- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissit
csendes tag
Sziasztok! A következő választ kaptam a gearbest-nek küldött ticket-emre (2018.12.15.-i rendelés, paypal-os fizetés, ami azóta sem lett feladva, rendeléskor pedig készleten volt...):
Ticket:
My order processing time is too long, please cancel my order and refund the purchase price to my paypal account. Thank you!Gearbest válasz:
We are sorry to let you know that we cannot ship the below item at this time because it is not in stock right now.In order to resolve this issue we would like to offer you the following options:
Option 1. Wait for the item to become available.
The estimated shipping time is after 7 to 15 days and it is subject to change according to stock situation.
Once it is available we will ship it to you as soon as possible.Option 2. Exchange for other product(s) .
In this case, please kindly give us the product link (URL) you would like to order instead. Please indicate the size/color too if applicable.Kindly let us know at your earliest convenience.
Thank you for your understanding and cooperation.Best regards,
Viclcy
GearBest Customer ServiceNem szeretnék ennyit várni a termékre. Hogyan kaphatom vissza a pénzem, írjak a Paypal-nak? Köszönöm. BUÉK mindenkinek!
-
bul07
nagyúr
-
pn4hvq
senior tag
-
cidalain
veterán
Uj szabaly, hogy a termek megerkezesenek jelolesetol 30 napod van ertekelest irni. Igy a regi cuccokat csak akkor tudod ertekelni, ha anno nem jelolted be, hogy megerkezett.
A system buzi azt jelenti hogy gyenge a szerveruk. Ilyenkor csak probalkozni lehet, hatha egyszer sikerul. -
Pontok nélkül nem vásárolok, még se nagyon tűnik el.
Nem gáz, hiszen feladták. Az egy dolog, hogy sima postával kéred. Nem az ő hibájuk (főleg a kedves postánk miatt, akik sokszor még értesítőt sem hagynak, utána meg megy a refund kérelem). , ha nem kapod meg. Vállalod a kockázatot ha már azt választottad. Ne értsd félre, én sem fizetek postát ha nem muszáj.
Pontokat pedig nekik köszönheted, szóval...
Mint írtam sehol nem kapod vissza a felhasznált pontokat, ha eltűnik a csomagod. -
kinaicuccok
csendes tag
A visszaküldésnek is van határideje, nehogy kifuss belőle!
Én amit visszaküldtem, sima regisztrált küldemény volt és kifelé nem fogta meg a vám.Befelé ismét megfogta, ekkor beküldtem nekik az első csomag vámpapírjait és a kiküldést igazoló feladóvevényt. Így elfogadták mint garanciális ügyintézést és ingyen jöhetett be másodszorra. -
-
vandor01
senior tag
szerintem vissza nem fizetnek! de legalabb is tuti bonyolultabb!
kikuldod javitasra CN22-es nyomtatvannyal zold szinu papir a postan belyegezteted a te példanyodat is. mikor jon vissza a cucc es vamkezelésre kerulne a sor akkor ezzel a dokumentummal igazolod hogy ez a return valamint ezutan mar 1x fizettel sarcot... az eladot mikor kuldi vissza kerd meg irja ra az azonosito szamokat.....
en igy terveztem de mikor jott vissza nem kerult sarc szamitasra szoval nem volt szuksegem ezekre a dokumentumokra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest