Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
Minden hónapban a NAV adja meg az aktuális összeghatárt, nem kell matekoznod vele. Arra érdemes figyelni, hogy ha az országba érkezés átcsúszhat a következő hónapba, akkor az lesz érvényes, nem az, amikor rendelted. Mondjuk, ha nagyon kicentized az összeget, aztán a következő hónapban pont annyit csökkent a NAV, hogy beleesel, az kellemetlen. Terméktől függően fizetni kell: vám, ÁFA, és ezt a szállítási költségre is, ha volt. Plusz a Postának 3.500.-Ft ügyintézési díj.
-
Digitalpimp
senior tag
Hova tűnt szinte az összes bicska?! Plusz ugrott 7 dollárnyi pont. Igaz, amúgy se nagyon lehet elsütni, régen bezzeg ment mindenre. Most már pontokkal is drágább minden, mint máshol. Jó gagyi lett a GB.
-
Digitalpimp
senior tag
-
Digitalpimp
senior tag
Ezek a sorozatos lopások csak úgy működhetnek, hogy benne van mindenki. Biztonságiak, kisfőnökök stb. Sajnos mindenkinek pénz a pénz, mindenki rosszul keres - még az is aki amúgy nem - , aztán összeszerveződnek ezek a csoportok. Mikor a beavatott biztonsági van a kameraszobában, a csarnokban, akár a ki- bepakolásnál, ott a beavatott kisfőnök, stb. Ha megy is vissza panasz, hogy kerestetik a csomagot, a hetekkel régebbi kamerafelvétel gondolom már sehol sincs, aztán bezárul a kör.
A kártérítés meg a "hibaszázalékba" belefér... -
Digitalpimp
senior tag
Csak én érzem úgy, hogy idén elég gyengén muzsikál a GB? Tavaly ilyenkor minden nap volt valami BB ajánlat, kupon, stb. Az Ebay-es topikban is pörgött a GB rendesen. Idén most meg nem vettem tőlük semmit.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Arról tud valaki valamit, hogy a clearance terméket miért nem lehet pontozni? Nem akciós, flash-es, appos, email-es, elvileg teljes árú termék. Köszi.
-
Digitalpimp
senior tag
Ilyen Microplane koppincs reszelőt vegyetek, szuper! (Bocs az Ali linkért.) [link]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Bigemperor #30464 üzenetére
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
zsolti72837 #30384 üzenetére
Akkor marad az eredeti fekete, vagy Aliról utángyártott kék. [link]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
zsolti72837 #30380 üzenetére
Nem szabványos rollertoll betét kell bele, és hivatalosan csak fekete van. Alin van utángyártott kék, de valamikor annak is még le kell vágni a hosszából. Esetleg vidd magaddal a feketét egy papírboltba, aztán hátha találsz hasonlót.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Beni2360 #29922 üzenetére
Azért ez így általánosságban nem igaz. Pl. az adók módjára behajtható tartozásokat is már csak 4 évig hajtja a NAV, ami max. egy fél évvel kitolódik, ha elkezdték az eljárást. Meg maga a tartozás nem évül el, hanem csak a behajtási jog. A dokumentumok, számlák, szerződések, hangfelvételek stb. megőrzésére megint más-más időintervallumok vannak megadva, akár még szolgáltatásonként eltérően is.
-
-
Digitalpimp
senior tag
Csak hogy jó hír is legyen, ma szerencsésen megérkezett a GW-5-ös raktárból rendelt cuccom. MP hozta ki, végül a teljes átfutás 12 nap volt.
Mondjuk a GB elég lazán vette a csomagolást, két sima nejlon tasak, oszt csók. Se bubi, se az a polifoam szerű cucc, se semmi. Viszont én is kaptam grátisz átalakítót, pedig nem is kellett.Úgy tűnik kismillió darab van nekik feleslegben, mert küldik mindenkinek ha kell, ha nem.
-
Digitalpimp
senior tag
Hát én a GW-5 raktárral nem vagyok valami elégedett.
Még csak ma indult el németből a cucc, pedig már múlthét csütörtökön shipped out volt a státusz, meg már ragszám is volt. Meg azaz érdekes, hogy DHL csomag, de már a nyomkövetéshez a királyi posta linkjére irányít. Viszont ha itthon ők fogják kihozni, akkor már csak hetek kérdése. Ennyi erőből jöhetett volna Kínából is EU Expresszel.
-
Digitalpimp
senior tag
Köszi az infókat, bízom benne, hogy a héten nekem is megérkezik.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
GW-5 raktárból vettem egy telefont. 8-án shipped out-ra váltott, kaptam is DHL-es csomagszámot. Viszont azóta semmit nem változott a bejegyzés. Azt írták, hogy 3-6 munkanap a szállítás, nem kellett volna már elindulnia legalább? -
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
tupacamaru #21816 üzenetére
Még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest