Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Régóta észrevettem, hogy a monitor képének bal felső sarkában fura elváltozás van.
(3szoros nagyítás)Először pixelhibára gyanakodtam, majd amikor kiderült, hogy képlopó által mentett képen is ott van, elkezdtem a VGA-ra gyanakodni. Ez sem jött be, mert 3db különböző kártyával is csinálja. (Ha jól emlékszem, mint nV, de lehet, hogy az egyik egy sima PCI-os S3-as volt.)
Csak sötét résznél látszik, ha világosabb képpont kerül a helyére, akkor eltűnik.
Létezik, hogy alaplapi hiba? Vagy valami szoftveres gebasz lehet? Sokadik WIN XP telepítés óta csinálja, de lehet, hogy felrakok mindig valamit, ami előhozza...
Mindig minden frissítést felrakok, és a legújabb drivereket használom.Bármi ötlet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest