- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
Hi!
Valakinek van esetleg Pixon 12-es, vagy Satoi-s képe!
Üdv!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
picur220
veterán
válasz Quasi_modo #5791 üzenetére
Ok, értem én. Csak megjegeztem, hogy a jelen képen azt véltem felfedezni, hogy a képzaj szoftveres szűrése viszonylag magas fokú. (Na ezt is szépen megfogalmaztam)
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz picur220 #5790 üzenetére
az a helyzet, hogy mint írtam, az őszi szinek nevű téma volt bekapcsolva. Ez annyit jelent, hogy egy csomó dolgot átállít, és amíg ki nem kapcsolom az SCN-t addig egy csomó beállításhoz nem is férek hozzá. Csak mutattam, hogy pl egy ilyen beállítással ilyet csinál.
Ennyi. Majd csinálok olyat amit én állítok be és nem a téma. Az lehet, hogy jobb lesz.valami
-
picur220
veterán
válasz Quasi_modo #5782 üzenetére
Ez is állat módon szűri a zajt...
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #5784 üzenetére
Elismerem, hogy durva volt, de ettől függetlneül ezt fenntartom. SE-t csak az SE-fanok és azok vesznek, akik nagyon nincsenek képben a telefonok teljesítménye, minősége és ára tekintetében.
A SE-vel készített első kép konkrétan nem lett jó, besült az egész, és homályos, a második pedig nagyon zajos.
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
Egy majdnem tájkép az i8910HD-vel. Nem automata volt, hanem az őszi szinek nevű téma volt bekapcsolva.
valami
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #5779 üzenetére
Az SE a hülyék telefonja. Akik nem értenek a telokhoz, azok SE-t vesznek, legalábis nekem ez a tapasztalatom.
Az N97, az N97 mini és az 5530 sztem jók. Vannak, akik a 97est szidják, van, akik szerint semmi baja. Gondolom az új szofttal már javultak a dolgok... én mindenesetre elfogadnám. A legjobban most a HTC HD2 tetszik, azzal a kijelzővel azért már vagány lennék[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Quasi_modo #5778 üzenetére
Köszi a linket!
Háát..
Nem túl meggyőző.
Nekem valahogy amúgy se jön be az SE.
Már túl néptelefon lett Magyarországon..Kérdezem én, az SE, és a Samsung is fel tudott mutatni érintős telót, amivel talán már lehet valamit kezdeni, ugyan ezek hol vannak a Nokia oldalánál???
Mert én az 5800-on kívül még nem hallottam ilyenről.Mert azért a Nokia mostani telefonokba elég jó kamerákat pakol bele!
undefined
-
ludsimon
veterán
Most láttam a reklámban az új SE Saito-t, 12 megapixeles kamerája van.
Valaki hallott már róla, tud vélekedni vele kapcsolatban?
Készültek már tesztképek vele?[ Szerkesztve ]
undefined
-
picur220
veterán
válasz milandice19 #5768 üzenetére
Már megint nagyon odafigyelsz...
Most töltöttem fel négy képet.
#5763-ban![ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Amúgy a képekre kéne koncentrálni!!!
-
picur220
veterán
válasz Quasi_modo #5765 üzenetére
Én v3-ról beszéltem, v5 még pont időben jött Samsung vonalon is.
Amúgy az N96-hoz nem kéne hasonlítgatni, mert tudjuk, hogy fos. Bár én kipróbáltam, és a menüje meg ezek nem tűntek lassúnak, 3rd part programot nem néztem rajta, az lehet, hogy lassabb. Azért van, mert a CPU 2magos, ARM9 architektúra, a progik meg egy magra vannak optimalizálva. -
milandice19
tag
válasz picur220 #5763 üzenetére
Én a Samsung Innov8 tesztre hivatkozva, szerintem túlzás hogy messze nincs olyan jó. Például a tesztben az N96-hoz hasonlították, és ahogy írták odavert neki.
De végülis nekem az N82-es az első symbian-os telóm, ha hozza azt a szintet az innov8 is akkor ok.
Konkrétan mégis mire gondolsz ezzel hogy messze nincs olyan jó Felkeltetted a érdeklődésemet -
picur220
veterán
Néhány N79-es vakus makró az új fülesről, mert az előzőt cserélni kellett, mert szar volt.
1
[link]
[link]
[link]Mondtuk már páran, hogy a képfeltöltés.hu mindennél szarabb, de még mindig vannak egyesek, akik oda töltenek. Már vagy 1 éve szarakszik.
Gyerekek:Mellesleg én nem vennék S60v3-as Samsungot, mert messze nincs olyan jó, mint a Nokiás S60v3. De te tudod...
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz milandice19 #5760 üzenetére
Megnyitja csak lassan! (Képfeltöltés miatt )
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
milandice19
tag
Én is a tavaszra várok fotózás téren, addig eladom az N82-őt, és valószínű Innov8-ra cserélem. Nappali fotókhoz nekem elég lesz Meg amúgy is bejön más téren is az a samsung!
De azért a xenon vaku is jól jönne
Nem nagyon láttam még Innov8-tól olyan képet, ami led segítségével van fotózva.
De ha olyan mint az U900-ban a powed led akkor nem vmi nagy durranás, közelre tulexponál, messzebbről meg nem ér semmit. Tesómnak van Samsung U900, de kamera téren nagyon gagyi szerintem, már elnézést akinek ilyen telója van -
picur220
veterán
válasz milandice19 #5748 üzenetére
Minden telo(S60) szarabb képet csinál tájképben, mert nincs AF, és így üvegen keresztül is lehet vele fotózni.
ludsimon: Nem optikavédő!! Objektívvédő![ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz milandice19 #5748 üzenetére
Ha tájkép módba váltasz, az N82-nél, akkor azonnal vissza kell venni az élességet normálra. De ez már volt itt többször.
valami
-
ludsimon
veterán
válasz milandice19 #5747 üzenetére
Jó kis N82.
Annyira jellegzetes...
Megismerem, volt ilyen telefonom 2-3 hónapig, ezalatt ~600 képet lőttem vele.De tuti nem cserélném vissza az N79-em N82-re.
Jobb képekben, könnyebb, gyorsabb az FP2 miatt, kisebb, + zseblámpa funkció.#5748:
Ne hasonlítsd a kettőt egymáshoz!!
Ez olyan, mint ha a Bugattit hasonlítanád a Ferrarival.
Mind a kettő jó, csak nem ugyan az!Az N79-ben sokkal több beállítási lehetőség van, mint az N82-ben, ez rögtön feltűnt, amint elhúztam az optikavédőt.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
milandice19
tag
válasz Quasi_modo #5745 üzenetére
Én úgy vettem észre az én N82 esemnél hogy automata módban jobb tájképet csinál, mint tájkép módban. Másnál lehet ez nem így van, de nálam igen
Az N79 - nél jobb a tájkép mód, mint az automata ? -
milandice19
tag
Jól bírom a kritikát, teszem továbbra is a képeket
Én úgy látom hogy az imagerz.com egy kicsit ront a képek minőségén, ha összenézem a neten ami felvan töltve meg az eredetit, lehet látni a különbséget. Ezt nem azért írom hogy dícsérjem a telót hogy jó tájképet csinál, mert NEM. De feltöltve jobban zajosabbak a képek
[link]
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Miért mit lehetne várni az N82-től?
Gyorsan lecseréltem N79-re!Na jó, azért jobb is kitelik belőle.
undefined
-
Danny750
őstag
válasz milandice19 #5741 üzenetére
Aha értem, sajna a tájkép sosem volt a Nokia erőssége!
Néztem a beltéri képek egész jók szoktak lenni!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
milandice19
tag
válasz Danny750 #5740 üzenetére
Én is így látom a képeket, a színek nagyából rendben, de nagyon zajos, de van olyan kép ezek között amin fel van lőve az élesség max-ra, mert ha tájkép módba rakom akkor alapból fel megy az élesség, nem marad normálon. Hát de ami nem megy az nem megy, mármint nekem az én n82-esemmel tájképet csinálni. Pedig a makrók meg a beltéri vakus fényképek meg nagyon jók! Most ezen a topic-on belül rákerestem az összes N82-es képre amit belinkeltetek, azért láttam egy pár hasonló tájképet, ami ugyan olyan rossz mint az enyémek.
Már másfél éve használom a telót, és amúgy meg semmi nem volt soha, de lassan megfogok tőle válni -
Danny750
őstag
válasz milandice19 #5739 üzenetére
Megéri lecserélni ,mert a kamera sokkal szebb képeket csinál! Ezen az N82-őn irtó csúnya az ég! (nagyon zajos és v.mi fura darabkák vannak az égen )
Viszont a színek rendben vannak![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
milandice19
tag
Sikerült feltölteni a képeket. Van automata mód, tájkép mód, iso-t állítgattam. És az alábbi képek sikeredtek, én többet nem tudok kihozni ebből az N82 black telótól, ugyanazt a képet (templomot) próbáltam másfajta beállításokkal, minden erőfeszítésem képei tehát:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]10 képet töltöttem fel, de csak ezt a 6-ot hozta be. Lehet pont a legjobb képek maradtak le
Szerintetek kamera téren, jó csere lenne az N82 , Samsung innov8-ra xenon vaku hiányában ??? Ahogy néztem nagyon szép képeket csinál főleg szabadtérben napsütéses időben, de a segédfénye led-es. Attól tartok egy kicsit..... -
milandice19
tag
Tenni akartam fel képet, de nekem nem hozta be az imagerz.com oldalt. Na de mind1,keresek egy másik megosztó oldalt...
-
meroly
veterán
Két hétig volt 2700-m a fényképezőt nagyon szerettem szép képeket csinált.
Sokat jelent a szoftver is, mert a nokia a 2megapixeles modult már évek óta ugynazt rakja a telefonokba, a 2700-ba is ugyanaz került mint anno a 6300-ba (szerintem), a képek mégis eltérnek....Impossible is nothing
-
Fecsy
tag
válasz legiaap #5730 üzenetére
Köszönöm szépen
Nagyon szerettem a w960i-t is, UIQ rendszerre még mindig elég sok jó progit lehetett telepíteni...az egyetlen ami zavart hogy picit lassú volt...ezért kellett egy iphone
Ami a képeket illeti,eddig főleg csak makróval és mesterséges fénynél próbálkoztam, a napokban majd igyekszem utcai, természetes fényben lévő fotókat is csinálni
Itt van még 3db makró :
-
Fecsy
tag
32 gb iPhone 3GS
Vérző szívvel fényképeztem le vele az elődöt, aki az iPhone miatt leváltódott...
-
Fred23
nagyúr
Nokia 2700: lekaptam magam
Az 5130-ra lennék kíváncsi. Tudtommal ua. a kamera van a két mobilban, de azért lehetnek talán eltérések.
-
legiaap
félisten
Rég tettem fel én is képet.
Most pótlom egy képpel:
Céges telómSamsung i900
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
picur220
veterán
válasz milandice19 #5721 üzenetére
Haladás...
De azt tedd, hogy készítesz 50 képet, és kiszeded belőle a 6 legjobbat, hanem csak randomra. Mert tudjuk, hogy tud ilyet is, de az átlagra kíváncsi az átlag user... -
ludsimon
veterán
-
milandice19
tag
Csak tudok azért pár katasztrófális tájkép után , jó képet is mutatni
Ha az idő engedi, akkor neki futok mégegyszer a tájképnek! Én is úgy gondolom hogy többre képes az én túl élesített tájképemnél.... -
ludsimon
veterán
-
legiaap
félisten
válasz milandice19 #5717 üzenetére
Gratula.
Ezek hibátlan képek lettek.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ludsimon
veterán
-
hoby36
senior tag
Nokia 6700[link]
A logikában semmi sem véletlen!
-
meroly
veterán
válasz Quasi_modo #5710 üzenetére
Így van, pillanatképeknek, gyereket megörökíteni valami elvetemült pozícióban, tökéletes, mire megtalálom a fényképezőgépet, már elmúlik a pillanat
Erre valók a telefonokban lévő fényképezők szerintem. Vagy fullos fénykézős telefont veszel, de az már nem telefon. Hanem fényképezőgépben lévő telefon
Ez meg telefonban lévő fényképező.
Na jó nem bonyolítom, mert már én sem értem lassan....Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Senkit nem akarok elrettenteni, de itt egy kép egy Nokia 2330 classiccal. VGA kamera, hát nem kimondottan ez a telefon erőssége
Impossible is nothing
-
ludsimon
veterán
Szerencsére azért itt én vagyok az első a Nokia N79-es új
31.002-es szoftverral készült képekkel, annak ellenére, hogy utoljára frissítettem le a telefont, az N79 topicja szerintVakus kép, egyéni beállításokkal, az eredmény ledöbbentett!
Nem is olyan rossz, mint amire számítottam.
ISO 100-on volt, lehet elkellet volna a 200 is. Nem baj, végül is a téma a fontos, és így úgy néz ki a szélein mint ha photoshoppal szerkesztettem volna, pedig nem.[ Szerkesztve ]
undefined
-
sesz
csendes tag
Valaki csinálna az N82-vel és az N79-el tájképet SPORT módban kemény és puha élességgel?
[ Szerkesztve ]
-
sesz
csendes tag
válasz milandice19 #5619 üzenetére
"Látom én is a hibákat sajnos, láttam már jobb képeket a fórumon n82-es telótól , nem tudom az enyém miért mossa el a széleit a képnek stb.."
Mert fekete N82-d van.
-
ludsimon
veterán
válasz milandice19 #5702 üzenetére
A tájkép valami katasztrófa.
Jobbra is képes!Állítsd át normálra az élességet, mert szerintem az rontja így el.
undefined
-
milandice19
tag
Nekem nem nagyon tetszenek ezek a képek, így számítógépen
Lehetnének jobbak is.... -
milandice19
tag
Pár db N82kép!
[link]
[link]kicsit piszkos a visszapillantó
[link] ezt már linkeltem be, csak fekete-fehérben, ez itt az eredeti
[link] éjszakai vakus, autót bal első lámpaHa fagypont lesz, és nem lesz nagyon nagy sár, akkor megyek majd ki csukázni, majd csinálok sok képet és felteszem, de egyenlőre itt nálunk sza...r idő van nagyon...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Asszociációs játék. :)
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest