- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
Az október 31.-ig szerzett pontjaidat, a következő év március 31.-ig tudod felhasználni. Legalábbis eddig így volt.
A GB walletet fellehet használni pontok mellett is, és kuponos vásárlásához is. Külön jelszóval tudod majd aktíválni.
A GB wallet sosem jár le, de célszerű záros időn belül felhasználni.
Ha sok a reklamációd, sok megrendelés nem érkezett meg, amire visszatérítést kérsz, akkor tilthat a GB.
Volt olyan aki már járt így, bukta a walletet, és a pontjait is. -
cidalain
veterán
Amit reggel kaptal, az nem ezzel kapcsolatos volt, olvass vissza, valaszoltam ra.
Ez az ugyeddel kapcsolatos. Fingja nincs mi a bajod, azt irja.
Ird le hogy:
Dear ügyintézőneve,
I ordered this item:
LiitoKala Lii - 202 Battery Charger - USB + EU PLUG BLACK (linkje is mehet ide)
The product specification says:
Package Contents: 1 x LiitoKala Lii-202 Battery Charger, 1 x USB Cable, 1 x English Manual, 1 x EU plugBut my package contains 1 x LiitoKala Lii-202 Battery Charger, 1 x USB Cable, 1 x English Manual, 1 x China plug-EU plug converter. I didn't receive an EU plug adapter, only a China plug - EU plug converter. This is not equal. I didn't receive any adapter.
Without the adapter, the product is like this: LiitoKala Lii - 202 USB Battery Charger - USB BLACK (mehet a link), which is cheaper.
So, if you can send me the missing adapter, it is good for me. Or refund me the difference between the products, which is x.x USD.
Best regards
Gipsz JakabVagy valami ilyesmit irnek.
-
A214
aktív tag
Jó estét !
Először is köszönöm a jó tanácsokat.
De most szükségem lenne egy perfekt angol támogatásra.
Tegnap PayPalt bedobtam nekik reggel már írtam,hogy küldtek egy válaszlevelet de nem értem rá foglalkozni vele.
Most nekiálltam és ez az új levél várt.Dear XY,
Thank you for contacting Gearbest.
Please tell me if you don't receive the adapter or the adapter you received. I never know what you want.
Thanks for your patience and support.
Best Regards
Honey_La
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/Ha valaki segítene egyértelműen szeretném velük tudatni ,hogy a töltőegységhez nem kaptam töltőadaptert és mielőbb pótolják.
Ezek szerint nem értik mit akarok vagy nem tudom mi a bajuk. -
andrisbandi
őstag
A Paypalon is cigánykodni fognak.
Hárítanak, hazudoznak, megpróbálnak kibújni a felelőség alól.Nem szabad komolyan venni őket, és felidegesíteni magad.
Kell rá ügyet indítani a Paypalon.
Ott valamit megint ajánlani fog a Gearbest.
Ha nem tetszik az ajánlatuk, kérni kell a paypalos döntést.A paypalos felületen kötött GB-es alku sem feltétlenül lesz egy sikersztori.
Pl a GB behazudik egy részleges visszatérítést, és türelmedet kéri... akkor lehet csak az időt akarja húzni, h automatikusan bezáródjon a PP-os reklamálás.
- A kért idő lejárta után ébernek kell maradni, és utána Paypal-os döntés kérni, majd ők kiverik a GB-ből.Jó dolog, h a Paypal vissza szerzi az ember pénzét, de azt is bele kell kalkulálni, h a Gearbestnél ezért fekete pont jár. Több ilyen reklamálás után bannonják a vásárlót. Szerintem jogosan, mert valamilyen okból nem tudnak egymással üzletelni. Az, h kinek a hibájából nem szempont, mivel az eredményen nem változtat.
- Ezért nem szokott az ember a kisértékű vacakokért szólni.
De ha már ott tart valaki, h több nagyértékű dologból is sz4rt küldött a GB, és nem akarja megtéríteni a kárt, akkor bizony érdemes lehet a PP 180 napos védelmét igénybe véve minden hibás teljesítést megreklamálni, mivel úgyis ki fog tiltani a Gearbest. -
ZsoltG60
aktív tag
Itt a lényeg Unboxing Video - LiitoKala Lii - 402 Battery Charger - USB + EU PLUG - from gearbest.com
Ugyan ez vonatkozik a fórumtárs által rendelt 202-re is
Alapból nehéz lesz bizonyítanod , hogy nem volt a dobozban ezért érdemes úgy kibontani a csomagot hogy videózol is és azt fel is tudd használni az értékelés leadásához.
-
BB9000
senior tag
"Customer Reviews ott van olyan megrendelő aki megkapta."
Nem. Egy tegnapi review-ban vannak olyan képek, Александр-nél, amin látszanak egyéb cuccok is. pl, egy USB-s ledlámpa, meg egy ütöttkopott AUKEY AC adapter is. Ezeket nyilván nem a Lii 202-vel kapta.
"Vagy én értek félre valamit?"
Igen, ezt félreértetted. A képek és a téves leírás alapján érthető a félreértésed. Viszont ez szvsz még nem lehet alapja egy visszatérítésnek.
-
BB9000
senior tag
Részlet az általad linkelt oldalról:
Package Contents: 1 x LiitoKala Lii-202 Battery Charger, 1 x USB Cable, 1 x English Manual, 1 x EU Plug
Mindent elküldtek. Mindent megkaptál. 1 x EU Plug az az átalakító.
Amit hiányolsz azt AC adapternek szokták hívni. Igen, abban igazad van, hogy a legalsó képen a termék mellett látható egy AC adapter is. Ráadásul a termék leírásában az input voltage 100-240V van megjelölve. Ez az adat téves, mivel a terméknek 5 V 2A input voltage-el működik.Véleményem szerint ebben az esetben nem megalapozott a reklamációd. A félreértés tényét igazoltnak látom, de ez esetben a GB erről csak részben tehet. Ők, amit leírtak a csomag tartalmáról, azt bele is tették a csomagba. Tehát a teljesítés 100%-ban megtörtént.
Fordulhatsz a Paypal-hoz, de ez ügyben szerintem nem érdemes. Részben a piti összeg miatt, részben pedig azért, mert egy ilyen reklamáció egy későbbi, ( nagyobb összegű és jogos ) reklamációd megítélésében is negatív lehet.
Az én véleményem ez ügyben nem mérvadó. Ettől még a PayPal ítészei dönthetnek másképpen és kötelezhetik a GB-t a hiányolt AC adapter elküldésére, vagy javasolhatnak egyéb kompenzációs módot is. -
mrrr74
aktív tag
Szia,
ezt átírták azóta (az általad linkelt oldalról kopiztam)?
Package Contents: 1 x LiitoKala Lii-202 Battery Charger, 1 x USB Cable, 1 x English Manual, 1 x EU Plug
Mert itt nincs szó adapterről, a (jelen) leírás szerint mindent megkaptál.
szerk: illetve ez a neve: LiitoKala Lii - 202 Battery Charger - USB + EU PLUG BLACK 189531902
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged