- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok!
Tudnék most venni a Telekomtól újonnan 9900-ért Sony MDR XB50 AP-t. Van vele kapcsolatban tapasztalatotok? Ennyiért ajánlanátok?
Üdv,
Z -
madd dogg
senior tag
mit keres rajta a dr.dre felirat?
-
madd dogg
senior tag
Hm, nem mindegy. A 2 között van 20000ft.
-
madd dogg
senior tag
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Nem tudom megszokni az in-ear fülest, nekem kényelmesebb a klasszikus. Az a kérdésem, hogy az alábbi 2 füles közül melyiket ajánlanátok utcára-mászkálós fülesnek? Az egyik street sorozat, a másik meg classic a sennheiser oldalán. Vegyes zenei ízlésem van, de a basszust szeretem. (már amit ezek a típusok nyújtani tudnak.)
vagy
-
madd dogg
senior tag
válasz
fi:zi'k #19856 üzenetére
Az MX460 kb másfél évet bírt, nagy hangerőn a bal fülnél csörög, rezeg. Ha ez is bír ennyit, akkor a következőt boltba veszem drágábban, addigra talán saját keresetem lesz. Addig meg vigyázok erre, és hallgatom.
Azért a srácot tarkón rúgnám, de már nem keresem, mert átvettem, ergo az én döntésem volt.
-
madd dogg
senior tag
válasz
Falconer #19832 üzenetére
Na, mégis megvettem a cx550-est. Minden neten található fake vs. origi összehasonlításon átmegy, a csomagolás, a betűtípusok, a varrás, minden. A fekete az fekete, jelölve van a csomagján, hogy fekete. A srác fősulis/egyetemista lehetett, mondta h már régóta hirdeti, még 2 éve kapta anno, de soha nem használta, nem hallgat zenét max rádiót. Neki a pénz másra kell.
A hangja? Gyönyörű. Az MX460-asom anno Iponban vettem, tehát az eredeti. Ez meg kenterbeveri mind basszusban, mind magasokban, szép hangzása van. Jelentem, 5-ért vettem egy fasza fülest, vannak csodák
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok srácok. Vaterán leütöttem egy sennheiser CX550 Style II-es fülest. Elvileg eredeti, nem hamis, de a képeken a dobozban a füles szára fekete, míg a gugli ezüst szárral hozza ki a képeket.
Létezik ebből a típusból fekete szárú? Mire figyeljek átvételnél? A képek alapján (csak csomagban van) szerintetek hamisítvány?
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Olvasgattam vissza, de nem találtam kielégítő választ. XY megbízható kolega árul Sennheiser füleseket, cx500 vagy cx400II tetszene, elvileg eredetiek. Én nem az eladóban nem bízok, hiszen még őt is átverheti a beszállító, tehát szó sincs üzletrontásról. Vagy a hamisítók is fejlődhetnek. Na kibököm végre.
5-7ezer forint között tudtok agybadugós jó fülest ajánlani? Sennheisert szeretnék mert elégedett voltam 2 évig egy MX460-nal, de tönkrement az egyik oldala. Viszont hamisítvány kínai szart nem akarok 7ezerért csak a logó miatt. Pl. nézegettem 6k körül Arctic füleseket is. Próbálta már valaki? Kisebb márka, nekik az a csúcsmodell. Akár még jó is lehet. Vagy más hasonló finomságok. Lényeg, hogy telt basszust szeretnék, és lehetőleg kizárnám a metró és a külvilág zaját, de nem akarok megsüketülni a 200db-től.
Ötletek?
szerk: ha szerintetek 7k-ért lehetséges eredeti Senn-t venni, akkor azt veszem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest