E5200-ast, 3,6Ghz-ig tudnak és 45nm, igaz annyival nem jobb egy E6300-tól(+20%-ot nyersz), az E8400-as jobb ugyan(+40%-50%-ot nyersz az E6300hoz), de nem annyival amennyivel drágább
    ha a jövőre is gondolsz én egy Q9400-as vennék 30 ezer körül kapható, négymagos, 6 mega cache van benne

kérdés az hogy a lapom milyen procikat támogat? mert a honlap szerint a 45nm-es prociakt már nem, valaki próbálta/tapasztalat? támogatja :K , nekem a 45nm-es E5200-ast viszi az F13 Bios-szal :K , mindenképp rakd fel a legújabb bios-t, rev 1.0-ás a lapom

Új hozzászólás Aktív témák