- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
Remiel #109452 üzenetére
Ha van vsync az is lehet kifogástalan adott esetben. Én pl szeretem a stabil 60fps felállást 60Hz mellett. Úgy teljesen jó nagyítóval is. A Stalker 2 nálam nem kell hogy többel fusson majd. Azért mint mindig megnézem mit bír a vas, milyen beállítással mit mutat érdekesség képen, de feleslegesen nem fogom terhelni a hardvert sem többet fogyasztani. Elég lesz az hogy (lekopogom) a laptopommal ki fogok tudni maxolni mindent.
Más: Rendeltem Kínából egy hasonló vízhűtő egységet mint amit most használok. Ma vagy holnap meg fog jönni. Miért nem jobbat? Egyrészt mert ez így megfelel, mert többet nem akarok rá költeni, és mert jó ha van ebből is tartalék alkatrész. És ez a utóbbi volt a fő szempont. Ugyanakkor ez azért nem teljesen ugyanaz, pl hibátlan, nincs eltörve a ki és be vezetés elől a csöveknél, vagyis ezt egy kábellel össze tudom kötni a laptoppal. Esztétikailag is jobb lesz. Valszeg ahogy néztem a Merlin hardverből majd két csavart azért rendelnem kell hozzá a hűtéshez. Ez majd kiderül. Szóval mint a szorgos hangya még mindig spájzolok.
Több mint egy éve nem pucoltam a laptopomat itt lesz az ideje. -
-
válasz
Remiel #11969 üzenetére
Nekem ilyen van. Játék közben még nem tapasztaltam throttling-ot, pedig az új DOOM-mal is rongálom a vasat.
Persze Furmark+Prime kombóval ki lehet nyomni a szemét elég hamar a gépnek, de az annyira életszerű mint azok az emberek akik ilyesmit csinálnak a gépeikkel. (sőt az enyémben még a régebbi 4720HQ van ami jobban fűt mint az új proci) Egyébként javasolom a notebook fan control-t felnyomod a ventit játék előtt és akkor nem a 85 fokos chip-eket kell szinten tartani a hűtésnek.
Nincsen ezzel a géppel semmi baj; csak éppen "casual ROG"Tehát arra amire Neked kell (és amire én használom) tökéletes választás.
A másik, hogy az eMAG-ban 289 ezer és nem 315! (magyar lokalizációval!) -
dugo_
veterán
válasz
Remiel #11969 üzenetére
Szanaszét throttlingolja magát terhelésnél, netezni meg overkill.
http://www.notebookcheck.net/Asus-G501VW-FY081T-Notebook-Review.163403.0.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest