- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
fi:zi'k #21695 üzenetére
most ahogy elnézem, gyárilag nem is támogatja az 5800-se, de Folderplay-t használok, ami lejátsza
Amúgy nem csak a minőség miatt hallgatok flac-okat, mert a 320kbit-es mp3 és flac között én nem hallok nagyon különbséget, viszont javítsatok ki, ha tévedek, szerintem a flac kiterjesztésű hanganyagok hangosabbak, mint az mp3-ak azonos hangerőre állítva.
Ha valaki tudja, hogy ez miért van, legyen kedves írja le, érdekel. Vagy ez placebo hatás? -
Mittu88
senior tag
válasz
fi:zi'k #21494 üzenetére
írták kicsivel feljebb (de lehet, hogy másik fórumban olvastam, összemosódnak), hogy már vannak hamisítványai ezeknek az új márkáknak is, 5 dollár körüli áron, azért hangsúlyoztam, hogy eredeti, nehogy egy épp betérő potenciális vásárló azt higgye, hogy most rendelünk kínai szarokat
amúgy én konkrétan nem tudok a létezésükről.
-
Ba.G
aktív tag
-
jorden06
senior tag
válasz
fi:zi'k #21285 üzenetére
igazad van, bosszús vagyok, a 40 órás burnin sem volt meg, és a 4th. Gen iPodom sem a legjobb forrás, de ahhoz képest, hogy mennyire áradoztak a bejáratás nélküli teljesitményéről is, nem mentem falnak tőle, elmaradt a wow effekt.
Szóval bátran zúzzam szét, tényleg kapok majd újat?
-
jorden06
senior tag
válasz
fi:zi'k #21282 üzenetére
gondolom ezzel már voltak gondok (virszaforrasztják) és ezért írta már nekem h "shell flat with a hammer"...
Egyébként ez elég gyatra dolog, h így darabokra esik... Pedig csak a gumiharangot akartam leszedni róla.
Jahm, és hát, mondjátok h nem vagyok jófülű, de eddig semmi különbség az eddig cx300asomhoz képest, sőt...
-
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #21228 üzenetére
Ne viccelj, alibabán minden van.
nyunyu:
Nem igazán létezik usb-s fülhallgató.
Fülhallgatót általában telefonhoz / mp3 lejátszókhoz használják. Egy usb-s meg csak laptoppal lenne használható, illetve kell bele egy beépített kis hangkártya is, ami ott lógna mindig a vezeték végén. -
mzso
veterán
válasz
fi:zi'k #21118 üzenetére
Beírhatnátok tapasztalataitokat a külföldről vásárlásos topicba:
http://prohardver.hu/tema/online_vasarlas_kulfoldrol/friss.html
Korábban kérdezgettem ott de nem sokan figyelik.pl,: mp4nation-t emlegtték most jópáran.
-
xnace
őstag
válasz
fi:zi'k #21062 üzenetére
--------------------------------------
Nem tudom, hogy ezt ide, vagy a fejes topikba kellene-e írnom, de most 1-1,5 hete csak fejhallgatót használok, és most beraktam a fülest, és ez a "sohatöbbet" érzés fogott el.
Sokkal kisebb a füles tere, és így már értem, hogy miért mondják az Xears-re, hogy túlteng a basszus. Eddig pedig fel sem tűnt. Lehet, mert nem volt viszonyítási alapom. Illetve volt egy XGF500PRO, és egy "koponyacukorka" Titán. -
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #20986 üzenetére
Nem, csúnyán benézték a kiírást. Értelemszerűen HKT van náluk, ami UTC+8 mint a WST. Nem tudom, hogy kutyulták össze, de 1pm WST -kor volt vége (avagy 11pm hétfő CST, nálunk meg kedd reggel 6 CET). Ami azért nem túl meglepő, hiszen "Cyber Monday 1Day Deals" és WST szerint hétfőn délben rakták ki. A fórumba vissza is számolt, de az erre irányuló kérdésekre nem válaszolt.
Lényeg, hogy ez mindenképpen többszörösen hibásan volt kiírva.
-
-
Ákos97
aktív tag
válasz
fi:zi'k #20497 üzenetére
Akkor holnap eskü veszek egy komolyabb fülest, hogy megtudjam, hogy mi a jó, és mi a rosszabb, mert úgy látszik nem tudom.
Az én esetem tipikus , "Jé ültem egy BMW-ben, úgy gyorsult, mint az állat"
Persze, hogy nekem a BMW lenne a favoritom, hiszen az volt a legelső komolyabb autó, amiben ültem, és ami gyors volt. ADDIG, amíg nem ültem pl. egy Lamborghiniben.
(Az , hogy mi jó, az mondjuk pont relatív)
-
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #20384 üzenetére
"Elvárás:
- Külső hangot ne halljak ha lehetséges" [link]Mellesleg így mit keres nálad az MC5?
<- ez természetesen fi:zi'k -nek szól, hiszen ez eddig a részig az ő hozzászólására válasz
SpZ: Szerintem egy M1 -gyel nem nyúlsz mellé, de nem tudom, hogy ténylegesen mekkora szigetelésre lenne szükséged.
szerk: az AKG -t se.szipak: Kíváncsi volnék hogy jött ki az a 80%.
-
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #20077 üzenetére
Nevetséges az egész. Addig jutott ezzel az össze-vissza modellekkel és az ebből adódód nulla valós véleménnyel, tapasztalattal, hogy már inkább vennék más gyártótól fülest. (pl Bwz) (Plusz még ott van a megkérdőjelezhető élettartamuk is.)
Tweaky:
Nem biztos, hogy sokra mész azzal, amit ő ír.
Lásd [link] és [link]Az első linkről ez:
"Tegnap beszéltem Thomas-szal, és neki sem teljesen van meg sajnos ez a kép. Nem akarta elhinni, hogy a hangjáért szeretem jobban az XR-t. Azt hitte, hogy a hosszabb csövéért"A másikról meg az ntomkának szóló 2. fele.
-
madd dogg
senior tag
válasz
fi:zi'k #19856 üzenetére
Az MX460 kb másfél évet bírt, nagy hangerőn a bal fülnél csörög, rezeg. Ha ez is bír ennyit, akkor a következőt boltba veszem drágábban, addigra talán saját keresetem lesz. Addig meg vigyázok erre, és hallgatom.
Azért a srácot tarkón rúgnám, de már nem keresem, mert átvettem, ergo az én döntésem volt.
-
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #19727 üzenetére
Köszi.
Így legalább eldőlt a fülhallgatót, vagy fejhallgatót vegyek kérdés.Ákos97: Nem tudom, hogy mikorra lesz meg.
A facebook oldalukra kirakták, hogy én nyertem, de kapcsolatfelvételes üzentet nem küldtek és ott nem is lehet személyes üzenetet küldeni nekik.
MP4Nation-nél sem találtam mail címet.
Így a fórumuk B2 topicjába írtam. (Ott sem lehet az adminnak (Raz-nak) pm-et küldeni). -
Ákos97
aktív tag
válasz
fi:zi'k #19734 üzenetére
Ugye, én is ezt mondom, most jól bekaptad a csalit.
Igen, ez tény, hogy a hangzás, az az egyik, ha nem a legszubjektívebb dolog.
Na persze, az Etymotic szerint, a Hf5, meg az Er-4 is az a maga 200-300 $ alatti kategóriájaban, aztán a 200 alatti kat-ban elveri a Dba02-B2 páros a Hf5-öt, az Er-4s-t pedig, nem is tudom, de van egy pár alternatíva 300 $ körül.
De az tény, hogy a leges-leganalitikusabb, és részletezőbb hangzású füles az Er-4s, nincs alternatívája ilyen szempontból.
Szerk: Egy IE8-ra én is kíváncsi lennék, főleg a maga "basszusszabályzójával". -
Ákos97
aktív tag
válasz
fi:zi'k #19729 üzenetére
Na olyat, nagyon nem szeretnék, az akg k370-ből is a közepet hiányolom, de azt nagyon, mondjuk tegnap éjszaka nyomattam, 5 óra burn-in-t pink noise-zal, sokkal jobb lett, de még mindig nem az igazi
Meg hogy, nem szól , csak a jobb oldala
Na, viccen kívül, még ahéten tervezem aB2 megrendelését, úgyhogy drukkoljatok, hogy minden zökkenőmentesen sikerüljön, ja és hogy tessen nekem is a hangja
Azt meg én remélem, nem szeretnék tízezreket veszteni rajta, ha esetleg nem tetszene, mondjuk talán majd megszoknám.
De fő az optimizmus, mondjuk nagyjából el tudom képzelni, hogy hogy fog szólni, de azért megis csak más, amikor az ember a saját fülével hallja. -
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #19708 üzenetére
Abban sem vagyok biztos, hogy tényleg világos fülhallgatót keres. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a kevés fülhallgatós tapasztalata miatt nincs teljesen tisztába a fogalmak (hallásbeli) jelentésével.
Szerk.:
Ugye ezt írta:
""Can be slightly boring, lifeless", szóval dark, nem bright, és élettelen
Én az ilyen életteli füleseket szeretem, aminek a hallgatása egy idő után fárasztó"Simán lehet, hogy egy kicsit (nagyon) V karakterisztikájú fülest szeretne.
-
Ákos97
aktív tag
-
-
-
Luissimo
veterán
válasz
fi:zi'k #19500 üzenetére
schawo Siemens vonatszerelvényen utazik , az suhan. (mégtán ellenfázisú zajgenerátor is van beleépítve, hogy kellően csendes hifiszobát szimuláljanak neki
)
METROra is lesz megoldás, majd ha a négyesmetróvonalon is bejönnek az uj , suhanó vonatok , azt a 10-15 évet már egylábonis kibírjuk -
vadászcsiga
félisten
válasz
fi:zi'k #19438 üzenetére
Ha egy Wolfson 24bit-es high-end DAC jónak mondható egy telefon esetében akkor igen.
Az Isten szerelmére egy max. 5 ezres fülesre kéne szegény kollégának egy ajánlat ti meg csak kötekedni jártok ide, szánalmas. Gondolom te a fenti DACnál is tudsz jobbat mondani. Talált?
-
Veron
addikt
válasz
fi:zi'k #19337 üzenetére
kösz de én úgy gondoltam, hogy használat közben a felesleges kábelt nem tudom hova tenni. esetleg van jól bevált módszer arra, hogy ne pl. magára a lejátszóra tekerjem a felesleget, hanem szépen, okosan elrendezzem?
más téma: hol lehet szivacsos bogyót szerezni a fülesre? szilikon van, megnéznék egy szivacsosat is. lehet külön kapni? látom pl. a Xears ebay store-jában kapható 4 EUR/pár áron, de olcsóbbra gondoltam.
-
Mian
aktív tag
válasz
fi:zi'k #19210 üzenetére
Köszönöm!
Valami panasonic féle, de hát nem is tudom, szegény meghallotta hogy elromlott az lgm el is tűnt fél órára és hazaállított vele.
Nem akarom megsérteni, de lehet titokban veszek mégis valamit, nagyon doboz hangja van szegénykének.
Tiszta pénzkidobások ezek a névnapok nem tudom minek találták ki..
Szóval megint el kezdtem nézelődni, viszont ennél a "Sennheiser OMX 181"-nél attól tartok el törik az a műanyag ami ottartja a fülemen, ugyanez volt előzőnél is, elég gyenge megoldások, illesztésnél eltört.. Volt régebben szintén egy hasonló fülesem, valami 5000es no name media marktos dolog, de annak valami ruganyos gumiból volt az a rész, az nem tört el, és elég sokáig is bírta, azt jól kifogtam.. Szóval most nem tudom milyet vegyek akkor... lehet marad ez. 10ezreket biztos, hogy nem akarok költeni rá, nagyon nagyon max 8at... nem kell semmi extra, csak ne legyen doboz hangja, szóval az átlagba legalább beleilleszkedjen.
Most van egy kis lelki ismeretfurdalásom, hogy még mindig füleseket nézegetek.Szerk: Az a 181 és fajtái mellett szól, hogy ha futok nem esik ki a fülemből, viszont egy CX 200 féle füles meg sokkal jobban szól.
De nehéz a pénzt költeni... -
Mian
aktív tag
válasz
fi:zi'k #19197 üzenetére
Én türelmes vagyok, de látom, hogy gyűlnek a hsz-ek csak az enyémre nem válaszol senki...
+ Még ma meg szeretném rendelni, hogy holnap már érte mehessek, de ha nem ír senki semmit, legfeljebb megveszem az egyiket a kettő közül amit linkeltem. Csak legyen már egy kis zene hazafelé..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest