- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
CyberJedi #4063 üzenetére
Köszönöm a bővítéssel kapcsolatos tanácsaitokat, nagyon hasznosak voltak!
Bocsánat az OFF-ért, de találtam egy jó kis ismertetőt az SSD-ről, érdemes ez alapján mérlegelni -
-
tlac
nagyúr
válasz
CyberJedi #3591 üzenetére
szerintem bírnia kell, ha probléma lenne, akkor jelentkezne, hogy nem stabil a gép
azért az a tulatin-os megoldás elég durvább beavatkozás egy bios frissítéshez képestmekkora feszt adsz a procidnak?
figyelj oda, hogy ne adj sokat neki, főleg, hogy ez a lap 65nm-esekhez lett tervezve
inkább ud3p-t vegyél, a p45-öt egyébként nehezebb belőni -
tlac
nagyúr
válasz
CyberJedi #3588 üzenetére
én meg nem hiszek a giga weblapjának
f12a bios van a rev1-es ds4-emende ha jobban megnézed az f11-es bios mindegyik ds4-hez ugyanaz, f12a csak nem lett linkelve a rev3.3-hoz...
MarioAna:
Lehetőleg még mielőtt bele raksz vmi új 45nm-es procit, a bios-ból a legfrissebb legyen, akár béta is, ritkán szokott velük probléma lenni.
-
MarioAna
senior tag
válasz
CyberJedi #3585 üzenetére
Jelenleg van egy p35-ös lapom, csak ebben BIOSból nem lehet szorzót állítani (2008-ban pfff
) és most akarok "fejleszteni" egy olyan lapra(+procra) ami bírja a 400-450es FSB-t és nem ASRock, max 14k-ig, találtam egy 965-DS4-et (rev1.0) 14k-ért, le is van vajazva, csak még anyagiaktól függ hogy E5200, vagy E7200 lesz benne. (Vagy valami olyan proci ami megy stabil 3,6GHz-en tuningban, nem agyonfeszelve
)
tlac: akkor kezdek megnyugodni -
tlac
nagyúr
válasz
CyberJedi #3574 üzenetére
tuning mellett nem nagyon fogsz semmilyen rammal menni 1000 felett stabilan, szerintem...
ha nem stabil a gép, előfordulhat adatvesztés (persze jó eséllyel csak az oprendszer döglik meg)
értem, akkor neked azért megy a 9,5
nekem 9 a max, a 8,5 akkor meg már azért nem megy, mert a "főszorzó" nem maxon van -
tlac
nagyúr
válasz
CyberJedi #3569 üzenetére
hmm... nálad megy a feles szorzó is, nekem nem
(szintén ds4, f12a bios, csak rev1.0)igen, az intelburntest, jól be tud fűteni
prime95 blend és small fft-t is futassAz egyik CPU-Z-ben épp pihen a proci, visszavett 6-os szorzón, azért írt 2700 MHz-et csak.
ha azt akarod, hogy a feszültséget is vissza vegye, akkor a cpu feszt normal-on kell hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest