- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadragulya
csendes tag
válasz
davenport #34856 üzenetére
Teljes gittegylet lett ez az egész. Februárban 3 rendelésem volt, 2 db-ot megreklamáltam mert fel sem adták, 2 röpke hónap nem volt elég rá, egy tétel meg nem ért ide. A nyomkövető szerint márc 13. óta Mo-n van, ismerve a postások éberségét az már privatizálva lett (márc. 13-án). Most játszadozzuk a kérdezd meg a szomszédodat történetet. Ha ennyire képesek akkor kár erőltetniük ezt a dolgot. Az árak is kúsznak az egek irányába náluk, el lehet ezeket is felejteni, mindenkinek jobb lesz.
-
-=RelakS=-
veterán
-
bepken
veterán
válasz
davenport #32005 üzenetére
engem is várt tegnap otthon az értesítő, most sikerült is átvennem a csomagot. köszi az infókat
15 nap alatt ért ide Kínából (Europe Registered) - úgy, hogy volt egy nemzetközi ünnepnap is közben! le a kalappal, megérte azt a plusz párszáz forintot:
Shipping Cost - $0.79
Shipping Insurance - $1.97 -
-
válasz
davenport #26436 üzenetére
Ezt írtam: a 6 ügyet nem fogom, van határozat.
A vámügynöki tevékenység az más, nem arról van szó.
Magyar Posta oldala:
Van ez: Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése
és van ez: Gazdasági társaságok – beleértve az egyéni vállalkozók körét is – részére érkező küldemények vámkezelése a szabad forgalomba bocsátás vámeljáráshoz.Más nyomtatványok használatosak, az sem véletlen.
Ne engem győzz meg, ha odakerülsz bátran hozakodj elő ezzel.Nem a Gearbest topik témája ez, lehet itt agyalni, meg vannak a jogszabályokat alkalmazó hivatalok.
Sok lesz az off, én sem szeretem a topikban.
Részemről ennyi. -
mexel
veterán
válasz
davenport #24376 üzenetére
A Gearbest a feladó, feltéve ha feladják. Nem tudom ha véletlenül úgy alakul hogy nem leszek itthon már és visszamegy akkor a Gearbest mennyire nagyvonalú ilyenkor, újraküldik vagy visszaadják a pénzt vagy elfelejthetem. Kellene a cucc, de nem mindenáron, és az árát sem szívesen buknám, de ez miatt nem akarok vidékről autózni kb 400km-ert oda vissza ha akkor érkezik amikor már nem vagyok itt, főleg hogy 2 csomag és lehet hogy külön jön. Nagyon megszívatnak ezzel a hazudozásukkal.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
davenport #23553 üzenetére
Napi szinten olvasni minden fórumon a faszságot elég fárasztó. Valahogy mindig a Csapd le Csacsi szállóigévé vállt mondata jut eszembe: "Az a te bajod, hogy sokat voltál vidéken, nem fejlődött ki az agyad." Meg a Ford Fairlane másik klasszikusa: Velük vitatkozni, "...mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas"
-
axlfsi
veterán
válasz
davenport #16481 üzenetére
Igen, az a Redmi 4A valoban jo vetelnek tunik... habar most ott tartok, hogy ezen negy keszulek kozul probalok valamit valasztani:
Honor 7 Lite Dual-SIM okostelefon - 16GB - ezüst
HUAWEI Y6 II LTE DualSim okostelefon - 16GB - fekete
Huawei P8 Lite DualSIM okostelefon - 16GB - fehér
Huawei Y6 II Compact DualSIM okostelefon - 16GB - fehér
Xiaomi Redmi 4A LTE DualSim okostelefon - 32GB - aranyKoztuk a Redmi 4A is, de teljesitmenyben talan az maradna legalul (teny, hogy arban is a legolcsobb).
Elnezest a nagyon offert...
-
axlfsi
veterán
válasz
davenport #16467 üzenetére
Hűha, ... koszi a tippet! ... a gyereknek kellene valami mar a regi, Redmi 1S helyere (mar az akksi is alig birja).
13 eves, lany... a twittertol az instaig, minden ami kozossegi alkalmazas, ahogy az manapsag divik. Jatekok nemigazan, csak nehany egyszerubb.
... azt mondjatok, nem erdemes mar ilyen vasat venni? Most dilemmazok, nem tudom bevallaljam-e...Hoppa, most nezem: a NAGY kulonbseg a multkori 130 dollarhoz kepest, hogy az akkor EU raktar volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest