Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsár
csendes tag
Vagy sony-ban valami jobbat?
-
mocsár
csendes tag
Shure SE -215. re gondoltam csak elírtam.
-
mocsár
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 sony xperia p telóm és a saját headsett-ével használom. Hirtelen ráhallgatással a sony mdr -ex 50-es körüli minőség.
De neki adtam a gyerkőcömnek /elkunyerálotta/!
Szeretnék nézni egy komolyabbat helyette. Régebbi zenéket hallgatok dire straite régi depeche mode, pop jazz stb
De normál hangzás,kedvelője vagyok Szeretem a testes szép mélyeket nem a nyomatott tucc tucc mélyek.
Ebben kérném e segítségeteket .néztem az ajánlásokat ,esetleg a shure- 1025-ig elmennék ha fincsi hangja van.
Valaki hallgatta már ? -
MrRL19
senior tag
hello
gyors kérdés lenovo 580 laptophoz érdmes venni 5.1 fejest??
kezeli???
Ő rá gondoltam PL:...
DE ha van valakinek jobb ötlete akkor írja !
vagy ha olcsobban és jobb...
-
spiky03
veterán
válasz
kemcso #37286 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Akkor nem bánom, hogy lemaradtam róla.jó lenne ez is, csak ugye nincs rajta mikrofon, én meg nem akarok a telefon "seggébe" beszélni telefonáláskor.
Valami olyat tudtok ajánlani ami elfogadható (5000 huf alatt) és van rajta mikrofon is, valamint kompatibilis a Sony Xperia L-el?
Köszi ezt is.
Ez a füles nem lehet rossz: Meelectronics M6P
Mondjuk nekem kicsit fura a kialakítása. Nah meg kérdés, hogy kompatibilis a telómmal-e? -
zsolidodd
senior tag
Végül megvettem a JBL J33i-t, pont sikerült akciósan hozzájutnom. Nekem nagyon tetszik a hangja, ilyet kerestem, hallok mindent, amit kell. Adtak hozzá memóriahabos harangot, nagyon jó. hogy felveszi a fülem formáját, főleg, hogy nekem többnyire a legnagyobb gumiharang is kicsi tud lenni.
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Erről a fülesről van valakinek tapasztalata?
[link]
Mennyire lehet gagyi? Mert az árából ítélve, hogy ugye az eredeti 45be van ez meg csak 2,5be.Azt látom, hogy befejeződött a vásár, de hátha lesz még később is ilyen.
Ennyit megér amennyiért adja?Jah még annyit, hogy Sony Xperia L-hez keresek jó fülest, amin van vezérlő, amivel a hívásokat lehet fogadni meg zeneszámot léptetni.
Thx
-
zoli0506
csendes tag
válasz
Mentolka #37281 üzenetére
Látom, hogy ez ilyen asszimetrikus ez jó pont, és gondolom a fül mögötti elvezetés is hasznos az edzés alatti stabil benntmaradáshoz. Lenne még pár kérdésem. Jó a hangminősége, és elég strapabíró az edzéshez? Android Google Nexus 4-el kompatibilis? A Jack tud csatlakozni hozzá ha Ringke Fusion tokkal használom?
-
zoli0506
csendes tag
Visszaolvastam pár oldalt és még vidókat is néztem, de nem derült ki ezért megkérdezem, hogy a Sony MDR-EX50LP-nek van e nyak mögötti elvezetője?
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Melyik fülhallgató éri meg venni?
http://www.electropark.hu/sony-mdr-ex10-lpb-p91141.html#
vagy
http://www.electropark.hu/philips-she-3590-fekete-fulhallgato-p95186.html#a lényeg az lenne hogy jó basszusa legyen meg azért ne legyen halk !
Vagy ki milyet tud ajánlani ezeken kívül ? (jó basszussal meg hangerővel !)
-
gelbelex
őstag
válasz
Mentolka #37267 üzenetére
Igen, az agybadugósok mélyhangjai akkor vannak csak meg, ha a harang elzárja a hallójáratot.
Behelyezéskor olyan kell legyen, mint egy füldugó, ha hallhatóan kizárja a külvilág hangjait, akkor van jól a fülben.
(Egyébként jellemzően a fejesek mélyeivel is ez a helyzet, ha nem fekszik fel teljesen a fejre/fülre, itt is hiányoznak a mélyek.) -
brumi1024
veterán
válasz
Mentolka #37267 üzenetére
Ezzel egyetértek, nekem most jött meg a Comply TS100 az R-50-emhez, és abszolút megérte azt a 4k-t a 3 pár foam. Sokkal kényelmesebb és mert mostmár rendesen a fülben marad a füles a hangja is sokkal jobb. Az R-50 vevőknek: mindeképp le kell cserélni a gyári harangokat, kritikán aluliak.
-
Qbász
aktív tag
Üdv!
Leírnám a tapasztalatomat a Beyerdynamic cégről ha nem gond. Nem tudnak ragasztani. Most esett szét a 3. dtx 101-es fülesem, megint elengedett a ragasztás. Minden alkalommal újat kaptam de egyik sem bírt ki 1 évet. Nevetséges, pedig a hangját szerettem.
(DTX 440 fejesem fejpárnája is kezd lejönni, 1 hónapos a cucc)
-
törölt tag
válasz
gyenesmartin #37258 üzenetére
Értem. Thx.
-
törölt tag
-
Ati1979
veterán
válasz
odiaszgrau #37246 üzenetére
Nincs mit!
-
Ati1979
veterán
válasz
odiaszgrau #37244 üzenetére
Ezt pl.
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #37238 üzenetére
Nálam ez a márka élből megy kukába. Az egyik nagyon nagyon sz*r a máisk csak nagyon. Ha harmadik meg elég sz*r.
Szóval ilyen kategóriák léteznek.
(#37240) odiaszgrau
Szerencse, hogy nem vettél ezekből szerintem.
(#37242) sdforlife
Hát szerintem ilyen füleskkel elég kevés tapasztalata van a fórum lakóinak sajnos. Itt ilyet senki nem használ szerintem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az eredeti Beats Dr.Dre Tour-nak a jack resze egyenes, vagy a vegen derekszogben elhajlik? -
Mentolka
senior tag
-
odiaszgrau
csendes tag
válasz
odiaszgrau #37234 üzenetére
Vagy esetleg a Bech Beat Geo-ról,vélemény.(bocsi lejárt a szerkesztési idő limitem.)
-
Ati1979
veterán
válasz
kemcso #37236 üzenetére
Jajjjjj tényleg.
Történt már ilyen ha emlékeim nem csalnak!
Én meghallgattam pár ilyet az MM -ben. Az ak-ról is épphogycsak hallgatható hangot voltak képesek kibocsájtani.
Szóval én ilyenért nem adnék pénzt. Most lehet mondani, hogy előítéletes vagyok, de igazából kit érdekel.
-
Ati1979
veterán
válasz
odiaszgrau #37234 üzenetére
Ezt a márkát hanyagold szerintem.
-
odiaszgrau
csendes tag
Sziasztok marley em-je040 fülesről van valakinek valami tapasztalata megéri az árát?(strapabirás,hang...stb)
KÖSZI -
Mentolka
senior tag
Tudtok valami olyan zenét, amit leszedhetek a netről, és tesztelni jó vele? Vettem egy M6P szettet az egyik topictárstól, és nekem furán szól - ezt szeretném összehasonlítani valami tesztelhető muzsika segítségével.
-
-
törölt tag
válasz
filózoli #37223 üzenetére
De most az a cel, hogy szamokkal dobalozzunk, vagy az, hogy az emberek megtalaljak a nekik megfelelo fulest?
Egyebkent meressel bizonyithato, hogy mennyivel lesz gazdagabb a Senn vezerkara. Most oszinten, szerinted a CX sorozat megeri az arat? Mar ha csak ugyanazt a hangzast akarjuk elohozni, akkor toredek arbol meg lehet uszni. Meresekkel egyutt. Akkor miert lenne ajanlott? -
válasz
filózoli #37219 üzenetére
Egy
vödör fekáliárólposhadt vízről minden mérési eredmény nélkül meg lehet állapítani, hogy micsodaPersze lehet méregetni is, meg tenyésztésre elküldeni és a telepszám, stb igazolja, hogy micsoda, de ettől az első vélemény még helytálló lesz.
Ez szubjektívozás helyett meg mondj érveket, amivel bizonyítod, hogy a CX300 megéri az árát -
saelin
veterán
Megrendeltem a Sony MDR-EX50LP-t, remélem jól szól majd, legalábbis jobban, mint egy 2-3 ezres.
Ha már többször is szóba került a vezeték sérülése, tudnátok valamilyen tanácsot adni a hordozásával és tárolásával kapcsolatban? Anno a tvben mutattak egy módszert, hogy feltekered, "összekötöd" a fülest, majd egy húzással kitudod oldani és a gabalyodás probléma kipipálva. Régen csináltam úgy, hogy feltekertem valamire, de annak végül rossz vége lett, a hangszóró és a drót közti forrasztás elengedett... Azóta inkább bogozok minden alkalommal.
-
Sasori18
csendes tag
Már sikerült skypon ott működik, viszont Team Speaken ugyanugy rosz? Ötlet? Tényleg segíthetne valaki
-
zsolidodd
senior tag
válasz
Feanor1031 #37196 üzenetére
Nekem volt, ha jól emlékszem a Bagis típus. Nem tetszett a hangja, le is cseréltem, amint elromlott. Kb. csak mély volt, minden más tompa volt, ez jellemzi talán a legjobban a hangzását: tompa.
-
saelin
veterán
válasz
Narakh #37210 üzenetére
Megfordult a fejemben, de 3k nekem nem ér annyi hercehurcát.
Van fülhallgató amit ajánlotok itt magyarországon? Mert az jó, hogy külföldről rendelhetnék, de nekem még a héten kellene. Eddig nem túl sok támpontot adtatok. Rendeljek külföldről, ne vegyek skullt és sent. Már csak olyan kellene amit ajánlotok és hazai boltok valamelyike forgalmazza azt.
-
Narakh
senior tag
válasz
kemcso #37211 üzenetére
Így bő két hét üzengetés után Mr. mp4nationnel eljutottunk oda, hogy nemhogy nincs készleten a cucc, de még csak lövése sincs, mikor kapnak egyáltalán, és javasolja, hogy ha máshol be tudom szerezni, inkább tegyem meg, mert a VSonic e tekintetben rohadtul kiszámíthatatlan.
Szóval ma szépen visszaküldték a pénzem, és megrendeltem a fülest LMUE-ről.
-
Narakh
senior tag
válasz
saelin #37186 üzenetére
"Bevittem, de nem cserélték ki mondván, hogy: "Biztos csináltam vele valamit.""
Helló, fogyasztóvédelem.A VSD1-et ajánlgatókhoz én is csatlakozom, sokadszorra is. Ellenben ha valaki rendelne, LendMeUrEarsről tegye; mp4nationéknél nincs készleten, és fogalmuk sincs, mikor kapnak.
-
válasz
Feanor1031 #37206 üzenetére
Külföldi rendelésnél is van garancia, kicsit bonyolultabb, mint az itthoni ez tény, de cserébe jobb fülest kapsz olcsóbban. Pl innen: MP4nation, lendmeurears
Magyaro-ról a SoundMagic E30 ajánlott, de én nem hallottam így nem tudok róla nyilatkozni.
(#37207) saelin Sennheiser általában egy túlárazott füles, pl a CX300 kb 2-3e Ft-t, ha ér...
Ami az 5-10e-be belefér az külföldről a Vsonic VSD1, vagy itthonról a Sony MDR-EX50LP, vagy az említett SoundMagic E30 -
saelin
veterán
válasz
filózoli #37203 üzenetére
De egy jobb minőségűnél kissebb az esélye, hogy a drót szabályosan kiesik a házból. A legutolsó sony fülesem így járt, pedig csak itthon használtam, még tekergetve sem volt. Gyári hibás volt, gondolom.
Az meg nekem sem újkeletű, hogy fizikai sérülések után nincs gari... mint minden más eszköznél. De arra már jó a gari, hogyha elhalkul-elnémul az egyik, vagy mindkét hangszórója. (Nálam inkább ez a fő oka a fülesek kukázásának.)
(#37202) kemcso
"Sennheisert, skullt felejtsd el."
Hmm, úgy tudtam ezek jó márkák. Mindenki ezekkel a márkákkal példálózik, ha minőségről van szó. Urban legend? (Külföldi rendelés nekem kicsit kockázatosnak érzik, még nem rendeltem semmit mo-n kívülről.)(#37205) bucsher
Rendben, akkor mi lenne ajánlott? Ha párat megemlítenél azzal megkönnyítenéd a dolgom. -
válasz
Feanor1031 #37200 üzenetére
Pl Vsonic VSD1-et
saelin ha jó a külföldi rendelés, akkor neked is ajánlható. Sennheisert, skullt felejtsd el. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest