- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vpeter74 #108299 üzenetére
Tegnap kicsit magamban gondolkodtam és azért dobtam be ide hátha segít valakinek megfejteni, ami segítségére lehet olyan embereknek mint pl te és mások akik ilyen problémával szembesülnek. Mint mondtam ha én elkezdek játszani legyen bármi a folyamat alatt minden kristály tiszta, nincsenek laggok, beakadások. Vsync vagy nélküle egyenletes a játékmenet. Ez amolyan kivétel és persze ez csak egy kis teszt, amit részben meg is fejtettem hogyan futtassam.
Volt olyan korábban hogy megpiszkáltam a vga UV görbéjét, na meghúztam kicsit a teljesítményt, nagyon átírtam a gyári alap paramétereket és egy bizonyos teszt adott pontjain be beakadt mindig a futtatás. Aztán elkezdtem finomhangolni és sikerült ezt megszüntetni igaz teljesítménycsökkenés mellett. Mindannyiunknak más a hardvere, ha ugyanaz lenne és csak egy ssd amit használunk lenne más sem ugyanaz akkor, ezért nem lehet egyszerű ez a probléma.Talán az hogy van sok ramom és főleg onnan használ, talán mert közben nem fut háttérfolyamat hosszabb játékidő alatt, lehet sok minden, ezt főleg egyénileg mindenki maga otthon tudja tesztelgetni, állítgatni a beállításokat amit csak lehet hol van a gyenge láncszem. Talán mert a procim nem ugrándozik power limit és vissza a hardver egyéb összetevője miatt passz.......szerény a sebesség de az legalább biztos.
Tudom ssd-nél nem, de egy tippet azért adnék, fragmentáljál rá az ssd-re. Az áthelyezi a tartalmat a maga módján. Én csináltam ilyet nem is olyan rég, még azon is jó ideig dolgozgatott, szerinte volt mit ide oda rakosgatni.
Valamit észrevettem utána, gyorsabban töltött be egy játékot.
Amúgy lehet nekem is ezt kellene főleg hogy hdd-ről beszéltem. Nincs most rajta elég hely, de azért megnézem. Baszki ez miért nem jutott eddig eszembe.
-
válasz
Vpeter74 #108291 üzenetére
Az akadás nem hiszem hogy fps függvénye. Nálam sosem szokott lenni sem ha alacsony sem ha magas fps mutatóim vannak. Nem beszélve sok játékot hdd-ről futtatok, azon volt hely telepíteni. Teszteltem, átment, maradt. Ott valami nálad időnként mintha behúzná a kéziféket.
-
Ubul86
őstag
válasz
Vpeter74 #108285 üzenetére
igen, így most már a 4090 előnye kijött, a maga 59 fps-ével, de azért az se a hú meg ha
közben megnéztem a Warhammer 40K Space Marines 2-t, csutkára minden felhúzva, a korábbi 3xxx felbontáson, vajsimán vitte a gép, valószínűleg jól van optimalizálva, de így, hogy gyengébb gépen nem tudom kipróbálni, nehéz belőni
de nagyon szép látványvilággal rendelkezik.
Viszont úgy érzem, hogy az a játék inkább kontrollerre készült
(van, csak már kezdtem leszokni róla)
-
válasz
Vpeter74 #100239 üzenetére
Szerintem a Z13 jó választás. Hito-nak volt és nagyon jó kis gép, brutál erős van benne tartalék az XG Mobile-t bőven ki fogja hajtani, ha nagy monitorra dugod. A belső kijelzője, meg tartalomfogyasztáshoz nagyon kényelmes! Ha nem akarsz sokat locsolni erre, akkor nyugodtan megveheted az AMD Ryzen-eset is, sőt az talán szerencsésebb is mint a pokolian melegedő Intel-esek
Ha oda tudja admi az eMAG-os számlát is az eladó, akkor 3 év gari van rá, tehát 2025 januárjáig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged