- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
-Maci- #80946 üzenetére
"Megtudtam, hogy a QCY az valójában Xiaomi."
Nem sok közük van egymáshoz a semmin kívül. Arról se tudok, hogy a Xiaominak bármilyen beszállítója lenne a QCY, akik szintén csak címkézik a kínai OEM termékeket.(#80945) -NoVa-: A BlitzWolf random ZS kategóriás címkéző márka mint 1000 másik, csak több pénzt fordítanak a netes merketingre. A füleseiket pár havonta váltogatják, ahogy a random kínai OEM épp kifuttatja az adott modellt. Nem készlet hiány van, hanem egyszerűen megszűnnek a modellek ilyen sebességgel a gyártónál. Valami nevesincstől teljesen ugyanazt jó eséllyel 30-40%-kal olcsóbban megtalálod.
-
-
-NoVa-
veterán
válasz
-Maci- #80935 üzenetére
Ha a Samsung vezetékes füles az S8 óta járó AKG, akkor annál nem lesz nehéz jobbat találni. A régebbinél sem.
SoundMagic E10BT pl, a nyak mögött középen lógatott nagy akku nem zavaró, és sokkal tovább bírja miatta egy töltéssel.
És akkor a keretösszeget sem feszegettem, 10 pénzért ajándék. A kábel nekem kezd megtörni egy év után a vezérlőpanel tövénél (nem segített a dolgon a kocsiajtó rácsukása sem, kilógott a zsebemből), úgyhogy most várom a postást 2 BlitzWolf true wirelessért (FYE3 és 5). Ha nem jön be a hangjuk, elajándékozom, de ha már a borzasztó Huawei AM61-nél jobb (parkolóban a földön találtam), podcastre megtartom.Zenehallgatásnál a hangerő fel-le gombok hosszan nyomásával tudsz számot léptetni, ez szinte az összesnél így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest