- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
vadászcsiga #19436 üzenetére
Megmértem én is kereken 3mm amit én kerestem, szerintem te rossz helyen mérted, vagy nem tudom. Ez pont akkora, ami az én fülemnek tetszik, a közepes méretű bogyó is pont kényelmes.
-
choorka
csendes tag
válasz
vadászcsiga #19441 üzenetére
A forrás egyik eszköznél sem valami profi, laptopban egy integrált nem tom milyen, a telefon meg egy Sony Ericsson x8-as. Igazából nem sürgős, lehet bepróbálkozom a pl30-assal. Amugy erre az árra jön még rá bármi plusz adó/vám/postásbácsinakolyankedvevanésfizettetpluszbamégvalamennyit dolog?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19443 üzenetére
Kóstoltad?
-
ko9
addikt
válasz
vadászcsiga #19436 üzenetére
5,76mm??? Szivacs nélkül??
Az XE200Pro-val is az a bajom, hogy kb 3,9mm, míg a CX400 3,3.
A CX400 kényelmesen elfért a fülemben az XE200Pro meg nagyon nem akar -
Shufny
őstag
válasz
vadászcsiga #19439 üzenetére
Jajmár, a high-end muszáj oda.
Mellesleg téves. Cirrus Logic 338S0589 van az iPhone 4 -ben. Az iPod 5.5 óta nincs Wolfson bennük. Nincs ezzel egyébként semmi baj. Az iPhone 4-nek állítólag a kiemenő impedanciája is egészséges (~1 ohm) és a 3G -nek ez volt az egyetlen igazi problémája.
Ajánlottam 5k -ért. Ha nem tud várni, akkor mondja azt, de most úgy csinálsz, mintha emiatt nem létezne... Most miért jobb, ha ajánlok helyette valami szart? Pláne hamis CX300 -at, aminél jó eséllyel mondjuk bármelyik Philips jobban szól.
-
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19437 üzenetére
Miért is szigetel jobban egy fejes?
Szerintem egy átlag IEM egy jól megválasztott bogyóval többet szigetel, mint egy átlag zárt fejes (főként ha hordozható).Az i4-ben jó a DAC?
-
choorka
csendes tag
válasz
vadászcsiga #19427 üzenetére
A film forrása változó, ha tudok, igyekszem jobb minőségű filmeket tölteni, amiben van dts hangsáv. Nem vagyok vájtfülű, de azért szeretném, ha a hangok nagyrészét vissza tudná adni a füles. A telefonos zenehallgatás inkább csak másodlagos szerepű, arra jó nekem a saját agybadugósa is, amit adtak hozzá, szóval inkább a filmezés a szempont (csak az valamiért szarakodik, a laptoppal együttműködve). Nem tudom ezzel változik-e valami az ajánlott dolgokkal kapcsolatban.
-
válasz
vadászcsiga #19427 üzenetére
Ebből még mindig nem értem, hogy ugyanannyi pénzért miért kellene szart venni, ha kaphat jobbat is?
-
Shufny
őstag
válasz
vadászcsiga #19419 üzenetére
Ha arra kívánsz kilyukadni, hogy oda nem kell minőség, akkor ilyen alapon nyugodtan mehet kukázni valami gazdagabb környékre is. A PL30 filmekhez biztosan sokkal jobb lesz. (de még telefonos beszélgetéshez is)
-
ko9
addikt
válasz
vadászcsiga #19402 üzenetére
-
válasz
Ahogy shufny is írja. Ki kell próbálni szivacsossal is, és ha jó, használni.
-
Shufny
őstag
válasz
Legtöbben kényelmi okokból használják, vagy jobb izolációt tudnak elérni vele (ami mondjuk összefügg a hanggal). Persze van olyan is, aki a hangja miatt használ szivacsot. Emiatt szerintem nem lehet kijelenteni, hogy ez a célja, mert a többi legalább annyira.
-
ko9
addikt
válasz
vadászcsiga #19396 üzenetére
Kíváncsi vagyok bejáratás után milyen lesz. Ha szól úgy mint a CX400, akkor már jó.
Esetleg lehetne egy fura kérésem? Van egy tolómérőd?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #19377 üzenetére
Hát nem vagyok elajulva ettől a Brainwavz betától így első blikkre, gondolom a bejáratástól jobb lesz. Kábel úgy össze tud gabajodni mintha egy kiskutya játszott volna vele. Egy kérdésem is lenne: a szivacsos füldugo a túl sok magas elnyomására való?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #19374 üzenetére
Ebben a pillanatban befutott hozzam is a Brainwavz Beta
Szűk 2 hét volt amíg ideért ha esetleg érdekel valakit hátha más is először rendel tőlük. -
szipak
tag
válasz
vadászcsiga #19369 üzenetére
igen, ma 10-11 között hozta meg a postás
-
slfln
senior tag
válasz
vadászcsiga #19127 üzenetére
Valaki, aki használ googlet?
-
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19021 üzenetére
Nem az anyaghasználat határozza meg az összeszerelési minőséget. Lásd a Xearsek egy-két szériája.
Szerintem teljesen átlagosak mind anyagminőségre, mind összeszerelésre. A "vízipisztoly műanyagtól" elég távol áll. -
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19017 üzenetére
Szerintem tévedsz.
Bár tartósan nem használtam egyet sem, de nem hinném, hogy problémásak lennének.#19019
Ha abból indulok ki, hogy miket látni az emberek fején vagy fülében, lehet még igénytelenebbek is lettek. -
válasz
vadászcsiga #18937 üzenetére
A vonatkozó topicban esélyesebb.
-
zack
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18934 üzenetére
Már írtam ebbe a topikba tapasztalatokat. Keress rá a hsz-eimre.
A különbség csak minőségi cuccokkal jöhet elő, amibe a füles + lejátszó is beletartozik.
Részletgazdagabb, dinamikusabb, nagyobb térrel rendelkező hangzást kaptam, amit egy jobb fülesre cseréléssel se tudtam volna elérni, főleg nem ekkorát ugorva, mindössze 14k-ért. -
zack
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18907 üzenetére
Ennyiért nem fogsz találni normális mic+ fülest, mert ez 20k+ kategória. Viszont ha olcsót akarsz, akkor ez jó lehet, mert ennyiért távirányítósat nem fogsz kapni. Volt EX55-öm, az baromi vékonyan szólt, és hiányzott a mély, de ettől függetlenül vállalható volt. EX90 már jobb volt, csak ott meg a kábel nem bírta sokáig. Ha a 38 még az EX55-től is gyengébb, akkor ezt inkább csak headset-ként használd.
Van csomó iPhone ControlTalk verziós füles, ami sokkal jobb lehet mint amit kinéztél, de erre áldozni kell sajnos, ha normális minőséget szeretnél és nem Sokol rádió feelinget.
-
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18912 üzenetére
És ott hol 7500?
-
picur220
veterán
válasz
vadászcsiga #18907 üzenetére
Szerintem nem szól úgy mint egy 7500 Ft-os Xears XR120.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest