Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
Knobber #34768 üzenetére
majd itt kiokositanak lehet valamit rosszul csinálhattál?
itt olyanokat irnak hogy amig at nem veszed addig a csomag nem a te tulajdonod azaz ez még az eladoe es akarmilyen gáz van a szállitassal jogilag te nem kezdhetsz semmit vele nem vizsgáltathatod ki mert nem a tied! nekem valami ilyesmi az uccso infom!.... kerted a GB-et hogy vizsgáltassa ki mi lett a csomaggal? van rola valamiféle eredmény? mert lehet ezek kellenenek a PP-s szamodra jo dontéshez??
de aztan lehet minden megvaltozott az eladoi lobby nyomására megtorvenykeztek megszavaztak 5 évere visszamenoleg? -
walakyb
tag
válasz
Knobber #31018 üzenetére
Hivatalosan arra van a biztositas, hogy ha megkotod, akkor kekeckedes nelkul ujrakuldik/visszafizetik a cuccot, ha eltunik, vagy serulten erkezik.
A 60 nap ott is megvan, a GB felhasznalasi feltetelei kozott szerepel, hogy hivatalosan 60 napra vallaljak a szallitast, ami a rendeleseknel ki van irva, az csak egy korabbi szallitasokbol megallapitott VARHATO szallitasi ido. -
kispalsz
tag
válasz
Knobber #20392 üzenetére
Én még nem kaptam ilyen levelet, de türelmesen várok, gondolom "konténertársaimmal" együtt, hogy elinduljon valami:
Elvben mindegyik EU Express
Egyik:
2017-09-17 21:10:00Customer data received SouthallMásik:
2017-09-23 08:12:00Customer data received SouthallMásnak is van rendelése, ugyanezen dátumokkal itt a fórumon?
Harmadik: ( Itt már van mozgás, pedig későbbi rendelés)
)
2017-09-23 09:10:00Customer data received Southall
2017-10-11 04:06:00Confirmed at Hub Hub 3 - Bham
2017-10-11 04:07:00Sorted by offshore gateway Hub
2017-10-11 04:07:00Exported by international gateway, to DPD Group Hub 3 - Bham
2017-10-11 08:15:00Confirmed at Hub International Gateway
2017-10-11 08:16:00Exported by international gateway, to DPD Group International Gateway
2017-10-11 08:16:00Sorted by offshore gateway HubElméleti a kérdés, hogy Ti mit gondoltok amikor azt írjátok, hogy rendelési dátum ez és ez: ( nyilván le tudom fordítani az "order date" kifejezést, csak nem vagyok benne biztos, hogy mindenki ugyanarra gondol.
1) Amikor a chekouttal rákattintotok, hogy feladva, ha jól tudom ez My Ordersnél az összesítőnél az első sorban lévő dátum, nálam az első rendelésemnél ez : Sep 13, 2017 09:11:48 AM ( Ez látszik az Info page oldalon is, mint order date)2) Amikor megjelenik valami a Track your Shipment fülön, az első visszaigozlási pont, nálam ez az első rendelésnél: 2017-09-17 21:10:00Customer data received Southall
3) Jelen esetben a DPDUK1 -nek is van egy dátuma, ami a számla letöltés mellett van, és itt megint van 2-3 nap elcsúszás , nálam az első rendelésnél: DPDUK1: Sep 20, 2017 01:46:07 AM PST
A fizetés dátumától tekintsünk el.
Szóval ki mire szavaz, hogy gondolja?
Én az 2-est mondanám, hogy onnan számolok. -
DolbySys
csendes tag
válasz
Knobber #20353 üzenetére
Szia!
A te csomagod Priority Line- Europe Express vagy Priority Line- Eu Express ? Az elobbi az francia DPD/Chronopost az utobbi az angol DPD.
A Priority Line- Europe Express kb. 2 honapja megszunt a GB-nel helyette kerul be a Priority Line- Eu Express.A te linkedbe francia DPD/Chronopost latok.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Knobber #20353 üzenetére
Mivel már 21-e óta ott áll én lehet rákérdeznék a dpd-nél ,hogy tőled várnak-e infót vagy a gearbesttől. Mert ha tőled akkor nem fog elindulni amíg nem nyilatkozol az áru értékéről meg arról ,hogy vállalod-e a költségeket. Ha pedig a gearbestttől várják az infót akkor várnod kell.
DPD nem hiszem ,hogy közel 3 hétig vámol ha meg van minden infó a csomaggal kapcsolatban. -
FingR86
őstag
-
Vertigo18
addikt
válasz
Knobber #20353 üzenetére
Lehet, hogy én értelmezem rosszul, de ez nem véletlenül azt jelenti, hogy Franciaországban lép be az Európai Unióba és ott "természetesen" vámkezelik? Hiszen a Dpd NEM azt jelenti, hogy nincsen áfáztatás (vámkezelés), hanem azt, hogy a VÁSÁRLÓNAK már nem lesz ilyen plusz költsége, mivel azt a Dpd végzi ott, ahol beérkezik az Unióba a termék!
-
syler123
veterán
válasz
Knobber #20353 üzenetére
Az úgy kemény, akkor jól megszívnám... Ennél többet nem akartam erre a mókára szánni... Még egy 25k-t legombolnának rólam az nem lenne kellemes...
qqzs: Azt mondják elvileg idáig kamu amit a dpd ír, majd csak angliában veszik ők fel és utána 2-5 nap a szállítás. Na majd kiderül.
-
viktorhu
veterán
válasz
Knobber #20245 üzenetére
És ugyanolyan bénán vámkezelik, mint a normál postát + napokig tart, mire a sikertelen kézbesítésről megjön az értesítés és mehetsz a nem helyi hanem valamelyik központi postára átvenni. Én még a nagy postakáosz előtt (másfél éve) rendeltem így, kb. egy hét az országba érkezéstől a vámkezelés lezárulásáig, utána a trackinges státuszok változása alapján össze-vissza utazgattam a különböző posták között (ők is megnézték, ők is küldözgettek mindenfelé), aztán egyszer csak megkaptam az értesítőt a napokkal azelőtti két sikertelen kézbesítésről, és azzal mehettem a kerületi központi postára átvenni. Nem hiszem, hogy ilyet bevállalok mégegyszer.
-
Hopkins_001
tag
válasz
Knobber #14035 üzenetére
BJ trackes nagyon lassú,ez a mezei kínai posta. Ma futott be egy 11.16-án feladott csomag.
NL posta nagyon jól teljesít,max 3 hét és itt van.Régi szép idők amikor még brucargo airmail 10 nap alatt itt volt
Szóval nem a magyar posta lassú,hanem megvannak a prioritási sorrendek,ki kinek fizet többet
szerk : Új üzi akart lenni mindenkinek
-
prsq
aktív tag
válasz
Knobber #13938 üzenetére
Nekem november 27-én adták fel, és így néz ki:
2016.12.06 11:06
22000 (Czech Republic)
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country2016.12.07 20:00
CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
kuthim
tag
válasz
Knobber #13618 üzenetére
Koszi a valaszt, tracking numbernek ezt adtak meg: E29005614 shipping method: EUDPDHQ
Valos ez a DPD tracking number?
Mert a DPD oldala nem talalja es a chronopost oldalan sem latszik, amit megadtak tracking site-nak, pedig mar 5 napja feladtak.
Az altalam ismert tracing site-ok egyiken sem jelent meg. -
Lepeke
csendes újonc
válasz
Knobber #13618 üzenetére
Aki kapott már csomagot, meg tudná nekem mondani, hogy fel van-e rajta tüntetve az érték? Illetve milyen érték van rajta?
21,75 eur-ért rendeltem, ez van a rendszerükben is, ha megnézem a rendelést. A visszaigazoló mailben viszont 23,9 dollár, ami jelen keresztárfolyamon 22,5 eur, tehát már áfa köteles.
A tinydeal szépen ráírta a csomagra a dollárban kifejezett árat, ami most ebben a helyzetben jelenthet nekem valami 3e Ft + költséget, és némi plusz munkát is. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Knobber #13117 üzenetére
nekem volt hasonló esetem: minden szirszart beküldtem: a korábbi vásárlás screenshotjait, a levelezést a visszaküldés szükségességéről, stb... (volt fotóm a visszaküldött csomagról, azt is) aztán elengedték az áfát...
Kellett nekik a visszaküldött csomag feladóvevénye is..
Nekem mindig ugyanaz a csaj írt, a 3. emailváltás után lett tiszta minden -
domnorbi
csendes tag
válasz
Knobber #10111 üzenetére
Akkor ha jól értelmezem, a Dispatch:Ships between Aug 11 - Aug 12 sor azt jelenti, hogy mikorra várható az adott termékből új készlet?
Egy Oukitel K6000Pro-val szemezek gb-ről egy ideje, csak sajnos pont nincs készleten eu raktárral egy ideje. Most az Umi-ból a Touch pedig pont kapható kb. ugyanennyiért, igaz szerintem gyengébb is. Valakinek nincs ötlete, hogy várjak-e a telefonra, vagy rendeljem ezt?
Köszi előre is -
cidalain
veterán
válasz
Knobber #7699 üzenetére
Lövésem sincs, ugyanakkor totál érdekes hogy a te terméked egy totál más napon pont 0 óra 1 perckor lett Ready for transport, és ugyanaznap 13:00-kor érkezett az Export hubra.
Nekem totál más napon ugyanilyen időpontokban az enyém.
Sokkal nagyobb eséllyel kamu az az LVS mint a YT szerintem. -
PiEm-14B
csendes tag
válasz
Knobber #6813 üzenetére
Bár az egy teljesen más PayPal issue volt, de én a múlt héten azt tanultam meg, hogy néha biza fel kell őket hívni, mert különben leszarják az ember fejét. Két hónap alatt nem írták jóvá az utalt pénzt, több levél ment nekik, telefon 2 órán belül megoldotta. De talán a PayPal topikban hasznosabb tanácsot kapsz.
-
elszabi
tag
-
janaman01
addikt
válasz
Knobber #5979 üzenetére
Na most küldtek újat...ez mi a jó franc ? Segitene valaki?
Semmit nem fogok beküldeni csinálok egy refundot azt bekaphatják a rohadékok...kifizettem ? Igen. Küldik ? Nem csak baszakodnak...Thanks for your order at gearbest.
We confirm we have successfully received your payment. However, in order to ensure your payment security,
it is required to conduct additional payment verification before authorizing the transaction.
Your order is now ON HOLD,we need to complete this one-time verification.
This is a standard anti-fraud check for online payment,please check our website for more details here :
http://www.gearbest.com/about/verify-payment.html
We will process your order as soon as we receive the payer's ID confirmation.
Please provide us the following documents:
1) 1 color photo of your identity card or passport or driving license.
The photo must show clearly, the full name, expiry date, signature and address if applicable.
You can hide the date of birth and document number for your privacy.
Or a color scanned copy or picture of your recent utility bill(the address should match your billing or shipping address)
2)If you paid this transaction by credit card via paypal, please write down the credit card number for the first 4 and last 4 digital numbers,(for example 6011*****5871 ).
3)If you paid this transaction by a paypal account, please log into your paypal account to verify this transaction. Please just change the paypal status as Verified.
Sorry for all the inconvenience, we noticed that the counterparty status on your PayPal information is not verified, which means this transaction hasn't been verified by Paypal (or authorities by the card holder), which may lead to Credit Card Fraud.
Kindly make sure both attachments' size do not exceed 2 MB.
Please rest assured that we just want to make sure that this transaction was indeed made by the cardholder.
Our goal is to ensure this order's safety for both of us.
As we do not wish to delay your order please kindly reply us within 3 business days.
We guarantee all data you send will be destroyed as soon as the payment has been verified, in accordance with our Privacy Policy.
We look forward to hearing from you soon
Please feel free to contact us if you have any question, we are happy to help.
Thank you very much for your help and understanding.
Best Regards.
xikaili
Gearbest Customer Service
-
Surci1
tag
válasz
Knobber #5749 üzenetére
Köszi a segítséget és neked is bazsimano. Csekkoltam most és valóban out of stock. Így hogy out of stock, kár is jövőhéten érdeklődnöm? Ilyenkor türelemmel várjak az értesítésükre, majd postázzák amikor lesz nekik? Mennyit kell általánosságban ilyenkor várni? Lehet egy hónapot is kell, vagy folyamatosan nyaggassam őket levélben?
Azt gondoltam, hogy ha meg tudom venni akkor szállítani is fogják időben, de valszeg akkor a gearbest nem frissített időben a terméknél és túl vállalta magát? -
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Knobber #5735 üzenetére
1,5 hónapja, de ez nem javít a helyzeten sajnos, ezt valamelyik enyves kezű lenyúlta sajnos a szállító cégnél. Az a szabály, hogy 60 nap után lehet követelni az elveszett rendelést a Gearbest-től. Ha addig nem történik semmi, akkor mindenképpen bombázd le őket a 60. naptól ticketekkel.
Én már ezt végigjátszottam velük, csak nálam a DPD tüntette el a cuccost. -
Sotyks94
aktív tag
válasz
Knobber #4243 üzenetére
A nem szállították ki és a nem adták fel nem ugyan azt jelenti
Amúgy arra lehet, persze. Nekem is pont most volt olyan hogy 1-2 napos feladás 5 munkanap alatt nem történt meg. Írtam nekik, hogy hogy is van ez? Rá fél napra ott volt hogy "Processed at LONDON-HEATHROW - UK". Véletlen? Lehet, de nem hiszem... -
Outlander
addikt
válasz
Knobber #4243 üzenetére
Nem nézlek lámánák, tényleg csak simán kérdezem, de.... ő...
Ki van fizetve?!
A napokban ment a jóqrvanyázás, h hetekóta ez van, közben meg ki sem fizette, mert limites volt a kártyája... jött a csipogás a telóra, csak nem nézte meg figyelmesen, h nem levonás volt, hanem elutasítás...
Az h 2 hete még csak tn sincs eu raktáras rendeléssel az elég fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Eladó Eredeti Samsung mobiltelefon töltők! Többféle régi típus OLCSÓN!
- KEF R3 hangsugárzó és Kanto állvány - fekete
- Bombaáron UTP,E-Sata,RS232,Vga,Usb,Jack,RCA kábelek adapterek! Nézz be,megéri!
- Ryzen 5950x / GigaByte RTX 3060 Vision OC 12GB / 64 GB RAM / Corsair RM 750 X
- Eladók régebbi alaplapi hátlapok I/O Shield-ek
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest