Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #15951 üzenetére
Már párszor kitárgyaltuk (mellesleg miért kell mindenhez képet berakni?
)
-
attika89
senior tag
válasz
themebuilder #15951 üzenetére
Az bizony! Bár azt nem tudom, hogy hangzásban osztoznak-é valamiben....
-
válasz
themebuilder #15947 üzenetére
Basszus, a Xears le akarja nyomni a Sennheisert termékpaletta-méretben? Thomas nem alszik?
-
katonam
tag
válasz
themebuilder #15840 üzenetére
Szia! És azt lehet már tudni, hogy a mikrofonos Xears jack csati kiosztása iPhone vagy (majdnem az) összes többi telefonnal lesz kompatibilis?
-
raven12
senior tag
válasz
themebuilder #15930 üzenetére
úgy próbáltam de azért kellett vele küzdeni úgyis XD Attól féltem összetöröm a füles házát vagy a kábelcsatlakozást tépem ki...
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #15893 üzenetére
Egy kicsit szétnézel és találsz 30eFt-ért is. Hivatalos Monster viszonteladó, az oldalukról mentem a linkre. Biztos, hogy nem fake. (Nagyon hamisítják.)
Ez szintén bejegyzett viszonteladó és 30eFt alatt van Európában. Ez csak az első két link volt amit megnyitottam, lehet van még olcsóbban is. -
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #15887 üzenetére
Nem, próbáltam beszerezni, de lehalt az oldal az akciótól. Nem meglepő módon mire sikerült volna rendelni, addigra elfogyott mind az 5 db.
#15886: Lend Me UR Ears -től csak $85. Vagy szerinted nagyobb eséllyel akad meg a vámon?
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #15522 üzenetére
Xears Headset Alu Black
(Thomas megint új modellen dolgozik, várhatóan pár hét múlva jelenik meg, a neve még változhat. Elsősorban mobiltelefonokhoz ajánlja, mikrofonnal rendelkezik majd)
-
NOD
senior tag
válasz
themebuilder #15798 üzenetére
Még csak rendeltem. Nem kell 4gb-s max lesz rajta 100 zene (de inkább kevesebb). Drgábban rendeltem mert nem nagyon szeretem a webshopokat. Akkor már inkább áldozok rá többet minthogy utána járjak 1 honapot mire visszautalják a lét ha rossz lenne.
-
RAiN91
őstag
válasz
themebuilder #15774 üzenetére
meglesz
Shufny: azért az "új" BF-ben érezhetően több mély van. -
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #15724 üzenetére
Alszok rá egyet, nem akarok visszalépést tenni a DBA-hoz képest.
Holnap összefutok Bicivel, úgy néz ki elcseréljük az Xcapet a PR401-re.
Remélem nem sértődik meg, hogy elcsipogtam.
Kíváncsi vagyok a slightly v-shaped fog e feküdni nekem, látok e benne fantáziát.
A jays is hasonló szignatúrájú. Valószínűbb, hogy elkezdek gyűjteni inkább egy SM3-ra. Ha eladnék pár motyómat könnyen meglenne a zseton rá. Sok a hirtelen változás, már nem bírom követni magam így se.
Amikor van RE262 150$-ért nem biztos, hogy megéri a jays 100$-ért. -
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #15721 üzenetére
Most erősen agyalok... túl sok a rossz észrevétel velük. Hangilag se értem mi a csízió, mert ellentétes kommentek vannak és elég sok megbízhatósági probléma is akad.
Marhára zavaros.
Kijönne 24eFt-ra szállítással, a legolcsóbb helyen is 170$... Itthon meg 52eFt... Megéri e? Gőzöm sincs, de ennyiért szerintem tovább lehet adni kényelmesen. -
Telegdy
aktív tag
válasz
themebuilder #15711 üzenetére
Értem. Javítgatással én biztosan nem fogok foglalkozni, tehát marad az, hogy garancia, vagy eladom alkatrésznek.
Addig is lehet veszek nálad egy fülest -
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #15683 üzenetére
máris eltörted, vazze?
-
Peti66
senior tag
válasz
themebuilder #15683 üzenetére
Jól néz ki, gondolom a minőség is rendben
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #15670 üzenetére
Ez megdöbbentő és mindenen túltesz: Nem viszik Majakba
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #15668 üzenetére
Így nézet ki az erőmű még fénykorában. Google Maps: 東京電力(株) 広野火力発電所
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #15666 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a reaktor alatt is van egy védő zóna, ahova elvileg a nem kívánatos gőzöket buborékoltatják, és ez a zóna az esetleges leolvadást követő radioaktív elemek talajba jutását is meggátolja.
Amúgy a reaktor egy hermetikusan lezárt acél dobozban van, amin a Hidrogén robbanás sem ejtett kárt. Ezt egy beton szarkofág veszi körül, és a kettő között már lehet levegő. -
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #15664 üzenetére
Ez jutott eszembe, de akkor mivel fékezik?
Paks nem forróvizes.
Sokféle radióaktív anyag szabadult ki aminek kissebb hosszabb felezési ideje van. Legjobban a jód izotópjától félnek, mert a pajzsmirigyben felszaporodva rákos megbetegedést okoz. -
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #15650 üzenetére
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #15650 üzenetére
Nincs közép út. Vagy vissza lépünk a középkorba, vagy együt élünk a veszéllyel. Kína gazdasági forradalma előbb-utóbb úgy is felteszi az ire a pontot.
-
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #15633 üzenetére
Olvasni mindig mindent lehet, de mi lenne ha elolvasnád egyszer a forrásokat is? [link] benne 2 link: Why Fukushima Daiichi won't be another Chernobyl , How safe is Japan's food and water? Ez a hány találat meg szintén vicc. Mindenre több milliót dob a google. Nissan meg az amcsik kreténsége miatt ellenőrzi az autóit, nem azért mert kell. [link]
Mellesleg meg senki nem akart ilyet venni, szóval alapból tök fölösleges volt. Remélem mész boldogítani a Sony fanokat is az mp3 topicban.
-
válasz
themebuilder #15629 üzenetére
Hangsugárzó...
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #15632 üzenetére
Tudom, hogy nem ide tartozik, de érdemes ezt elolvasni:
Kezdi Csernobilt idézni Fukusima -
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #15629 üzenetére
Most megint mit akarsz ezzel?
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #15618 üzenetére
Azért ebben az ársávban, hiányolom a 6,5 Jack átalakítót. Ha lesz kedvem lefényképezem a JVS szütyőjét. Abban aztán van mindenféle aranyozott izé. Már ami maradt belőle az évek során.
-
válasz
themebuilder #15552 üzenetére
Köszi az infókat, de sztem pár dolgot hibásan következtetsz...
- Az XT drivere mérésem szerint 27 Ohm volt DC-vel. Ha az impedancia változik, akkor az más nem pont ugyanaz a driver
- a 45fokos cső a hangot nem kellene, hogy befolyásolja, viszont kényelmesebb lehet a füles. Sok High-End fülesnek van ilyen ferde csöve.
- Az XT drivere pont nem az elektromos zenének való, mert ahhoz túl lágy a basszusa, inkább a JAZZ kedvelőinek kedvez, meg azoknak, aik Rock zenét hallgatnak és szeretik a sok mélyet. Elektromosra szerintem "pazarlás" az XT részletessége.Persze a kisebb ház okozhat keményebb mélyeket, de nagy különbséget nem várnék e téren...
Én biztosan ki fogom próbálni, ha óccón adják. -
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #15552 üzenetére
A 32Ohm +-10% 29-35Ohm. Ez a hangján nem oszt, nem szoroz, csak a gyártás minőségét osztályozza.
A döntött cső viszont nem csak a komfortérzetet növeli, de stabilabban tartja az optimális helyzetben.
Mi lesz akkor a "leszálló kabinnal?" -
ntomka
nagyúr
válasz
Jól látom, hogy jó eséllyel aszimmetrikus kábelezésű lesz?
-
válasz
Tudunk valamit a karakteréről is?
-
tariattila
veterán
válasz
nagy kár, hogy a tesztek elég későn születnek a Xears-ekől...
-
Xabi78
aktív tag
válasz
themebuilder #15517 üzenetére
Ez engem is érdekelne, van valaki, akinek van ilyen fülpántja, de nem használja, és anyagi javadalmazás fejében megválna tőle?
X.
-
need
addikt
válasz
themebuilder #15517 üzenetére
gonosz vagy....
-
válasz
themebuilder #15468 üzenetére
Sztem tuti többe kerül különböző anyagokkal és eltérő munkafolyamattal pöcsölni, mint legyártani a jobb minőségű gumikat több példányban.
Az anyagár elhanyagolható a tervezéshez és a gépek árához képest sztem. -
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #15466 üzenetére
kétlem, csak azért is mert az rengeteg többletköltség hogy azért is külön soron gyártson... lehet drágább lenne mint amit megspórol, meg azért az EX1000 mellé egy zsákkal adnak, meg van spéci szivacsos is.
-
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #15464 üzenetére
az összes új Sony ezzel van szerelve... legolcsóbb legdrágább egyaránt.
-
válasz
themebuilder #15458 üzenetére
Ha jól emlékszem, az én MDR-EX33LP-hez is 3 pár Hybrid járt. Asszem az S, MS és M méretű... (aztán eladtam a fülest, mert nem használtam
)
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #15454 üzenetére
Egyiktől sem zárkózok el, érdekel mindkettő. Minden érdekel a témában.
A DBA-val most jön ilyen is, kíváncsi vagyok milyen lesz. A cuccom 16.-a óta a vámon ácsingózik, nem értem miért nem történt vele semmi azóta.
A Monsternél is néztem, hogy a shipping lenne vagy 30$ Amerikából. Ebay-en igaz nem néztem egyiket se. Ezek az arcok meg nem tudom tényleg be tudják e szerezni, annak ellenére, hogy ugye ők a hazai Monsteresek. -
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #15451 üzenetére
Akkor sajnálom a téves infót, tájékozatlan voltam a témában úgy néz ki. Az MM és Saturn ezek szerint egy 'jófej' cég, mert amit írtam azt nem a 2006-os törvénymódosítás előtt csináltam. Így volt nálam több fejes is, amiket kipróbálni hoztam csak el, és volt köztük 50k körüli is (HD800-hoz vagy T1-hez nem lett volna bőr az arcomon
). Ezek szerint mocskos nagy szerencsém volt, és az első után biztonságban éreztem magam, nem is hittem, hogy ennyire megszívhatnám vele.
Most egy picit olvastam a törvény kivonatát, abban szó szerint nem szerepelt, hogy netes rendelésnél 'a távollevők kötött szerződés' esetén 8 napon belül csak sértetlen terméket lehet visszaküldeni. Az aqua honlapján az infok között viszont világosan le van írva erre a törvényre hivatkozva, hogy kibontott terméket nem vesznek vissza.
Köszönöm a korrekciót és elnézést, hogy hülyeségre bátorítok másokat.
Jujj mekkora off.de, hogy ne legyen ekkora:
15451: ezt honnan lehet megrendelni úgy, hogy ne legyen 3x annyi a shipping mint az illeszték ára? (v-moda) Múltkor kitöltöttem, hogy megnézzem mennyi a shipping és emlékszek az tántorított el.
-
Peti66
senior tag
válasz
themebuilder #15390 üzenetére
Detto
Úgy vagyok vele, -minek tesznek bele akadályt, ha nem szükséges.
Fémet, meg nem nagyon illik a magas hangok elé rakniHa, viszont kiemel fent, jól jöhet 1 kis vatta
-
tariattila
veterán
válasz
themebuilder #15320 üzenetére
akkor nem szóltam semmit bocs! pont a sima TD asszimetrikus...
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #15305 üzenetére
Most kipróbáltam a TDIII-al is. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer még dicsérni fogom. Burtál ahogy kézben tartja a zenét ezzel a szigetetővel, pedig húzós dolgokat hallgatok. Tyler Bates 300, Manowar, Hevia. Holnap csinálok egy összehasonlítást mit csinált az M1-ből, meg a TDIII-ból.
-
i are robot
senior tag
válasz
themebuilder #15286 üzenetére
Értem, köszönöm. Akkor egyéb alternatíva?
Azért 1 évet a 4-5e Ft-os is kibír ugyanúgy, mint a kétszer annyiba kerülő, valamint a hatszor annyiba kerülő sem lesz sokkal hosszabb életű, nem?
-
dudika10
veterán
válasz
themebuilder #15286 üzenetére
Itt nem az a baj, hogy nem divat tartósat gyártani.
Kényelem szempontjából a vékony, hajlékony kábel a legjobb, ez marha könnyen megtörik.
A legtöbb ember fogja és beletömi a zsebébe amitől nagyon könnyen megtörik a kábel szintén. Ha bedugod a telefonba és leülsz vele a buszon ismét alkalmat adsz rá, hogy megtörjön a kábel. A fülből kirántás stb. mind megrövidíti a fülhallgató élettartamát.Kíváncsi lennék, hogy mekkora arányban van a meghibásodott kábelek közt olyan ami tényleg meghibásodott és nem csak a kábel tört meg.
Mostanában kísérletezgetem a kábelekkel amiből részleteket láthat mindenki a nevem alá kattintva. De ami jó az merev és vastag, nem lehetne eladni szerintem.
Persze az is igaz, hogy nem divat minőséget gyártani, pontosabban nem biznisz, de itt ez csak egy kisebb része a dolognak.
-
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #15273 üzenetére
Szépjóreggelt.
Azért valljuk be, ez a füles méltán pályázhat a világ legrondább fülese versenyben.
szvsz -
RAiN91
őstag
válasz
De a többi fülesének nevében nincs benne ez a szó. Nem a színre utalt? Van sima narancs is (orange). És akkor a camo lehetne a "libafoszöld kábel" színe.
-
didros
senior tag
válasz
Egészen biztosak vagytok benne, hogy ez az eladó hamis cuccokat árul?? Nagyon sok pozitív visszajelzése van. Nem lehet, hogy pl. a régebbi gyártási szériáknak más volt a doboza? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy még az ilyen filléres dolgokat is hamisítják...
-
Shufny
őstag
válasz
Hát ez elég gyenge volt.
-
válasz
themebuilder #15205 üzenetére
Mintha egy "picit" hasonlítana a V-Moda Vibe-ra.
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #15151 üzenetére
Leginkább egy normális doboz kéne neki, de perpillanat egy épkézláb csavarhúzóm sincs, nemhogy egy ilyenbe belekezdeni. : /
((( A DBA-02 végre egy városban van velem
2011.03.15 20:29 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2011.03.16 12:34 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
))) -
Peti66
senior tag
válasz
themebuilder #15109 üzenetére
Szerintem meg küldőtt is, sőt meg is hallgatta.
De, mivel túlontúl jól sikerült nagy átrendeződés lett volna a kategóriájában+még azon túl is
Magyarán a többi pontszámából bőven csipkedhetett volna.
-
ntomka
nagyúr
válasz
themebuilder #15109 üzenetére
Ennyire mostohagyerekként kezeli? Pedig hangzásra szerény véleményem szerint a legjobban sikerült fülese.
-
AMD ehog
aktív tag
válasz
themebuilder #15079 üzenetére
Azért az L-kialakítású jack mindenféleképpen jobb, mint az egyenes....
-
tariattila
veterán
válasz
themebuilder #15066 üzenetére
a FiiO X3-ra éniséniénis...
rájöttem van elég fülesem viszont lejátszóm csak a mobil...
ezúton köszönöm mindenkinek akik segítettek megszülnöm ezt a döntést -
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #15055 üzenetére
Itt hol lesz a cső, amire a harangok mennek? A szélesebbik végén, vagy ez nem is iem lesz?
-
Peti66
senior tag
válasz
themebuilder #15053 üzenetére
Letisztultnak tűnik
Te faragtad?
A driverek-ről is dobhatnál ide egy pár képet
-
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #15035 üzenetére
kár hogy itt 10dodó a szállítás
így sem sok, de az ár nagyrészét az teszi ki
-
slfln
senior tag
válasz
themebuilder #15023 üzenetére
2 napig volt nálam 'zajzáras' px 200, de már a típusára sem emlékszek. A magaddal cipelendő 'ellenmikrofon' ami gyűjti a külső zajokat egy... hogy is mondjam... 'pain in the ass' és iszonyat hiss-t produkált. Nem lenne máshogy ennél se. Kikapcsolva a noiseguardot meg 60db-elt halkult a cucc és maxon se bírta kihajtani a cowonom az alap 300! ohm impedancia miatt.
Ja és ez a szűrő főleg konstans alapzajt szűr, pl.: repülő, meg busz stb. Erre van kitalálva.
Sajnos ez is ugrott. -
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #14953 üzenetére
ez nemkonkrétan NEKED szólt, csak gondoltam , mi ez a csend, törjük meg, valaki csakcsak beleköt valakibe...
-
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #14953 üzenetére
kösz, de egy időre besokalltam, akárhová nyúlok , fülest találok a szobában.
elkék belőle adni majd inkább.
maradhat az XR, meg az M1. esetleg az M2, még járódik.
nemtom. -
Illusion1010
senior tag
válasz
themebuilder #14865 üzenetére
Igen, másik topicban is ide jutottunk. Ott a Xears füleseket, ajánlották.
Úgy látom épp árulsz ilyeneket
Ha eldöntöttem hogy melyiket szeretném, kereslek majd. -
raven12
senior tag
válasz
themebuilder #14797 üzenetére
igen pont ezeket néztem, na már most visszaolvasva úgyláttam hogy az EP az eredeti hybrid. Most hogy is van? Mert az MDR a legolcsóbb, 3dollár, az fasza is lenne, az EP viszont 4+1,5.
Különböznek ezek egymástól egyáltalán? -
Nova96
őstag
válasz
themebuilder #14753 üzenetére
-
Nova96
őstag
válasz
themebuilder #14749 üzenetére
Igen, Már csak 3 közül kell választani mert közbe találtam még egyet
BW m1,MEE M6,a-Jays -
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #14744 üzenetére
igen ezt én is néztem, kérdés, hogy miben kisebb tudású pontosan... mert ha esetleg a hangkeltő része is gyengébb akkor kétlem hogy ér ennyit
-
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #14735 üzenetére
persze de nézd már meg pink meg hupikék van ennyiért... ezeket előkapod tuti rád gerjed valami szexy kigyúrt csődör
Shufny
nem láttam ezt az akciót, csak pont akkor tették ki a másikat fb-on, azt néztem csak -
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #14738 üzenetére
Ugyanazt az eladót linkelted.
-
dudika10
veterán
válasz
themebuilder #14735 üzenetére
Pixmánia...
-
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #14733 üzenetére
25ezer forint... majdnem ennyiből vette a telefonját, kétlem hogy ugyan annyit szán lejátszóra nem mellesleg 3szor annyi mint a clip+
de tuti jó cucc lehet azt nem vitatom
-
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #14591 üzenetére
merre felé?
-
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #14473 üzenetére
istenmencsen, a szifon nem az én szivemcsücske ...
-
Luissimo
veterán
válasz
themebuilder #14470 üzenetére
használják aztat blade-hez is.
mongyuk nekem van egy blututis SE-m, az az üzemi szerkezet, ez a kocsiban fog lógni csak, mert nemtudom átállítani a beépített blutyukos kihangosítót (nokia) a htc-ről a Blade-re !! -
need
addikt
válasz
themebuilder #14248 üzenetére
azért ez a doboz olyan mint 1 kincses bánya...
főleg a jobbról a 3 pár mávszimpatikus -
Razuel
aktív tag
válasz
themebuilder #14357 üzenetére
Kössz a tippet, de nekem ezek az xears fülesek túl extrémek..
Viszont ez jól néz ki és ismerem is a boltot. Esetleg más hasonló árú, jó, nem túl extrém füles tipp? -
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #14311 üzenetére
Shufny
Igazatok van, Én kevertem az Alpha-val.
Több helyről azt olvastam hogy a ProAlpha, nagyon hasonlít az M1-re. Annyi különbséggel, hogy gyorsabb, erőteljesebb basszusa van, és hangosabban szól, jobb a tere (mélység) és elég precíz és ez sem színez. Ha ez igaz akkor jobb lehet mint az M1.
Én is szivacsot használok. Van egy trükje.
-
.mf
veterán
válasz
themebuilder #14255 üzenetére
Kösz a választ neked és Dave-nek is!
Néztem az összehasonlítást head-fi-n (öregem, kb 2005-2006 óta nem jártam arra... valahogy sikerült még a régi reg-em betippelni
), ott a CX300 isolation-re 2.5 / 5-öt kapott, az azonos kialakítású CX400-500 is biztos hasonlóan teljesít, míg a CX250 3.5 / 5-öt. A CX300-nál jobb tompítás jól jönne. A CX250-est viszont nem látom sem árgépen, sem ph aprón
A súly engem hidegen hagy, a kilógás a veszélyes -- a fülem a fejemhez mérten és az átlaghoz képest kicsit kisebb, így a sisakban a fül üregénél marad egy kis extra hely, csak a sisak felvétele a kérdés, akkor letarolhatja
Dave: na látod, itt csak az a gond, hogy Xears honlap minden egyes fülhallgatónál ugyanazokat ismételgeti, mindegyik excellenter Sound der Superlative, enorm druckvolle Bässe, saubere knackige Mitten & kristallklare,schnittige Höhen
Így fogalmam sincs, hogy ténylegesen melyik hogy szól. Úgy hallom, hogy a TD kissé színezett, megnyomja a mélyeket és a közép-közepet, míg a magas-magas visszafogott; s amit írtál a PB-ről, az sem az én esetem -- tesztek leírása alapján az XR120 inkább a nekem tetsző, jobb szeretem a tiszta, egyenletest, amiben nincs túlhangsúlyozva a basszus. Valami ehhez hasonló hangú a kisebbek közül? XD120 hogy szól?
-
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #14316 üzenetére
te magad is tudod hogy mennyire nyerő az SigmaTel 3780
-
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #14331 üzenetére
A Teclast T51 ugyan az a lejátszó, mint az S: Flo2.
A hifiman kisebb testvéreiről (HM601, HM602) is jókat lehet olvasni, de ott van még a Colorfly C4 is.
-
tariattila
veterán
válasz
themebuilder #14329 üzenetére
látom árban azért ezek odab@sznak....
elég az a 18-as kategória...persze ha hallgatható minőség... amúgy nem is kellene
-
tariattila
veterán
válasz
themebuilder #14326 üzenetére
hangra lesz majd érdekes a különbség... ha már árban azonosak...
amúgy ebben az árkategóriában van valami etalon?
gondolom a mellékelt füles az vicc kategória...legjobb lenne anélkül még olcsóbban beszerezni valamit... -
tariattila
veterán
válasz
themebuilder #14320 üzenetére
legyen tízezer az ára és majd lereszelem otthon az éleket
csak a hangja legyen használható a többi lényegtelen (nekem) -
tariattila
veterán
válasz
themebuilder #14316 üzenetére
nekem tetszik... mi kivetni valót látsz rajta? ha tényleg olcsó lenne egy ilyen még elgondolkodnék rajta
-
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #14311 üzenetére
Nem ezt mondtam én is? Egyébként az M2 perpillanat nem kapható mp4nation -ön. (amazonon igen) Természetesen lesz még, és $60. Az M3 -nál nem tudom miért "felejtetted ki" a $90 -os alapárat. Mellesleg meg miért fontos, hogy régebben milyen akciók voltak?
A C60 ról azt tudom, hogy nem lesz bővíthető, és remélhetőleg minden téren jobb, mint az C30. Kijelző/navigáció/firmware nem lesz túl nehéz. Hang már annál inkább. Kizártnak tartom a $65 -os árat, hiszen az N2/C30 is leárazva annyi.
-
Kleroo
veterán
válasz
themebuilder #14229 üzenetére
Köszönöm a konkrétumokat.
Korábban már itt is kérdezgettem,hogy mit érdemes csinálnom,csak túl drágán jönnék ki belőle.Elpostázni,minőségi jacket rácsapni,visszapostázni.
Inkább váltottam.És majd ha belefutok vmi olcsóbb/könnyebb lehetőségbe,akkor felélesztem a cx500akat,mert jók -
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #14248 üzenetére
Az a "Noise Isolation" megoldás lenne még jó, valahogy itthon megoldani okosban
-
ntomka
nagyúr
válasz
themebuilder #14245 üzenetére
Huh, igazából magára a hibridre gondoltam, de úgy látom Dave kolléga már beszerzett belőle.
Érdemes?
-
ntomka
nagyúr
válasz
themebuilder #14234 üzenetére
Vett már ezekből valaki?
-
Shufny
őstag
válasz
themebuilder #14142 üzenetére
Hát, majd meglátjuk. head-fi -n már aggódnak miatta (mármint az ár miatt).
Dave™, DemonDani: A lista már megvolt korábban is, szóval nem igazán követi az új írásának a szellemiségét. In Ear Matters tulajdonosa egyébként. Távol-keleten több céggel is tartja a kapcsolatot. Így kerülnek hozzá olyanok, mint a Vsonic GR07.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
themebuilder #14127 üzenetére
Most tényleg ezek alapján az adatok alapján állítod, hogy jobb???
Ne haragudj, de ez alapján ajánlani fülhallgatót... ez kissé dilettánsanak tűnik számomra.
Gyakorlatilag a két füles majdnem ugyanaz, így az dönt, melyiket tudod jobb áron beszerezni. Arra figyelj, hogy elég sok fake verzió forog mindenféle oldalakon, sőt, már üzletben is vásároltak fake verziót a sennheiser fülesekből.
Hasonló áron jobb választás lehet, ha a xearsok, brainwavzok, v-moda-k között nézel szét, zenei preferenciádnak megfelelően ->apróX.
-
sti10p
senior tag
válasz
themebuilder #14127 üzenetére
Selytettem, hogy valami turpssiág van a dologban.
Köszönom a gyors választ! -
need
addikt
válasz
themebuilder #13956 üzenetére
eddig úgy tűnik az a legmegfelelöbb..!
-
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #13908 üzenetére
-Bevizsgált termék, így biztosan nem rákkeltő anyagú
ez úgy ahogy van hülyeség meg Dave állandó jajveszékelése is...
elég csak erre gondolni ami éppen a jelen problémája:
Betiltják a mérgező cumisüvegetAz hogy valaki bevizsgálta, baromira nem jelenti azt, hogy egészséges. Sőt... kb semmit nem jelent, mivel a fent említett cuccot is csak az EUban tiltják be, nem tudhatod hogy hol vizsgálták be, és nem Mo.n árulják, ergo lehet hogy Zimbabwében lett engedélyezve, sose tudod meg csak látsz rajta egy nyugtató plecsnit.
-
need
addikt
válasz
themebuilder #13832 üzenetére
természetesen készítek és elküldöm majd privátban...
-
Bushmann
tag
válasz
themebuilder #13844 üzenetére
Én még nem próbáltam. Tesóm úgy látom lenyúlta a fülesemet, meg kell várnom míg hazaér. Head-fin ezt a leírást találtam róla:
Silicone (Triple Flanged Sleeves)
Pros of Triple Flanged Sleeves:
Easiest to insert.
Increases highs presence dramatically.
The bass is more punchier and deeper notes are more well heard over other tips.
Can be modified to fit your specific ear needs.
Provides the best sound isolation in my opinion.
The only tip that gives me a true balanced sound in each ear.
This tip lasts the longest of all other tips. -
bigmasterg
addikt
válasz
themebuilder #13786 üzenetére
"Warning 1. Do not start with a panel in the top third of the chart: you might hurt or even damage your ears."
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #13579 üzenetére
Helyesen: tudomásom
(helyesírás-ellenőrző rosszul javított)
-
dudika10
veterán
válasz
themebuilder #13573 üzenetére
Öngyilkosság lenne pl az XR-el bringázni (én ezt szoktam sportolgatni azért ezt mondom).
De futásnál szintén marha veszélyes ha olyan helyen fut az ember ahol autók is előfordulnak. -
kerni
tag
válasz
themebuilder #13505 üzenetére
Nekem tetszik, kipróbálnám. Hol lötted?
-
SÖ
addikt
válasz
themebuilder #13510 üzenetére
Így kell az IEM-ből mezei fülest varázsolni.
azonkívül, hogy a mélyek eltünnek, még a fülből is kiesik. Azért kipróbálnám, még hiszek a csodákban.
-
DemonDani
addikt
válasz
themebuilder #13511 üzenetére
ez a PB120 ez inkább csak dísz nem? nem olyan jó a hangzás terén
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest