- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
válasz
btraven #93183 üzenetére
Az általam linkelt pakkban SS, S, M és L méretek vannak. Konkrét fülhallgatóhoz is adtak régebben többet, igen. (Az első szett hibrid nekem is úgy lett meg, hogy kb a fülhallgatóval sem volt sokkal drágább, mint külön illesztéket venni.)
Viszont ami a képen van példafüles, ahhoz szerintem nem hibrid jár. Nem mindegyik fülhallgatójához adta és adja a Sony. -
peugeotmate
őstag
válasz
SZKEBE75 #93173 üzenetére
Én 10 éve már Sony hibrid illesztékkel nyomom (Xears, Vsonic, Xiaomi, Sennheiser cx300, Soundmagic stb. fülesekre jó volt). Ha jó az átmérő a fülesre, akkor én ezt ajánlom.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
UIISII I8 Lightning fülhallgatóról van valakinek infója, hogy milyen? Akár összehasonlítási alapja Soundmagic E11/E10-el. Vagy engedjem el, kacat.
Köszönöm!
-
peugeotmate
őstag
válasz
ryzo82 #92540 üzenetére
Soundmagic elég strapabíró, volt E10-em ami ca. 7 évet bírt aktív használat és zord körülmények között. Most E11 van, szuper. Bár a kábele sérülékenyebb mint az E10-nek, nem tudom bírni fog-e annyit.
E50 helyett lehet az E11-et lenne érdemes számításba venned neked is. Utóbbi újabb és több külföldi fórumon azt írják hogy jobb hangzása is van. -
peugeotmate
őstag
válasz
pruzsi #92494 üzenetére
Ha a hangra vonatkozik akkor azt sajnos nem tudom. Nekem az Earpodsnal nagy plusz a mikrofon es gombok, mivel bringan szoktam telozni vele varosban, illetve némi zenehallgatasra, kornyezeti zajokat hallva. Nalam az Earpods eleg strapabiro, ket ev utan is hibatlan, fagyban-hosegben-esoben-paraban hasznalva.
-
peugeotmate
őstag
válasz
inf3rno #92408 üzenetére
Szvsz még mindig jó és ha jól látom 9k-ért meg is van hazai garival ami elég nagy plusz.
E11-nek hosszabb a kábele, én arra váltottam E10-ről, bár előbbihez nagyon jó áron jutottam hozzá.
Az E10 nálam majd 7 évig bírta igen intenzív használat mellett, ha ez számít. (Nekem számított.) Utána is csak a kábel burkolat fáradt el, még mindig tök jól szól. -
peugeotmate
őstag
válasz
flash- #92294 üzenetére
Itt ezt írják:
'The difference between the “S” and “C” series is the smartphone control. The “S” series requires manual adjustment between iOS and android devices. The one-button control’s main functionality is for answering phone calls only.
On the other hand, the “C” series automatically detects the device’s OS. It also allows you to have more controls (play, pause, answer calls and volume control) over the smartphone.'
Szóval igen, az van amit írsz, a C-t könnyebb használni. -
peugeotmate
őstag
válasz
flash- #92292 üzenetére
No offense, de en egy masik hozzaszolasra valaszoltam ahol Earpodsrol volt szo.
De ha már: en egy Soundmagic E11-et (sima, nem mikrofonosat) vettem osszel E10 helyett. Apron talaltam egy kiprobalt darabot, sok garival, nagyon jo aron. Ha jol tudom, ujabb konstrukcio is mint az E80, de ezt nem probaltam. Itt a forumon biztos fognak a Soundmagic araban jobb hangzasu fulest is ajanlani, viszont ami vizvalaszto lehet az a hazai forgalmazo es garancia kerdese lehet. Illetve nekem a Soundmagic E10 hét evig birta es meg mindig ugyanolyan jol szol, csak a kabel boritas el kezdett lepattogzodni. Emiatt elegge strapabiro fules gyartonak tartom a Soundmagicet, ami szinten szempont volt. -
peugeotmate
őstag
Másfél éve használom telózáshoz és biciklizés közben szintén telefonálásra + zenére (ezzel halloma. forgalmat is). Értsd úgy: hóban-fagyban-kánikulában-esőben és még semmi baja. Tokban feltekerve tárolom, de menetközben nem óvom, nem is tudnám. Zsebből vagy táskából lógatom. Még mindig hibátlan. Mi a usecase nálad hogy nem bírja? Biztos eredeti?
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #91981 üzenetére
Lecseréltem egy E11-re ami talán jobban szól. Sajnálom, hogy a logók és feliratok matricázása már közel sem sikerült olyan pontosan, mint anno az E10-en. Remélem tartós lesz ez is, az E10 hét éve az nem volt semmi amit kibírt.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
azt hiszem 7 év után kezdi feladni a Soundmagic E10 fülhallgatom borítása. Mi az ajánlott jack kábeles füles viszonylatban 10-20 ezer forint között, hasonló tartóssággal, kialakítással és hangzásban mint a Soundmagicem? Lehetőleg magyar vásárlás a gari miatt, vagy valami nagyon tuti külföldi jótállással.
Köszi! -
peugeotmate
őstag
Egyébként az megintcsak nem jó taktika, ha az ember az út szélén biciklizik kizárólag, mert akkor a nyíló ajtók és a padka keresztmetszetével találja szemben magát. Pont ezért is sokszor különbséget tudok tenni a fülemmel busz, üveghangon és nyélgázon közeledő dízel mikrobusz illetve normális sebességgel közeledő személyautós között. Gyakran ez alapján választom meg az odaltávolságot amit tartani szeretnék.
Több éve több ezer kilómétert biciklizem Budapesten napi szinten télen és nyáron egyaránt. Szerencsére kisebb balesetem is csak 1 volt, zéró emberi sérüléssel és minimális anyagi kárral. Természetesen a gyakori hátrapillantás megkerülhetetlen, de szerintem igenis roppant baleset-és életveszélyes egy érzékszervünket kizárni, amivel nagyon sok mindent fel tudunk fogni a környezetünkből. Plusz más gyalogos vagy bringással szemben sem fair, mert szólni sem tudsz az ilyen kerékpárosnak ha feltart, elhagy valamit, nem vesz észre valakit és valamit időben stb. Továbbra sem gondolom hogy ajánlható egy in-ear füles kerékpározásra ilyen körülmények között. -
peugeotmate
őstag
Earpodsra gondoltam, mivel vezetékes füleseket írtál te is a listádra. 3-4 ezer forint körül már lehet szerezni új, jack-es Earpodsot. A mikrofon és hangosító gombok is működnek androidos telóval is.
laleeee
Mivel annyira szigetel, hogy fogalmad sincs az úton lévő forgalomról. Tökre nem veszel észre kerékpárost sem akit feltartasz esetleg, elektromos autókról is nuku infód lesz és jobb kezes utcáknál sem tudsz hallgatózni. Én sokszor támaszkodom a fülemre bringázás közben (napi szinten Budapesten), plusz edzeni is szoktam bringával menni, és nagyon jól jön hogy hallok is bicózás közben. És megannyiszor volt baromi kellemetlen fülhallgatóval közlekedő kerékpáros mellett elhaladnom, meg az autósoknak is. Én is az agybadugós füleseket szeretem amúgy, de csak gyalogosan közlekedve. Bicózáshoz Earpods vagy hasonló nyitott füles, az is csak nagyon indokolt esetben szvsz.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
Soundmagic e11d type-c-s füleshez milyen lightning-usb-c átalakítót ajánlanátok? iPhonennal használnám, nem kell hogy külső dac erősítő legyen benne.
Köszi!
-
peugeotmate
őstag
válasz
fericske #88719 üzenetére
Az sem fordul elő hogy pár napig használt? Oculus Quest 2 amazonos rendeléseknél olvastam cifrákat legutóbb. A bontatlanként árult vadiúj dobozos készüléknél előfordult hogy a doboz már nyitva volt, a headset karcos és hajszálas volt a készülék. Ha itt nagyon tuti a minőségellenőrzés az nagyon jó hír!
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
A Soundmagic E11 C (mikrofonos) fülessel kapcsolatban érdekelne hogy a gombokkal az iPhone vezérlés (lightning-jack átalakítóval) megy-e, jó-e? Mikrofon is megfelelő-e?
Most Soundmagic E10-em van (mikrofon nélkül) és hibátlan 5 év után is, kopp-kopp. De érdekelne hogy továbbra is szkippelni fogom-e tudni a vezetéknélküli füles csodákat.Köszi!
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
A Xiaomi Piston 2-es fülesem kontaktos lett közvetlenül a jack dugó felett. Ha összeszorítom a kábelt, akkor jó, egyébként viszont recseg a másik oldal, vagy teljesen néma. Külsőre nincs szétgányolva a kábel. Egyébként is mindig feltekerve, tokban tároltam. Edigitalban vettem még decemberben, szerintetek mennyire reális, hogy cserélni fognak egy újra? Ha nem cserélik, akkor van értelme hivatkoznom anyaghibára, fogyasztóvédelemre, vásárlók könyvére stb,?
Köszi előre is! -
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Sony Hybrid M-es méretű fülhallgató harangot vennék, amennyiben valakinél megbújik egy pár!Privátban várom az esetleges felajánlásokat.
-
peugeotmate
őstag
Gariztasd.
Egyébként valószínű, hogy pont hogy nem a kábel tört meg. (Ugyanakkor ezt magad is tudod csekkolni többé-kevésbé. Amikor megpróbálod összébb nyomni, összébb szorítani a kábelt minél több ponton, akkor hallgasd a a bal oldali egységet, hogy produkál-e valami zajt.) Nekem a driver halt meg benne. Ugyanígy elnémult az egyik oldal. -
peugeotmate
őstag
válasz
ad4m1337 #52340 üzenetére
Én Pistonra váltottam VSD1 után.
Nem vagyok szakértő és nincs ezirányú "szakmaiságom", de én lényegi különbséget nem hallok a két füles között. Talán annyit, hogy a Pistonban valamivel több a mély és a nyitott kialakítása miatt (ezt jól tudom egyáltalán? vagy akkor a fémrács a hátsó oldalán mit tud a fülesnek?) több zajt beenged a külső környezetből. De ez is akkor fülbeötlő, ha épp a BKK leselejtező akcióin felmentést kapó buszszegmens igen kedvelt darabjának egyikében a hátsó sorok valamelyikén pihenteted meg petyhüdt testedet. Kényelemben ezerszer jobb számomra, mint a VSD1, nem szakad ki füledből.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Aki cseréltetett a LendMeUrEars-nél fülest, az is csak egy bubis zacsiban kapta az újat? Tehát nem kompletten, új dobozzal?
Ma hozta meg a postás a vadiúj Vsonic VSD1-emet, alaposan be volt bugyolálva, így sértetlen, de azt hittem dobozzal kapom -
peugeotmate
őstag
-
peugeotmate
őstag
Hali!
Valamelyikőtöknek van esetleg megfekvő fekete Sony M-es méretű hibridje? Vevő lennék rá. -
peugeotmate
őstag
Xiaomi Piston 2-t használóktól kérdezném, hogy elektronikus zenére jó a füles? Van benne elég mély és basszus?
Illetve olvasom, hogy iPhone-nal csak a play és pause gombok működnek a 2.1-es kiadáson, a többi nem. Van valakinek esetleg tapasztalata itt ezzel a fórumon? (Jó lenne, ha a mikrofon is menne.) Edigitaltól rendelt már valaki Pistont? Ott az újabb kiadást árulják már? A híres neves 'fekete pénteken' hátha leakciózzák... -
peugeotmate
őstag
válasz
szentkuti11 #50018 üzenetére
Még nem néztem utána, bocsánat, de kb mennyibe kerül kiküldeni a fülest Kínába?
ad4m1337
Nálam is zéró hang. Direkt végignyomkodtam, mert anno a Xears TDII-esemben a kábel tört csak el közvetlenül a jacknél, így azt könnyen orvosoltam. Azért a 3 hónapos működési időt undorítóan kurtának tartom ~10 ezer forintért. Hiába jó a hangja. (Bár ennél a fülesnél még a behelyezést és a viselését is újra kellett szokni.)MÁS
Itt tuti eredeti a Piston? Adnak rá értékelhető, magyarországi, nemkellleoráloznom magamat garanciát? -
peugeotmate
őstag
válasz
szentkuti11 #50013 üzenetére
1,5 hónap átfutási idő... Ezt inkább nem kommentálom.
ad4m1337
Sajnálom! Nálam is ugyanez a szitu. Mikor hazaértem tegnap este, akkor még javában dübörgött a zene mindkét oldalon. Aztán ma veszem elő a megállóban, bedugom a fejembe és leszakad a bal fülem. A jobb meg süket marad.
Írtam nekik, de nagyon kíváncsi leszek, mennyi idő alatt kapok újat. Félek, hogy idén nem. Pláne, hogy a karácsonyi biznisz is most lendül fel.
(Lehet veszek egy Xiaomi Piston 2-t, a cseredarabot meg eladom. Felveszi a versenyt a VSD1-el, vagy valamelyest visszalépés azért?) -
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Meghalt a kb 3 hónapos Vsonic VSD1-es fülesem jobb oldala. Teljesen elnémult, nem is sistereg, semmi. Lendmeurears.com-ról rendeltem. Garanciáztatott már valaki velük? Mire számítsak? Beléptem a fiókomba, ahonnan rendeltem még augusztusban, de a teljesített rendeléseim totál üresek, nem mutatja, hogy valaha is vásároltam volna náluk... (Azóta más lett a honlapjuk is teljesen.) -
peugeotmate
őstag
Hali!
Nemrég kérdezgettem a fülesekről, végül megrendeltem egy Vsonic VSD1-et.(Xears TDII helyett lesz, mindenféle elektronikus zenére 90%-ban.)
Kb mennyi idő, mire ideér? Garanciáztatással van már valakinek tapasztalata? (Lend Me Ur Ears-ről rendeltem.) -
peugeotmate
őstag
válasz
BigBlackDog #46848 üzenetére
Kicsit félreérthetően írtam, most látom. Kipróbálnám a VSD1-et, meg a Soundmagic E10-et is mielőtt döntenék. Az előbbi fellelhetősége alatt pedig azt értem, hogy hol lenne módom megejteni vele egy próbát.
-
peugeotmate
őstag
válasz
szentkuti11 #46838 üzenetére
VSD1 után merre felé "induljak"?
-
peugeotmate
őstag
A könnyebben intézhető garancia miatt egyelőre a Soundmagic E10 fele hajlok. Csak nem tudom melyik füles basszusa igazodna jobban a zenei igényeimhez. Ez már az én saram eldönteni, igaz?
-
peugeotmate
őstag
válasz
Don't Panic #46830 üzenetére
Soundmagic E10-hez képest hol helyezkedik el? Te milyen zenét hallgatsz vele?
-
peugeotmate
őstag
válasz
szentkuti11 #46828 üzenetére
Enyhébb? Én szeret(t)em a TD II basszusát, bár egyszer kipróbáltam egy Brainwavz r1 fülest, annak valahogy élvezhetőbb volt. De én örülnék a tiszta és azért egészséges keretek közt magas basszusnak. a későbbiekben is.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Sikeresen elhagytam a fülhallgatómat, ezért szükségem lenne egy újabb in-ear kialakításúra. A korábbi fülesem egy Xears TDII-es típus volt, ami már több mint 2 évet kiszolgált nálam. Emiatt mindenképp olyan fülesre lenne szükségem, ami megüti ezt a szintet! (A forrás egy iPhone 5C készülék.)
- Zeneileg majdnem mindenevő vagyok, de összességében szinte kizárólag elektronikus zene szól. Minimál, technó, trap, moombahton, moombahcore, dupstep, hip-hop, psytrance és egyéb elektronikus változatok a kedvencek. Szóval nem lenne gond ha mélyorientált lenne a füles. De azt hiszem ehhez a V-karakter is illene.
- Árban 10 ezer forint lenne megszabva, ennél max 1-2 ezer forinttal térnék csak el.
- A kábelvezetés mindegy, lehet hagyományos vagy nyak mögött elvezethető egyaránt.
- Mikrofon és távirányító nem kritérium.
- Külföldi rendeléstől sem vagyok elzárkózva.A Soundmagic E10-es fülhallgatót néztem első körben. Ez üti a Xears TDII szintet? Illetve elsősorban elektronikus zenére jó lenne vajon? Ennek beszerzése itthon ajánlott a garancia miatt? Az Mp4nation-ön sem találtam jobb áron ezt a típust.
Esetleg van most valami 'best buy', amit kár lenne kihagynom?Köszönöm előre is a segítséget!
-
peugeotmate
őstag
Hali,
ha valakinek esetleg lenne egy fölösleges iPod fülhallgatója (elsősorban a régebbi, hagyományos kialakítású kéne), lehetőleg új állapotban, az szóljon. iPhone headset is jó lehet. Akinek van ilyen az légyszíves írjon rám. Köszönöm! -
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
elhagytam a Xears TDII-es fülesem gyári tasakját, így kéne valami másik helyette. Tudnátok ajánlani neten rendelhető, mérsékelt árú, ugyanakkor tartós és kis helyen elférő szütyőt a fülhallgatónak?
Köszi előre is! -
peugeotmate
őstag
válasz
v.attis #32995 üzenetére
Jó lesz az! Bő másfél éve használok Xears TDII-es fülest. Bejáratás után (már nem emlékszem hány órát, de elég sokat futtattam) jóval szebben szólt. Igaz ez a második fülesem, de hamar kellett cserélni az elsőt, kb 3 hónap használat után. Azóta hangzásilag hibátlan a jelenlegi (koppppp). A fémrács eset ki egyszer, azt inkább visszaragasztottam pillanatragasztóval, meg úgy két hónapja megtört a kábel a jack-nél, de azt 1500 forintért cseréltettem egy full aranyozottra. Úgy voltam vele, hogy még annyit megér, hogy kb egy évig eldöcögjön (legalább!
), meg nem is igazán szerettem volna új füles után nézni.
Szóval jó pajtás lesz, hidd el! Szépen szól! Annyi trükköt viszont alkalmaztam, hogy az előző agybadugós fülesem gumiharangjait használom (Sennheiser cx300). Szerintem kényelmesebb, mint amit a Xears-hez adnak. Habár a szivacs valószínűleg még kényelmesebb, de ha jól tudom visszavesz a mélyekből. -
peugeotmate
őstag
Egy gyors kérdés:
A Brainwavz BETA hozza egy Sennheiser cx400-as szintjét?
Köszi előre is! -
peugeotmate
őstag
Hali!
A Sennheiser MX szériájából melyik füles jelenleg a legajánlottabb? Vagy bármi más fülhallgató, amely hagyományos kialakítású (nem in-ear). Zeneileg mindenevő számára kéne a füles (műfajilag talán csak a rock az, ami nem fordul elő a repertoárban).
Köszi előre is a válaszokat!
-
peugeotmate
őstag
Mondjuk ez a Brainwavz Beta elég jó áron kelleti magát 13 dodóért. [link]Van, aki tervez venni egyet?
-
peugeotmate
őstag
Üdv!
Ismételten problémám van a Xears TD II fülesemmel: most épp kiesett a fémrács a bal oldalon. Van valakinek biztos tippje arra, hogy miként lehetne ezt visszaragasztani? Kb. másfél hónapja lett cserélve, nagyon nincs kedvem az ismételt procedúrához.
Jól szól, ilyen szempontból nincs is vele baj, viszont az összeszerelés minősége csapnivaló.
No meg bosszantó az egész, megint nem fogok tudni épkézláb fülest használni. -
peugeotmate
őstag
Ti honnan nézitek az adatokat, hogy melyik teló miként szólaltat meg egy fülest? Vagy az is jó, ha eláruljátok, hogy az N8 az milyennek számít.
-
peugeotmate
őstag
Hali!
Szerintetek ez mennyire problémás eset?Boldog Karácsonyt itt is Mindenkinek!
-
peugeotmate
őstag
Ez és a Xears TD II-es között van valamiféle rokonság?
-
peugeotmate
őstag
Üdv!
A BRAINWAVZ termékei közül mi áll legközelebb árban és tudásban a Xears TD II/III-hoz? Főleg electro (house, trance, dupstep, drumstep, moombahton stb.), hip-hop düböreg a fülemben. De igen sokszor megszólal visszafogottabb stílus is a fülemben (Zagar és társai).
Mit ajánlanátok? -
peugeotmate
őstag
Ez jó füles? Próbálta már valaki? Ez vagy a TDIII ajánlottabb?
-
peugeotmate
őstag
A Xears TD III v2 Blackwood füles tulajdonosai meg vannak elégedve hosszútávon is a ketyerével?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest