- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
válasz
kemcso #47978 üzenetére
"Amúgy egy 10e fülesről beszélünk, nem egy 100e kategóriáról, ahol ez egy igen pozitív plusz, bármennyi is lesz hozzá a kábel."
Ha 10k a kábel, akkor nem megéri inkább egy új fülest venni? 100k-s kategóriánál nagyobb a cserélhető kábel jelentősége a logika szerint. Egyébként reálisan olyan 2-3k környékéről indulhat az áruk. Kinézetre hasonló a Shure csatlakozója, lehet azzal kompatibilis.
A szintén cserélhető kábeles és olcsó Vsonic VC02-nek más a csatlakozója.
-
válasz
kemcso #47961 üzenetére
éértem.. (árban) ennél feljebb nem nagyon akarok menni (főleg lejátszó tekintetében), egy kiegyenlített (füles = lejátszó) minőségű párost keresek. Vigyázok a cuccaimra, de azért egy fülest elhagyni/megtörni nem nagy művészet, nagyon nagy értéket nem szeretnék használni
köszönöm mégegyszer
-
-
Quintero
tag
válasz
kemcso #47955 üzenetére
Azt nem írtam hozzá hogy sportoláshoz is használnám és pár kritikát olvastam gyorsba hogy ezek a nélkül is szétmennek meg nem annyira erős anyagból van építve. Nem várok földrengés biztos fülest de 1-2 évet bírjon
gyári is elég gyengének tűnt aztán bírta egy évig pedig megjárta vizet meg köveket is bőven
. Az lenne a legjobb ha valahol meglehetne ezeket hallgatni. Így kicsit zsákba macska hiába írnak róla jókat kitudja nekem mi tetszik
Amúgy otthoni Fejhallgató Sony XB400 ha fele annyi basszus már van benne az jó
-
Quintero
tag
válasz
kemcso #47952 üzenetére
Kösz a gyors választ bár tényleg kicsit szubjektív mindenkinek hogy hogy tetszik hangzása egy fülesnek ezért baj hogy nem lehet kipróbálni.
most tényleg lehet jó a Soundmagic ES18 csak nekem lehet nem tetszene. Még nem tudom melyik lesz. Keresgélek kicsit . Ha még 1-2 ezer lenne de 5 ezernél már meggondolja az ember hogy mit vesz.Tudom ezt írtam de biztosra akarok menni.
-
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
kemcso #47923 üzenetére
Oké, csak ezek után mindenképpen meg is kell hallgatnom vásárlás előtt élőben a fülhallgatót, pláne ha külföldről veszem (ami úgy néz ki, többnyire az egyetlen lehetőség). Szóval vagy találok valakit, akinek van, vagy elmegyek egy ilyen fülhallgató találkozóra (sajnos / szerencsére nem Pesten lakom).
Mikor lett ez a fülhallgató piac ilyen komplikált ?
A múltkor a buszozást beleszámítva másfél óra alatt letudtam az egészet. Az én igényeim azóta is ugyanazok, de a kínálat mintha a feje tetejére állt volna.
-
eastone1
senior tag
válasz
kemcso #47796 üzenetére
Akkor ezt lehet úgy venni hogy többnyire iphone vagy azokkal kompatibilis fejhallgatókkal foglalkozik ez a topik? Eddig ami tetszett vagy ajánlott volt, rákeresve mindig a store apple nál kötöttem ki.
De az is lehet én tapintok rá érzékenyen és telót kellene váltanom.
MA750i is nagyon tetszik. A droidon kívül még xbox one hoz is használnám. -
honfoglalo
senior tag
-
törölt tag
válasz
kemcso #47487 üzenetére
Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az emberek meg vannak győrődve róla, hogy a felső kategóriás telefonjaik kiváló hangminőséget tudnak, elsősorban a szifonok. Namost ha nem tudják, hogy egy rendes lejátszó hogy szól, és hogy az adott, jó drága füles hogy szól, így mondjuk annyit hallanak, hogy jobb a gyárilag csomagoltnál, ezt megdobva az árcédula placebojával máris megvan a kívánt hatás.
Amúgy engem nem zavar a távirányító, sőt, néha még jól is jön, mert általában nem hordok magammal több fülest, és ha mondjuk netrádiót vagy podcast-et hallgatok telefonról, akkor azzal lehet vezérelni, nem kell zsebbe nyúlkálni, plusz ha véletlen bejövő hívás van, akkor is egy mozdulattal fel lehet venni. -
szentkuti11
addikt
válasz
kemcso #47336 üzenetére
Ki is ugranék az ablakon, ha annyira részletes lenne, mint a 425
Vannak olyan számok, ahol hallok mélyhiányt a 425-ben, pedig a 2BA-k közül még abban van a legtöbb, amit hallottam. 1-2 számnál (jellemzően club/house, már amennyit hallgatok) viszont úgy előtörnek a mélyek, hogy meglepődök.
-
Freeman007
senior tag
válasz
kemcso #47333 üzenetére
Köszönöm az infót. Az apple termékekkel nem vagyok jó viszonyban, ár/érték szempontban (bár nem tartom kizártnak, hogy jelen esetben jónak mondható), másrészről Nokia N8-cal mennyire kompabilitis? Egy samsung fülest próbáltam (4 pólusú) meg se nyikkant, mintha be sem dugtam volna az aljzatba. Az általad ajánlott másik fülesről nem hallottam, de ez semmit nem jelent. Esetleg létezik manapság olyan "eltolt" hangszóró részű füles, mint a sony? (a képen azt hiszem látszik, mit értek eltolt alatt.. a vezeték nem középen megy lefelé a hangszóróhoz viszonyítva, azt a felét jobban bele lehet illeszteni a fülbe, jobban megmarad, nem annyira kipotyogós)
szerk: ebay-en ez a yuin pk3 gondolom a 18 dolláros nem annyira nyerő, mint a 35 dolláros, ami erősen határeset sőt ki is esik, de ha nincs más....
-
Joezyka
senior tag
válasz
kemcso #47278 üzenetére
Köszi szépen a vaálszt. Elolvastam az összefoglalót, és sajnálattal olvastam, hogy egyre kevesebb az earbudos füles.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha nem az alacsony (5e Ft-os) kategóriából hanem mondjuk 10-15e Ft-os kategóriából milyen fülest tdunátok ajánlani futáshoz earbudost?Köszi,
Joezyka -
PpenoO
őstag
válasz
kemcso #47260 üzenetére
Én garanciális csere során jutottam hozzá (Nomono). 12k, egy ezressel olcsóbb mint az E10M. Az Úriember azt mondta nem volt még ideje frissíteni a weboldalt, de kapható nála.
-
Vëro
csendes tag
válasz
kemcso #47240 üzenetére
Nem igazan ertem, hogy mit kene ott olvasnom.
Ha arra gondolsz hogy nem ajanlottak az akg-k meg a sennheiser-ek, haat sok helyen irtak, hogy jo, ha meg "tularazottak" is.Nem kimondottan tipust keresek, hanem, hogy ezek kozul, ki melyikat ajanlana jobban.
Azert is ezeket kerdezem mert most hozza tudnek jutni marha olcson ezekhez a tipusokhoz. -
ad4m1337
aktív tag
válasz
kemcso #47231 üzenetére
Kösz a segítséget, de megoldódott a probléma, így nem adom el
Sikerült a csövet egy pontba úgy belőnöm, hogy kényelmes, illetve az egyik szilikon brainwavz illeszték jónak bizonyult. A foam illesztékekkel baromira kiállt a fülemből mind1, kicsit nevetségesen
Amúgy fül fölött nem próbáltam, nem tudtam úgy megszokni...
-
Nigér
őstag
válasz
kemcso #47218 üzenetére
Kártyák rendben, bár én még nem futottam bele.
Csak ez a fülhallgató-másolás nekem új, így szembesülni vele...
Bár olvasom itt a topikokat, szóval tudok a jelenségről.
Keresgéltem ilyen Sony armatúrás cuccokat, a sokadik google oldalon futottam bele, addig semmi csak eredetiek -
Nestor16
senior tag
válasz
kemcso #47141 üzenetére
Köszi, utána is néztem kicsit, de annyira nem értem ezt a konvertálósdit, hogy melyik mibe használható.
Eredetileg leginkább ezt ajánlják ZTE-hez is itt a fórumon.Nincs esetleg valami olcsóbb alternatíva, ami ugyanúgy működne?
Néztem ilyet, ilyet és ilyet.
Az utolsó legalább fekete, jó lenne, csak egyáltalán működnek-e ahhoz amihez nekem kéne?! -
raven12
senior tag
válasz
kemcso #47077 üzenetére
olyan jó
különben is, alig van különbség szivacs és szilikon izoláció között, AMENNYIBEN nagyon jól illeszkedik a szilikon (itt nyilván a szivacs nagy előnyben van, mert jóval könnyebben ki tudja tölteni a hallójáratot). De aztán ott van a 3lamellás szilikonom, az nagyon szépen "bezárja" a hallójáratom, és szinte semmi különbség nincs közte meg egy akár comply közt. (ja de, ezt könnyebb behelyezni)
-
BigBlackDog
veterán
-
Alg
veterán
-
pisti8905
csendes tag
válasz
kemcso #47001 üzenetére
Ugyan ezt tapasztaltam én is, semmi információ, ezért is próbáltam meg inkább személyes tapasztalatokból meríteni. Egyébként egy rokr eh20-at használok most, kényelem szempontjából meg vagyok vele elégedve, eddig ez a legjobb. Használtam előtte jivo elements fülhallgatót hát az pocsék volt kényelem szempontjából, volt egy samsungom is az sem igazán nyűgözött le. Nem próbáltam még igazán profi minőségű darabokat így nem is igazán van viszonyítási alapom, hogy mit kéne hozniuk, ettől függetlenül a hangzásukra nem panaszkodom. Kicsit pontosítva az igényeimet, egy motorola razr xt910-hez szeretnék füllhallgatót választani, szeretem a kényelmes darabokat, ne kelljen 5 percenkét igazgatni és ne is fájduljon meg a fülem tőle 1 órás vonat út után. A rokr ennek az igénynek tökéletesen megfelelt. Hangzásban kicsit szeretnék előrébb lépni, főleg az elektronikus stílusokat kedvelem pl: house, progressiv, minimal. Természetesen legyen tartós.
Ahogy javasoltad bele néztem az összefoglalóba, ki is néztem a Sony MH1C. -
Adrián0419
tag
válasz
kemcso #47030 üzenetére
Pont az a probléma. hogy belehallgatni nincs lehetőségem, ezért próbálok tőletek informálódni, még mielőtt megrendelném. Gitározós muzsikához ennyire nem lenne kompatibilis?
Más lehetőséget nem nagyon látok iPonon, max Sony XBA-H1, de arról nem sok jót olvastam, Aurvana-val ellentétben..
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
kemcso #47012 üzenetére
A Sony MH1C az árgép szerint 13900 Ft-nál kezdődik, ami nagyon kívül esik a belőtt árkategórián, én mindenképp 10 alatt költenék most erre. A mikrofon mindenképpen kell.
A Soundmagic E10M szintén 13-nál indul a google találatok alapján. 10 alatt nincs semmi alternatíva?Az újabb telefon mit jelent? Sony Xperia S-el használnám.
-
honfoglalo
senior tag
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kemcso #46805 üzenetére
Hangkarakterüket tekintve van bőven eltérés, de azt, hogy melyik a jobb még nem tudom. GR07-et hallottam talin, de régen volt már az (annyi azért megmaradt, hogy nem volt rossz hangja). Viszont, ha jól rémlik, a VSD3S meghallgatás után mindkét kolléga arra jutott, hogy a GR07-nél azért nem sikerült jobbra a VSD3S. Kényelemre a VSD3S viszont elsőosztályú számomra, de azért ott motoszkál bennem az a kisördög.
Mondjuk szerintem a GR07-et inkább a VSD3-mal kéne összeereszteni, ha majd lesz valakinek. -
Kobe
veterán
válasz
kemcso #46733 üzenetére
100 ezret erre nem áldozok, az fix
headfion láttam, hogy sokan androidos telóhoz inkább hordozható erősítőt használnak, főleg mióta android ICS be bekerült az USB DAC funkció. Nem tudom, hogy egy ilyen kombóval olcsóbban megúszhatnám e a dolgot jelentősebb minőségjavítással, vagy az is inkább kidobott pénz lenne
-
szentkuti11
addikt
válasz
kemcso #46735 üzenetére
Sajnos a VSD3S próbálgatásakor nem állt rendelkezésünkre a DX50-nél jobb forrás, de nem tartom valószínűnek, hogy annyira sok rejtett erőtartaléka lenne a fülesnek. Viszont szerintem a Vsonic érzi a legjobban, hogy hogyan lehet viszonylag vékony forrásból is kellemes hangot előállítani.
-
rizso
addikt
válasz
kemcso #46726 üzenetére
Köszi! Az összefoglaló nyilván megvolt, viszont nagyon kevés összehasonlítási alappal rendelkezem ahhoz, hogy pár típus alapján kitaláljam mi az, ami legalább egy CX400 szint. E10(M) szimpatikus lenne, főleg ha meg lehetne csípni 6-8eFt-os ebay-es áron. Ezeket ugye még nem hamisítják?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest