Hirdetés
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Donki Hóte #11934 üzenetére
Nem feltétlen. Kovász, öregtészta, előtészta ezek mind csak liszt és víz.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Donki Hóte #11875 üzenetére
Én csak a káposztásra teszek, a túrós meg nem szeretem, lehetek így semleges?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #11579 üzenetére
Ha figyelmesen olvastál volna, nem bevonatos, meg nincs olyan hét, hogy itt azejuban ne hívnának-vonnának ki valami szuperül bevizsgált öko-bijo sz.rt. Ami kiderül, meg amik nem, lásd csodálatos magyar húsüzemek, meg boltok. Ja, és az Alin is van öntöttvas, havazt akarsz.
-
Digitalpimp
senior tag
Mindig visszatérő téma a serpenyő. Ez nem bevonatos, viszont igen jónak tűnik, nem mellesleg szép is. Coinokkal ~30 dollár. Link
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
balazs1956 #11498 üzenetére
Ok, de üres edényt nem igazán főz az ember. Bocs, de szerintem kicsit túlgondolod ezt az egészet.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Beni2360 #11028 üzenetére
Ez a jobbik eset. Egyszer én simán megszórtam fahéj helyett őrölt köménnyel a kapuccsínón a tejszínhabot.
Nagyon egyforma volt a tasakjuk, olvasni meg minek. Szerencsére menthető volt, mikor megcsapta az orrom a kömény illata, gyorsan lekaptam a habbal együtt, így csak az ment pocsékba.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
KD6-3.7 #10745 üzenetére
Ha "rendes" Solingen, akkor igen, de ha csak a "cigánysolingen", akkor nem sok. Ha a 4116-os acél valós, akkor az nem rossz, alap német késacél. A konkrét márkanév nem derül ki a papírjából? Gyere át a "késesbe", több szem többet mond.
Közben megtaláltam, ma is működő cég. Most egy 5-ös szett 89 juró. link -
Digitalpimp
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #10544 üzenetére
És használják is, vagy csak a szponzor miatt van kiállítva?
-
Digitalpimp
senior tag
Ezek a kutatások csak azt felejtik el megemlíteni, hogy alapjában nem a hússal van a baj, hanem a sok műszarral, amivel pluszba telenyomják, meg amit az állatoknak adnak a takarmányban. A gengszterváltás óta húszszorosára nőtt a vastagbélrák gyakorisága nálunk, ez meg egyértelműen a sok "egészséges és veszélytelen" műszarokra vezethető vissza.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #7271 üzenetére
Tök mindegy melyik receptet használod, ha a sütő a szűk keresztmetszet. Meg ott a pizza app, lehet kísérletezni az arányokkal.
Én ilyet csinálok mostanában, ez 3 nagy gáztepsire való, vékony tészta:
Liszt 813gr
Víz 488gr
Só 25gr
Élesztő rendes 23gr
Olívaolaj 24gr
Kelesztés 1 óra 25 fokon.
Sütő (gázos) maxin, meg beteszem a tepsit is melegedni, aztán csak papírostól áthúzom egyikről a másikra. Kb. 12 perc szokott lenni a sütés. Infrás hőmérővel mérve olyan 235-240 fokot tud a sütő. -
Digitalpimp
senior tag
Azt tudjátok, hogy bizonyos helyeken a szlengben mit jelent a "svéd húsgolyó" kifejezés?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
body007 #6758 üzenetére
Én tavaly ott nyomtam.
Már fűtési szezon volt, a családi házaktól érkező füstben fel se tűnt.
Donki Hóte 6759: Igen, csak én nem nyomtam fel a közepét, hanem a fogantyúját hajtottam vissza a szűrő alá, így az volt a lába. Gázgyújtóval meggyújtottam aztán szépen kiégett belőle a cucc. Bő 3 óra hosszú füstöléshez négyszer tömtem meg a kis 8 centis szűrőt. Ha van hozzá helyed meg anyagod a "kamrát" akár fából, vagy téglából is megcsinálhatod. Vagy üres, tiszta lemezhordóból.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Donki Hóte #6751 üzenetére
Tessék: [link] Tavaly ilyenben füstöltem paprikát. Annyi, hogy a bemutatott alufólia tálcás megoldás nem akart működni, ezért egy 8 centis, visszahajtott nyelű szűrőbe tömtem a fűrészport. Bükk, akác, tölgy, vagy akár meggy, szilva, alma is jó füstölni.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6618 üzenetére
Kínaikban is szokott lenni, vagy Aliról veszel fejet, palackot meg itthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest