- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
krizmo_ #3343 üzenetére
hehe, nem értettem baranyát... most esett le: villányi = villa mennyiség
ezekről a tortákról az maradt meg legjobban, amikor nővérem lagzija volt majdnem 30 éve nyár közepén és mamám tanyáján volt megtartva... az asszonyok sürögtek-forogtak, készítették a tortát és az is ilyen vajas-cukros-mázas volt... a brutálisan csömör fajta, pedig én tényleg bírtam mindig is az édességet töménytelen mennyiségben
az ilyen 10dekás táblás csokik épp elegek szoktak lenni, de volt hogy filmnézés közben egy 30dekás egészmogyorós milkát pusztítottam el... vagy pár hete amikor megláttam, hogy 2-3 napja lejárt a gyereknek tartott 6-os csomag túrórudi, gyorsan próbáltam menteni és 1helyben beburkoltam
...sőt fősuli alatt volt, hogy kijártunk egy közeli szupermarketbe (kb 5perc gyalog), ahol ilyen 20ft-okért szórták a közeli lejáratú kakaós túró rudit... abból 10-et megettem a suliig visszamenet (akkor 65-70kg közt mozogtam, most 70-75 vagyok és a fogyasztásom nem sokat változott)
baranyáról jut eszembe: 2014-ben nászúton bejártuk az országot, házasság napján szó szerint tolnát-baranyát
kakasd-on házasodtunk, első éjszakát pedig villányban töltöttük... kakasdon a faluházban volt a szertartás (ketten voltunk asszonnyal, 2 tanút ott láttuk először, a hivatal dolgozói voltak... volt még az anyakönyvvezető meg egy lány, aki zenét kapcsolgatott...) ...itt a faluház mellett van az anna cukrászda, ahol ettünk süteményt (és a mosdóban öltöztünk át az esküvőre
) és azóta is már visszatértünk már 1-2szer
itt kecskeméten van pár menő hely, de az árakhoz képest szerintem a színvonal le van maradva... az említett "kis falusi cukrászda" pedig annyira nem is volt drága, mint amilyen minőséget produkáltak eddig
ha valaki arra jár, érdemes beugrani hozzájuk
-
Essejó
veterán
válasz
krizmo_ #3240 üzenetére
Én ha a kínaiakat az őrületbe kergető
rizst akarok főzni, akkor a kreol módszer szerint főzöm. 1 rész rizs 5 rész víz pici só. Felforralom, és 10-15 percig főzöm, szűrőbe öntöm és csap alatt előbb meleg, majd hideg vízzel átmosom. Hagyom lecsepegni. Garantáltan minden szem külön van. Viszont magában elég íztelen, szóval különféle szószok mártások jól mennek hozzá.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
krizmo_ #3298 üzenetére
Köszi, megy bookmarkba! Úgy tudom nagyon nehéz, és nagyon függ a hőfoktól, hogy mennyire sikerül. Ma volt a tévében valami amatőr cukrász verseny, aztán az egész csapat elbukta a makaronos kihívást. Ketten sírógörcsöt kaptak, stb.
Egyből elkezdett érdekelni, szeretem a kihívásokat...
-
inf3rno
nagyúr
válasz
krizmo_ #3293 üzenetére
Kovászossal még nem próbáltam, lehet, hogy azzal tényleg bonyolultabb. Én nagyjából rétes vékonyságúra szoktam húzni, vannak olyan részek, ahol átlátszó a tészta. Sokat segít, ha sodrófával előtte rányújtok egy kicsit, mert különben nagyon egyenetlen lesz a vastagsága, és szakad. A hagyományos pizza ennél jóval vastagabb. Ujjon mondjuk azt sem tudnám kipörgetni, és fogalmam sincs, hogy hogyan csinálják. Biztos, hogy a tészta állaga is sokat számít, mert simán átlyukasztom az ujjammal, vagy összeragad a két fele, amikor próbálkozom.
-
devil-k
nagyúr
válasz
krizmo_ #3281 üzenetére
Annyit csináltam most, hogy külön felfuttattam az élesztőt a kovászos-tejes-tejfölös-cukor-vizes folyadékban, majd aztán adtam hozzá a tésztához és kezdtem dagasztani. A héten csináltam 100%-os kovászos kiflit, de nem volt annyira finom, mint ez a hibrid verzió. Egyelőre ez a befutó.
Milyen recept alapján csinálod a pizzát?
-
freaghill
őstag
válasz
krizmo_ #3268 üzenetére
Igen, melegen vágtam meg, nagyon nem tudtam már várni, így kb csak 15 percet pihent.
450g Garat Malom Liszt
310g víz
100g kovász (teljes kiörlésű rozsliszt, Pásztói)
8g sóLisztet és vizet összekevertem, hagytam állni kb 1 órát. Utána hozzáadtam a kovászt, dagasztottam pár percet, aztán pedig jött hozzá a só. 1 órát állt, aztán jöttek a hajtogatások 30 percenként, 3x. Előformázáskor minimális lisztet használtam, hagytam konyhapulton pihenni, aztán 30 perc után megint hajtogattam és beraktam a nádszakajtóba, és estére a hűtőbe raktam. Reggel egy tepsit beraktam a sütő aljába vízzel, és előmelegítettem a sütőt 1 órát 275 fokon, beraktam a kenyeret a vaslapra, megvágtam és visszavettem a sütőt 250 fokra 20 percre, ki a tepsi és kb 20 perc ismét tepsi nélkül, 220 fokon.
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #3240 üzenetére
Basmati nagyon finom, nehéz a jázmin és a basmati között választani. Nekem a barna ízre "furcsa". Fekete(thai) jázmin bejött, igaz keverve a fehérrel. CH tartalma rendkívűl alacsony+0g cukor. Bulgurt meg kell pirítani+fűszerezni mert semleges ízre.(kuszkusz még rosszabb)
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #3217 üzenetére
Zabkásás kovászos
(A recept részben lopva fullproofbaking egy posztjából)
Mi csak gyerekkenyérnek hívjuk, mert nagyon puha (a héja is), nagyon jó ízű kenyér, ideális szendvicsnek.300 g fehér kenyérlisztet, 200 g vizet, és 90 g aktív kovászt (50% hidratáltságú) összekeverünk jó alaposan, és félretesszük pihenni.
Készítünk egy kochstücköt: 10 g teljes kiőrlésű lisztet 20 g forrásban lévő vízzel leforrázunk, összekeverjük, félretesszük hűlni.
Elkészítjük a zabkását: 40 g zabpelyhet (az apróbb szemű jobb), 15 g vajon picit megpirítunk, majd 75 g vizet és 75 g tejet összekeverünk, picit megmelegítünk, ráöntjük a pirított zabpehelyre, és addig főzzük, míg be nem sűrűsödik egy kicsit (pár perc). Félretesszük kihűlni.
A tésztához adunk 8 g sót, és 15-20 g mézet (ahogy jön, nehéz pontosan kimérni), összekeverjük, majd a kihűlt kochstücköt és a szintén kihűlt zabkását is hozzákeverjük, és a tésztát kidagasztjuk. Egy eléggé lágy, kissé ragadós, szétfolyós tésztát kapunk. Áttesszük egy tiszta tálba és 4 órát kelesztjük szobahőmérsékleten. 45 percenként, összesen 3-szor meghajtogatjuk.
Megformázzuk, és olajozott sütőformába tesszük, és még 3 óráig kelesztjük szobahőn (vagy 7-8 órát 8-10 fokos hűtőben).
Sütéskor két módszer van vagy lekenem tojással a tetejét és beteszem sülni 230 fokra, majd 15-20 perc múlva lejjebb veszem 200-210 fokra és sütöm még 20-25 percig (ilyenkor általában a vége felé le kell takarnom a tetejét alufóliával, hogy ne égjen meg). Ebben az esetben nem kell gőzösíteni.
A másik módszer a "normál": gőzös sütőben (vagy lefedve) 15-20 perc 230 fokon, gőz nélkül (vagy fedő nélkül) még 20-25 perc.
Ha az ember bátor és ügyes és forrón ki tudja venni a kenyeret a formából, akkor az utolsó 5-10 percre így vissza lehet tenni, de ha nem az sem baj. Ha kész, kivesszük a formából és rácson kihűtjük.
Egy fotó a tojással lekentről, és még egy az a nélküliről. (A második színes sötétebb, abban vannak "extrák", amik ezt eredményezték.)
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #3200 üzenetére
Nem, a tésztakészítés még csak tervben van... Van még pár ilyen tervem, pl. megtanulni tisztességes croissant-t készíteni, kovásszal.
Eddig idáig jutottam, 1,5 évvel ezelőtt. Olyanok, mint valami elcseszett meztelencsigák, de finom volt.
Örülök, hogy működött a kovászos tipp. Van még egy nagyon jó, zabkásás receptem, ma azt gyúrom be, majd megosztom azt is. -
inf3rno
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz
krizmo_ #3178 üzenetére
Jó lenne, ha valami konkrét hivatkozást is adnál, mert az, hogy "orvosi oldalak" elég tág fogalom. Én mindig tudományos cikkeket linkelek, vagy minimum diploma / PhD munkákat, amik mérésekkel vannak alátámasztva. Ez azért teljesen más kategória, mint az, hogy ennek vagy annak az orvosnak mi a véleménye a témában. Szerkesztettem az előzőt miután válaszoltál, nézd meg amit linkeltem. A dióra szerintem ugyanez igaz, kizártnak tartom, hogy abban védené a mátrix a cisz-transz konverziótól az omega-3-at, nem jellemző. Az enzimes visszaalakítás, amire esetleg lehet példa a természetben, de szerintem az se gyakori, mert nem kell a len vagy dió magnak erdőtűzben életben maradni.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
krizmo_ #3176 üzenetére
Persze, én is ezt mondom, hogy a lenmagban lévő olajok érzékenyek a hőre (és emiatt a lenmag is). Nem tudom ez miért nem áll össze egyeseknél, pedig nem egy bonyolult művelet... A lenmag minimálisan védi csak az ALA-t (omega-3 zsírsav), ami benne van.
Utánakerestem ennek a mag vs olaj témának, és nem erre számítottam. Azt írja, hogy 5x gyorsabban keletkezik a transz zsír a magokban, mint az olajban. [link]
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #3162 üzenetére
Bemetszés... Ez az egyik, ami nem megy nekem sem igazán. Talán ha napi 40-50-szer gyakorolnám, akkor belejönnék.
Nagyon sok videót megnéztem róla, jobban megy mint kezdetben, de eléggé esetleges. Elvileg 45 fokos szögben kell tartani a pengét, és 1,5-2 centi mélyen is be lehet vágni. Ettől lesz füle a kenyérnek (a tegnapelőtti fotón látszik). Amit másodiknak linkeltél az egyébként tök jó, nagyon szépen nyílt.
A gőzre javaslom, hogy próbáld meg lefedni valahogy. Vagy egy jénaiban (pl. "kacsasütő), vagy római tálban próbáld ki. Ha ezek egyike sem, akkor spriccelj a sütőbe vizet, mikor beteszed a tésztát. Ez a gőz egy kritikus pont, nagyon sokat számít, és házilag elég nehéz előállítani.
comegetsome1: szerintem a 300 már nagyon sok, azt pizzához használnám. Ha tudna 250 fok felett a sütőm, akkor én a tálat melegíteném 260-270 fokra, fedővel sütés 15-20 percig 250-en, aztán fedő nélkül 220-230-on.
inf3rno: utánaolvastam, nem is tudtam, hogy a graham az a korpa nélküli teljes kiőrlésű, ez nekem új volt. Akkor ezért, de ezt már Te is megválaszoltad.
A tk kenyér az egy ilyen műfaj, a gluténháló nem lesz annyira erős. Ki kell kísérletezni, hogy neked melyik ízlik, nagyon ritkán csinálok 100% tk kenyeret is (akár rozst is), de az tényleg egy más világ a fehér/félbarna kenyérhez képest. Nem tudom a kenyérsütőgépben pontosan milyen, de egy határig a víz mennyiségének emelésével is szellősebb lesz a kenyér. Itt csak az a gond, hogy 80% víz körül már nagyon ügyes kéz kell, hogy legyen tartása a tésztának, bár a gép formában süt, úgyhogy valószínűleg megtartja.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
krizmo_ #3152 üzenetére
Pedig elvileg ugyanúgy élesztő gombák vannak mindkettőben. A kovász annyiban más, hogy nincs minőségbiztosítva, és fogalmad sincs, hogy pontosan mi van benne. Simán lehet, hogy egy recept egyik kovásszal működik, míg a másikkal nem, mert eltérő mikrobák vannak bennük. Gondolom az állagbeli eltérést is az okozza, hogy az eltérő mikrobák eltérő enzimekkel bontják le a lisztet.
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #3157 üzenetére
Tuti módszer sajnos nincs. Azt megpróbálhatod, hogy mielőtt dagasztanál, 3-4-szer frissíted a kovászt, rövid időközökkel, 6-8 óránként, és nagyon friss kovásszal dagasztasz. És/vagy keményebbre eteted, 50% vízzel, vagy lievito madre-t használsz (ami egy speciálisan etetett, tárolt kemény kovász), ez utóbbit meg én is ki akarom próbálni.
Ha túl érett a kovász akkor elég savanyú, illetve minél hígabb, annál savanyúbb.A kenyered szép lett megint, innen látni, hogy finom is.
Miben sütötted? Picit mintha nem tudott volna nyílni, de ezek már nüanszok. (Az ilyenekre szokta azt mondani a nejem, hogy hagyjam abba.
)
Én nejlonszatyorban tartom.
Tudom, hogy ez így nem autentikus, de a már linkelt könyvben olvastam, kipróbáltam és bejött. Kb. egy hétig jó, alig szárad.
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #3153 üzenetére
Köszi!
Általában semennyit, max 10 percet. Ha kiveszed egy idő után nagyjából ki lehet tapasztalni, hogy eléggé megkelt-e. A formakenyér, amiről a blogon írok, még a hűtő után 4 órát volt szobahőn, mert úgy láttam, hogy nem kelt meg (lehet, hogy túl is ment egy kicsit...).
Hűtő után jobban fog emelkedni, könnyebb bemetszeni, és mozgatni a tésztát (tálba beemelni pl.), cserébe picit savanykásabb lesz a kenyér. Hidegben az ecetsav baktériumok dolgoznak inkább, melegben meg a tejsav baktériumok, így a melegben/szobahőn kelesztés lágyabb ízű kenyeret eredményez.
(Élesztővel is meg lehet csinálni a hűtős kelesztést, majd írok hozzá receptet.)
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #3118 üzenetére
Itt veszem a lisztet, házhozszállítással: gondoscekker. Vagy Culinaris. Attól függ, milyen kell.
-
solena
tag
válasz
krizmo_ #3087 üzenetére
Kicsit zanzásítottam. Szóval, az egyik anyag, ami a szervezetemben a koleszterin létrehozásában segédkezik, túltermelődik, és ettől van a plafonon az összkoleszterin-szintem: a megengedett maximum 5,1, de nők esetében inkább 4,7 környéke, ha jól emlékszem. Nos, nekem ez az érték gyógyszer nélkül 8,5-9 környékén van; mostanra normálisan, változatosan étkezem, átlagos testmozgással (kerékpárral közlekedem, nem éppen nagyitempóban, nyáron tollaslabda, csakúgyra biciklizés, görkorcsolya, kutyákkal séta, futtató, stb.), most éppen 22,5 értékű BMI-vel (amikor kiderült a koleszterin-problémám bő tíz évvel ezelőtt, akkor 17 volt a BMI-m). Szóval, nálam ez összetettebb probléma, nem az omega-3 és hasonszőrűek fognak kihúzni a bajból. Helyette szedhetek sztatin-alapú gyógyszereket, amik gátolják a megfelelő reduktáz enzimet.
A doki szerint meg az étkezés nincs olyan nagy hatással a koleszterinszintre, mint azt beállítják. Igaz, nálam genetikai hajlam is közrejátszik.
-
solena
tag
válasz
krizmo_ #3068 üzenetére
Japp.
Volt olyan időszakom 20 éves korom környékén, hogy igencsak tápanyaghiányosan étkeztem huzamosabb ideig (amikor el kell dönteni, hogy eszel vagy kifizeted a számláidat típusú időszak), akkor valami megborulhatott, és ettől lényegében saját magam termelem a koleszterint túlzó mértékben. -
solena
tag
válasz
krizmo_ #3065 üzenetére
A koleszterinest úgy értsd, hogy ha nem szedem a gyógyszert, legalább másfélszeresen meghaladja a koleszterinszintem a megengedett határértéket
Pedig nem vagyok egy nagy zsírfogyasztó, és még tonnadonna sem
kmarci25: köszi a tippet
A Cserpes nem tudom, mennyibe kerül, de szétnézek.
-
solena
tag
válasz
krizmo_ #3043 üzenetére
Persze
Lazábbra hagytam a tésztáját, tehát picit több vízzel készült (élmény volt levakarni az ujjaimról
). Finom, laza szerkezetű, puha kenyér lett belőle, normális héjjal. A sütési idő első tíz percét nagy hőfokon (230-250, ennyit bír a sütőm), utána lejjebb vettem 190-re, és addig sütöttem, amíg jó színe nem lett. És mivel a jénaiba belelátok, ezért még emelgetnem sem kellett a fedelét, saját gőzében elkészült.
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #3028 üzenetére
Köszi!
Maradt még, tegnap ahogy megsült, mentünk is színházba, aztán 10 körül értünk haza, épp csak a sarkát kóstoltuk meg. Szerencsére a magas teljes kiőrlésű búzát tartalmazó kenyereknek jót is tesz, ha áll egy napot. A linkeket pont azért tettem bele, mert nekem óriási segítség volt, hogy nem csak olvasom, hogy hogy kell/érdemes csinálni, hanem mutatja egy profi. (Az a dagasztás szerintem zseniális. Nagyon kevés erőfeszítéssel, gyönyörűen ki lehet dolgozni a tésztát.)
-
Essejó
veterán
válasz
krizmo_ #3023 üzenetére
Nálunk is kocsonya szezon van, átlag két hetente készül. Viszont én bezöldségelem a fözölevet, ráadásul a csajok csirkecombból kérik. Ezért ha megföl akkor 1 liter lében feloldok 5 zacskó zselatint. Kiszedem a hust és a zöldséget, vissza öntöm a zselatinos levet. A tálba már zöldség nem kerül. Paprika helyett nálunk ecetes reszelt tormával esszük + kenyér.
-
mephi666
nagyúr
válasz
krizmo_ #3023 üzenetére
jaja, millióképp lehet készíteni, az a szép benne
paprikás fület még kiskoromban ettem sokszor, de rég láttam már hentesnél... a lidl-s csomagban jól össze voltak válogatva/vágva a cuccok: 2db köröm felvágva, bőrös csülök bevagdalva és egy jókora bőr (saccra kb 15x40-50 centi lehetett) ...3 hete is főztem, akkor néhány tányérba raktunk erőspaprikát is
...már csak kenyeret kell megtanulni sütni mellé...
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #3017 üzenetére
Amazonról rendeltem, pontosan ez az. Elég jó cucc, nagyon szeretem.
Szakajtót illetően: a náddal nagyon szép minta lesz a kenyéren, ha ügyes vagy, a fapépessel nem. Ellenben a fapépes szögletes formájú, így tömzsibb lesz a vekni, ami kisül, és kevésbé ragad bele. Én mostanában mindig teszek bele ruhát, így a minta nem lényeges, de a forma miatt inkább a fapépest használom. Azt sajnos itthon nehezebb beszerezni. -
-
Essejó
veterán
válasz
krizmo_ #2975 üzenetére
Szerintem meg egyszerűen túl van spilázva ez a kovász dolog. Legalább is ahogy anno kiskoromban édesanyám mesélte, hogy hogyan sütötték otthon a kenyeret még a háború előtt, meg utána is. Sajna régen volt és nem emlékszem minden részletre, de valami olyan volt hogy formázás közben lecsíptek a tésztából egy darabot, meg a dagasztó teknőből is kikaparták a beragadt tésztát, és azt tették el egy tüllel letakart köcsögben a következő sütésig. Aztán a sütést megelőző napon elővették, felöntötték vízzel kevertek hozzá lisztet. Meg mintha egy kanálnyi aludttejről is lett volna szó, de ebben már nem igazán vagyok biztos. Ilyen száraz kovásza Anyunak még itt Pesten is volt pedig itt már csak évente párszor sütött, de az a kenyér az bizony KENYÉR volt.
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #2970 üzenetére
Ez a könyv most épp anyukámnál szolgál.
Szép lett a kenyér, gratulálok!
Ha érdekel a téma, és megy az angol, akkor ezt a könyvet javaslom: Ken Forkish: Flour, water, salt, yeast
Maga a könyv is nagyon szép és érdekes. Az első felében alapozás, a második felében receptek, élesztős, aztán élesztő+kovász, a végén pedig kovászos. Nagyon jó alapot ad. Ha van rá kereslet, szívesen kiszedek belőle egy receptet próbasütéshez. -
devil-k
nagyúr
válasz
krizmo_ #2942 üzenetére
"Amúgy minden téren ilyen fontos számodra az egészséges életmód?"
Ez azért barokkos túlzás, de azért a kenyérhez a 3 fő összetevőn kívül (liszt, só, víz) semmi szükség nincs másra...adalék, színezék, térfogatnövelő stb. Manapság hol lehet normális kenyeret venni? Leginkább sehol. Egyébként az élesztővel tanult pékek nem igazán tudnak mit kezdeni a kovásszal.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
krizmo_ #2933 üzenetére
nem sütöttem még élesztős kenyeret sem eddig
...az élesztős pogácsánk viszont napokig puha
jó ez az írás... még párszor átrágom magam rajta és beszerzek ilyen-olyan lisztet az első próbához... tényleg érdemes rozsliszttel indítani, ahogy itt ajánlják? (otthon szerintem csak fehér búzaliszt, rétesliszt és valami teljes kiőrlésű tönköly van)
-
justgiveup
tag
válasz
krizmo_ #2879 üzenetére
Ma például chilis babot tervezek főzni. [link] Ezt a receptet szoktam elkészíteni, mindig próbálok rajta finomhangolni, de a fűszerekkel szerintem még mindig túl finoman bánok
Másik bajom a fűszerekkel, hogy lakásban sajnos nincs lehetőségem friss fűszernövényeket tartani, ezért szárítottat használok, aminek úgy érzem változó a minősége, főleg, ha már bontott és állt pár hetet.
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #2860 üzenetére
Nem, abszolút nem lesz kemény már, igaz ropogós sem nagyon. 2x8 percig sütöttem a mait.
Mikor beteszem sülni előtte lekenem kis tejjel, félidőben pedig lespriccelem vízzel, így nem lesz kemény és kap egy kis tálkában is vizet.
Viszont még mindig kicsit sűrű / tömény. Lehet kicsit több vizet kellene használnom, bár a ragacsos tészta sztem nem jó. Vagy igen?
Ez a mai adag, ez megkelt 2x kétszeresére, kicsit összement a sütés végére, még nem vágtam fel, hogy mennyire lett tömény, de jobb szélső az 7 dekás súlyban és ahhoz képest kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest