- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Gigabyte GA-965P-DS3 rev 1.0 lapom van.
Most érett meg rá, hogy a szülőké legyen.Az lenne a kérdésem, hogy ennek a lapnak a Floppy vezérlője meg tud-e hajtani 2db floppy-t egy kábelen, ahogy a régiek?
Igen, Édesapám használ 3,5-ös és 5,25"-ös floppy-t is.Köszi!
-
Sziasztok!
Egy GA-965P-DS3 (rev. 1.0) típusú lapom van, ami eddig hibátlanul működik egy E1200-as cerkával.
Szeretnék gépet bővíteni, és még nem tudom, hogy meg akarom-e tartani a mostani lapomat, és proci hűtőmet (Zalmac 7700 CU).
Szerintetek ez a lap elég egy húzott E8400-hez? Vagy érdemesebb tök új lapot venni?Köszi!
-
válasz
Bluegene #4123 üzenetére
Köszi a választ!
Jelenleg F14-es BIOS van rajta, tudtommal a legutolsó.
Utánaolvastam a tuning lehetőségeknek, és 500-600-as elérhető alapfrekiről beszélnek, de azt sehol sem írják, hogy megyik PCB verzióval érték el ezeket. Nekem a legrégebbi van, legalábbis abból ítélve, hogy nincs a lapra írva semmi.
Ráadásul még húzni is szeretném a majdani procimat. Ha tényleg reális az 500MHz-es FSB, ráadásul teljesen stabilan, akkor nagyon jó, mert úgy 4GHz-re is fel lehetne húzni egy Q8400-at, persze elméletben, ha a proci bírná... -
Sziasztok!
Gigabyte GA-965P-DS3 v1.0 lapom van, ami papíron 1066MHz-es FSB-t tud csak, pedig a CPU támogatásnál 1333, és 1600 MHz-es FSB-jű procik is szerepelnek.
A tapasztalatok szerint ez az alaplap mekkora FSB-ig szokott menni stabilan?
Egy Q8x00 procit szerenék benne minél tovább hajtani. Igyekszem magasabb szorzósat venni, hogy kisebb lehessen az FSB, de azért jó lenne tudni, hogy mennyire számítsak, illetve érdemesebb lenne-e modernebb lapot venni?
Nem 3dMark rekordot akarok dönteni, hanem renderelésre, és videokódolásra fogom használni, tehát gyakran fog menni a gép akár több napig is folyamatosan. Ebből adódóan a legmagasabb atomstabil frekit kell megtalálnom.Köszi!
-
Sziasztok!
GA-965P-DS3 rev. 1.0 lapom van.
A CPU támogatási lista nem tartalmazza az E3300-as Cerkát, de pl az E5200-as Pentiumot igen, ami tudtommal nem különbözik tőle sokban. Próbálta már valaki mégis?
Mire számítsak? R0 steppinges procit akarok belerakni.Köszi!
-
Sziasztok!
Régóta észrevettem, hogy a monitor képének bal felső sarkában fura elváltozás van.
(3szoros nagyítás)Először pixelhibára gyanakodtam, majd amikor kiderült, hogy képlopó által mentett képen is ott van, elkezdtem a VGA-ra gyanakodni. Ez sem jött be, mert 3db különböző kártyával is csinálja. (Ha jól emlékszem, mint nV, de lehet, hogy az egyik egy sima PCI-os S3-as volt.)
Csak sötét résznél látszik, ha világosabb képpont kerül a helyére, akkor eltűnik.
Létezik, hogy alaplapi hiba? Vagy valami szoftveres gebasz lehet? Sokadik WIN XP telepítés óta csinálja, de lehet, hogy felrakok mindig valamit, ami előhozza...
Mindig minden frissítést felrakok, és a legújabb drivereket használom.Bármi ötlet? Köszi!
-
Sziasztok!
Egy Gigabyte GA-965P DS3 lapom van, és zsír új windows install után nem műxik az Advanced Power Management, pedig felraktam a drivereket; a hibernálás műxik, de CTR+F4-re szürke a Stand By gomb.
Ezen kívül az alaplapi hangkártyát felismeri, de nem műxik, és sárga felkiáltójelet rak mellé.
A floppy meghajtó le van tiltva a BIOS-ban, mégis kap egy sárga felkiáltójelet az eszközkezelőben.
Az előző win példány esetén (ugyanazt raktam fel a másik mellé +sp3) semmi ilyen hiba nincs.Ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest