Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Így készül egy Earfun headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz kory24 #104254 üzenetére
Nekem ilyen van, félig saját építés
[link]◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Volband
tag
válasz kory24 #105007 üzenetére
Köszi, ha esetleg nem lenne elég a Vanatge-es -100 ezt észben tartom.
De ha már Lenovo tulaj vagy, lehet fel tudsz homályosítani erről is: a hybrid mode ugyanúgy működik, mint az advanced optimus? Mert redditen és youtube-on eltérő válaszokat kaptam. Voltak, akik szerinted dgpu only és advanced optimus beállítások verik a hybrid mode-ot, mert nem az igpu-n keresztül küldik a jelet a képernyőre. De van aki szerint az új LOQoknál már a hybrid mode is ezt csinálja.
Mondjuk igazából mindig töltőn lenne a gép, szóval valszeg felesleges a kérdés, mert így nyugodtan berakhatom dgpu onlyra.
-
echterion
nagyúr
válasz kory24 #105051 üzenetére
Tiszta sor, nyilván nem ok nélkül vannak ezek túlárazva, nem banki hitel, csak simán a telekom hitelez mindenféle biztosíték nélkül. Akinek nincs más opciója, annak persze megérheti, ha szüksége van rá.
A gép viszont érdekelne, hogy mennyire vagy vele megelégedve? Két kérdésem lenne elsősorban. Az egyik, hogy net+youtibe+stb. tartalomfogyasztás közben mennek-e a ventik? A másik, hogy csinálnál egy Timespy tesztet a géppel? Kíváncsi vagyok, mit tud az enyémhez képest.
-
MaxxDamage
félisten
válasz kory24 #105068 üzenetére
Alapjáraton úgy emlékszem 56-58 fok
Uhh, ha nálam annyi volna, nem is tudom mit csinálnék... Annyira megszoktam ezt a "jólétet" meg a "3x" fokot alapjáraton hogy ha majd másik laptopom lesz, újra meg kell szoknom majd a meleget!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
echterion
nagyúr
-
Digidroid
aktív tag
válasz kory24 #106901 üzenetére
Nálam nem volt a választhatók között, automatikusan elindult a frissítés és felment.
Egyébként ez az:
Most visszaraktam az 53-ast, engedélyeztem a frissítések folytatását egyenlőre nem jelezte újra a 65-ös bios-t.
Csak kíváncsi lennék, hogy más aki belefutott ugyanebbe a problémába hogyan oldotta meg, hogy ne települjön ismételten a GKCN65WW
Már csak azért mert KillHates is jelezte, hogy problémás lehet ez a bios. -
nagyúr
válasz kory24 #108505 üzenetére
Szia!
Nem, nem elég! Le kell húzni: élve nem boncolunk! Annak mindig sírás a vége...
A másik, hogy egy árnyékoló fém fedél van a ramokon, ezt majd nagyon körültekintően rakd vissza, mert könnyű csálén berakni és akkor tud bajt csinálni!
Továbbá az akkucsatit óvatosan és párhuzamosan húzd ki és dugd majd vissza mert szeretnek elferdülni bent a lábak.Sok sikert! 👍
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Semin
senior tag
válasz kory24 #108505 üzenetére
Régebbi posztokban ezt írják a srácok :
Sziasztok! Írtam a 4ig szerviznek.
Kérdés: "ha egy laptop memóriája bővítve lett szakszerűen és a bontás során semmi sérülés nem éri a gépet, akkor érvényes marad a garancia?"
Válasz: "Az otthoni felhasználású Lenovo gépek esetében a gépház a garancia időtartama alatt nem megbontható, így a bővítés nem lehetséges.
Ezen poszt alapján én átgondolnám az otthoni bővítést…
-
Ubul86
őstag
válasz kory24 #108508 üzenetére
"Miért nem csinálják eleve úgy a laptopokat,"
az a baj, hogy te a konstrukciót szidod, miközben a 4ig a problémás , nem a laptop és a kialakítása.
Alapból szabad lenne
amúgy valószínűleg azért nem csinálják már így, ahogy te is gondolod, mert pont az akksit nem tudod lehúzni az alaplapról ilyenkor.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz kory24 #108513 üzenetére
Biztos kiverném a balhét, ha oda jutna az ügy és itthoni hivatalos szakszerviz miatt nem cserélnek pl. alaplapot, hűtést vagy akármit...ami szakszerű használat mellett menne tönkre!🤔
TMX azért még mindig jobb volt!☝️
Aztán attól is tartottak/tunk sokan! 🤭🙄Nekem TMX-nél volt garanciális javításon egy S20 Ultra és hátlap csere saját költségen volt javítva (user error, az nem garis hiba) és ezután (még ott volt, de hátlap cserét fizettem) kértem gariba teljes kijelző cserét meg akksi cserét is és gond nélkül meg is csinálták!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
-
Rathrol
aktív tag
válasz kory24 #109693 üzenetére
Nemrég bővítettem én is 2x8 -ról 2x16-ra a memóriát, de hála égnek nem jött elő fagyás, viszont előző laptopomnál voltak ilyen problémák ram fejlesztés után kifagyás/kékhalál csak úgy spontán. De lehet az XMP ram volt, a mostani JEDEC, nemtudom jelent-e valamit kompatibilitás terén.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz kory24 #109691 üzenetére
Feltettem a legújabb nvidia drivert experience nélkül.
Ami feltűnt, hogy a beállításokban most nem jelenik meg a G-Sync pedig eddig volt. Vagy az csak akkor van, ha az experience is fel van téve?
(igazából nem hiányzik csak furcsa)Próbáltam AIDA64-el GPU stress tesztet 10 percen át nem volt bsod közbe végig 92-100% ment gpu és max 78 fok.
Ha hibás lenne kártya azt hogyan tudnám biztosra kideríteni?
Garanciális a laptop, de feleslegesen nem szeretném beküldeni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest