- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz milandice19 #6398 üzenetére
A víz meg a cserép nagyon jó!
-
ludsimon
veterán
-
Enjoy
addikt
-
Ybron
senior tag
válasz LEFTHORSE1 #6391 üzenetére
Utolsó jó lett
-
BalanceR
addikt
Ma csak erre az egy képre futotta...
Nem lett túl jó
BigMaci
Sötétben vakuval...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Jó kis képek
Sajnos az én telóm (G 800) nem alkalmas ilyen képek készítésére, mert a panoráma mód "Sweep panorama", azaz én csak az első exponálást vezérlem, a többit a gép csinálja magától...
Egy kis nyíl mutatja, merre forduljak, és ha érzékelte, hogy eleget fordult a telefon, magától exponál, így ki van zárva, hogy nem összeillő képrészleteket olvaszt össze...
Ilyesmi, csak kicsit butább[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Igaz... Nem is lehet a tied
-
ludsimon
veterán
-
LEFTHORSE1
őstag
-
Quasi_modo
nagyúr
-
picur220
veterán
válasz LEFTHORSE1 #6384 üzenetére
A kép szép, de jobb kezeden hordod az órát?
-
Enjoy
addikt
válasz LEFTHORSE1 #6384 üzenetére
OMG , ez nagyon komoly lett.
Itt röhögök magamban már egy ideje - éjjel 1kor.► més que un club ◄
-
BalanceR
addikt
-
LEFTHORSE1
őstag
Panorámával szórakoztam [link]
Cseberből vederbe
-
BalanceR
addikt
válasz Quasi_modo #6380 üzenetére
A fényviszonyokat figyelembe véve teljesen jó!
16:9?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
ludsimon
veterán
-
.bableWes
őstag
válasz milandice19 #6373 üzenetére
vga ban felveszi neked a 120fpsel? jo neked
a 240 az fps számra utal.
az fps az az, hogy 1 másodperc alatt hány képkockát látsz/rögzit a telo.töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Quasi_modo
nagyúr
Köd és zuzmara. i8910HD.
valami
-
BalanceR
addikt
Némi fényjáték...
►G800►Macro►ISO 100►PS utófeldolgozás►#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
syl5
őstag
Sziasztok!
SE W705 által készített képeket tudna vki felrakni? -
LEFTHORSE1
őstag
válasz BalanceR #6358 üzenetére
Nagyon jó lett, tedd fel az Esato-ra is, a HDR képeid már nem olyan finomak mind a normál fotóid, viszont nagyon nehéz mobillal ilyet csinálni mert ugye három, (túlexponált , normál és alulexponált) képből rakod össze, és a minőség megkövetelné hogy a kamera egyáltalán ne mozduljon el mig a három kép készül, a profi gépeknél is távvezérlővel kezelik a fotómasinát a tökéletes bemozdulatlan képsorozat miatt. De, pl SE mobilokhoz létezik egy olyan BT progi amelyel egy másik telót lehet irányitani, azt nem tudom hogy a Samsungra lehet-e ilyet rárakni, mert ha sikerülne fotózás közben egy másik teloról vezérelni az exponálást akkor hibátlan HDR fotókat alkothatnál
Cseberből vederbe
-
milandice19
tag
válasz .bableWes #6372 üzenetére
Ezt most nem igazán értem, hogy mi lenne 240
Én arra gondoltam, hogy ha 480*640-ben 120fps, akkor 1/4-es lassításban és 1/8-as lassításban( 1/4, 1mp-ből 4 mp lesz, 1/8, 1mp-ből 8 mp lesz) ami 240*320 felbontásu, megmarad-e a 120fps ???
nemnagyon értem én végül is azt sem h mi az a 120 fps, de mindegy, nálam a videozás nem kap valami nagy szerepet -
.bableWes
őstag
válasz milandice19 #6371 üzenetére
akkor 120fps, a másik meg 240 lenne?!
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
-
.bableWes
őstag
válasz milandice19 #6368 üzenetére
szerintem a secretem jobb lassitottat csinál, habár ez is a fény mennyiség fügvénye.
120fps?
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
ludsimon
veterán
válasz milandice19 #6368 üzenetére
A minőség az nem a legjobb...
Próbáld meg a YouTube-ra feltölteni!
Mostanában már elég jó minőséget ad vissza, nem tömöríti le olyan rohadtul, és megmarad a minősége is.Lásd: HQ, HD
undefined
-
milandice19
tag
Múlthéten nagyon szakadt a hó. Felvettem videora. A minőség nem olyan szuper, de nagyon szakadt a hó, és mondom kipróbálom ezt a ,,lassított felvételt"
Samsung Innov8 I8510
-
BalanceR
addikt
Na az utolsó ilyen jellegű képem....
A reggeli kávém után... itt az esti teám...
PICKWICK
PICKWICK-HDR
Egy led felülről, egy gyertya a pohár mögött+ vaku fehér lappal letakarva, hogy tompítsa a fényt...
//Bocsi a mai sok HDRért, de szerintem sokat dob a fotón...//[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Köszi!
Örülök, hogy tetszik nektekEz nem lett túl jó, de feketefehéret még nem töltöttem fel...
Fény-forrásPS-ben megvágva, egyébként eredeti...
-
.bableWes
őstag
válasz littlebrandy #6346 üzenetére
hát az bizony, nem tölti be a képet
BalanceR: neked valami fotos pályára kéne menni. nekem nagyon tetszenek a képek!
legiaap: tényleg nem rosszak. beállitások milyenek?
-
BalanceR
addikt
Jön a tavasz?
Barka HDR...
Sajnos bemozdult, mert nagyon fújt a szél...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Egy kis KV...
KV
Vágva, kontrasztnövelve
Ugyanez HDR-ben#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
hdman
őstag
Még én is itt vagyok, most hoztak haza
Sopron city :)
-
BalanceR
addikt
válasz ludsimon #6350 üzenetére
Az ördög nem alszik
Most kb 10 képet lőttem, ezek lettek a legjobbak...
A koronát akartam lekapni, és végre sikerült, bár nem lett olyan, mint amire számítottam....
Minden kép után törölgethettem a telót, mert a visszacsapódó cseppek ellepték#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
ludsimon
veterán
válasz littlebrandy #6346 üzenetére
Hali!
Élsz még?
Hát elég rég jártál erre, az biztos!Végre pár jó kép az N79-től!!!
Sajátot nézegetni nem olyan jó, picur220 meg csak sz.rokat tölt fel.[ Szerkesztve ]
undefined
-
.bableWes
őstag
válasz BalanceR #6325 üzenetére
én ha napon fényképezek akkor álltalában hagyom neki az iso autot, mert ugy valamiért türhetöbbek a szinek. éjszaka meg nem nagyon fényképezek, de akkor is iso50-100 között van.
én arra jöttem rá, hogy önmagában az iso állitás a hülyeség, mert hiába álitgatom az iso-t öda vissza, ha "zajmentes" képet akarok akkor még a egy csomo mást is állitani kell.
köszi a felvilágitást!
erre példa, eddigi legjobb éjszakai képem a secrettem. vak sötétvolt, 5x re tudott befokuszálni
iso100, üzemmod: sport, wb:éjszakai, fény érték:-2
és igy kaptam egy relative zajmentes, elfogadhato képet, a telefontol [link]lehet, hogy már mutattam a képet, abban az esetben, bocsánat érte.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Quasi_modo #6335 üzenetére
Ez igaz.
Mindegy. Nem fotógép ez, telefonhoz viszonyítva teljesen megfelelő minőségű.
Ennél már csak úgyis az Innov8 tud jobb képeket készíteni.undefined
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Quasi_modo #6333 üzenetére
Lehet hogy az élességet feljebb kellet volna húzni. De nem volt időm vacakolni, mert jött a busz. Ez most ilyen lett. (mondjuk az a latyak egyébként is elég gusztustalan volt )
[ Szerkesztve ]
valami
-
ludsimon
veterán
válasz Quasi_modo #6333 üzenetére
A színek jók, viszont a kép részletességével már sajnos problémák vannak.
Pl. az úton a latyak szinte teljesen egybe olvad.undefined
-
Quasi_modo
nagyúr
Tegnapi kép. i8910HD.
valami
-
TooN
aktív tag
válasz BalanceR #6331 üzenetére
Köszi!
Mint felvilágosítás o.k.!
De ez még mindig egy digitális "rontás"! Olyan, mint a digitális zoom és ezen a zajszűrőprogram sem tud sokat segíteni, mert olyan, mintha csak összemosná a pixeleket és átlagolná az értéket, mert persze ezt is csinálja, de így olyan, mintha nem tudnánk élességet állítani!
Ezt hívják úgy, hogy kényszer!
De az infót köszi!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
BalanceR
addikt
A digitális gépek esetén fényérzékelő áramkör (CCD/CMOS) (fény)érzékenysége határozza meg azt, hogy milyen fényviszonyok között tudunk fényképezni.
Általában ISO 100 az alapérték. Ha gépünk ennél magasabb érzékenységgel is rendelkezik, akkor kevesebb fénynél is fényképezhetünk. Ezt úgy érik el, hogy az elektronika felerősíti a fényérzékelőről érkező jeleket (képinformációkat). De sajna nem csak a hasznos jeleket, hanem a véletlenszerűen előálló zavaró jeleket (zajokat) is felerősíti, ami a kész képen szemcsézettség, elmosódottság formájában jelentkezik. (Ugyanúgy mint a hagyományos filmnél.)
Az érzékenység csak úgy növelhető, ha az elektronika gondoskodik a hatékony zajszűrésről , ezért kerülnek drágába a magas ISO érzékenységű gépek.... Van olyan gép is, ami ISO 25600-ra képes, bár ilyenkor már szinte használhatatlan a fotó...Ha sikerült nagyon jó, de zajos képet készítened, még nincs veszve minden... vannak nagyon jó kis zajszűrőrpogik, amik csodákra képesek
[ Szerkesztve ]
-
TooN
aktív tag
válasz BalanceR #6325 üzenetére
Azt tudja valaki, hogy hogyan állítja elő a gép az ISO változtatását? Mi az elve az egésznek a digitálisban?
Ja és ha van még valakinek hozzáfűzni valója az ISO érzékenység témához, akkor az ne fogja vissza magát!
Vesézzük ki ezt a témát alaposan!
Üdv!
-
BalanceR
addikt
válasz ludsimon #6324 üzenetére
A Sonynál a neon becsillanó fénye zavarhatta meg az AUTO WB-t...
A TZ7 meg nem az enyém....
Fotós boltban melózom
Egyébként nem rossz gép,remek az optikája,meg a képstabi, de szinte semmit nem lehet manuálisan állítani...
Ha gondolod, holnap lövök vele párat...
Utazó zoom compact, átlagfelhasználóknak...
A TZ is ezt jelöli = TravelZoom
Fényképezni jó, de fotózni inkább PL egy G11-et javaslok...Ez a Sz@r(G800), meg csak poénból kell, hogy mindig legyen nálam valami....
Ezzel csak "fotózom"... Kemény is lenne, ha mindenhova tükrös géppel mennék....
Ha "fényképezni" akarok, kinyitom a vitrint, és előkapok egy D300-at, vagy K7et, Vagy 40D-t[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz .bableWes #6318 üzenetére
ISO állítás nem hülyeség ám
itt egy példa:Ha kinn a napon fotózok, bőven elég az ISO 50, de ha pl romlanak a fényviszonyok, már kellhet a 200, 400-as ISO, hogy a gép rövidebb zárral tudjon fotózni, és a kép ne mozduljon be...
Ezt az állítgatást el is végzi az autómatika...
DE!
Ha én sötétben akarok fotózni, az AUTO fel fogja ba@aszni az ISO-t és zajos lesz a kép, viszont ugye nem mozdul be...
Ha lerakom valami fix helyre, akkor is, és ha kézből fotózom, akkor is ...
így Bőven zajos lesz a kép...Az automatika nem is gondol olyanra , hogy a gép stabil helyzetben van...
Zajmentes képet ezért sötétben Autó ISO-val soha nem fogsz készíteni, viszont ha lerakod a gépet egy fix pontra, hogy ne mozogjon, leveszed minimumra az ISO-t, a Gép kompenzálásképpen csökkenti a zársebességet...A kép sem mozdul be, a zajszint is alacsonyabb les, és mindenki boldog...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
ludsimon
veterán
válasz BalanceR #6322 üzenetére
CF: Egész jó!
Sony: Ez már nem annyira. Ilyen színű, vagy csak a telefon tette ilyenné?
Álmom:
Nektek is ilyen van, vagy gyorsan elugrottál a boltba? Amúgy, hogy vagy megelégedve vele?
Vannak vele képek, videók? Jöhet PÜ-ben.
Jófajta. Miért nem inkább azzal fényképezel, miért inkább ezzel a khm.. sz.rral?
Tényleg, van ilyen, hogy fotók, videók kompakt digitális géppel?
Mert ha nincs, nyitok![ Szerkesztve ]
undefined
-
BalanceR
addikt
Amiket leírtál, teljesen helytálló!
A stopperes írásomnál arra akartam kilyukadni, hogy AUTO módban a gépek egy bizonyos expozíciót akarnak elérni, szóval, ha növeled az ISO-t, (pl 50ről 100ra) az automatika csökkenti a zársebességet (pl 1/60ról 1/100ra) hogy kompenzáljon...
És mivel a mutató gyorsan mozog, a lassabb zársebességgel exponált kép jobban be fog mozdulni...[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Pár makró gyenge neonfényben.... ISO 200-on...
A körülményekhez képest, szerintem nem olyan rosszak, bár zaj az van.... :S
-
.bableWes
őstag
én ott kezdenék, hogy minek a telefonba iso érték állitás? ha tényleg olyan komolyan gondolnák a telefonnal valo fényképezést, akkor elöször is rendes optikát rakjanak bele, nem ezt a holmi vacakot...
én iso témában nem vagyok jártas, annyit tudok amennyit megtapasztaltam... minél kisebb az iso - sötétben - akkor annál sötétebb a kép, kevesebb a képzaj, és élesebb a kép. viszont ha az érzékenység magasabb, akkor világosabb a kép, de életlenebb és zajosabb is.
meg még azt nem értem, hogy igaz hogy csak a digitális gépekben, de már megjelennek az iso3200+ érzékenység is, de kérem mi a ****nak? az iso érték is csak egy nagy marketing fogás, egy bizonyos értéken tul, ugy mint a megapixel szám.
szerintem érted. nekem 12megapikszeles a telom, neked csak nyo'c, szvsz oda vissza veri a tiédet...szerény vélemény, nem megkövezni
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz milandice19 #6315 üzenetére
Ez tényleg gyenge
De próbálgasd, szerintem innov8-tel is össze lehet hozni hasonló képet.► més que un club ◄
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #6309 üzenetére
nem álmodozok. auto az van a családi, ha apukám azt mondja mehetek vele akkor majd megyek, ha nem akkor...
üzemanyag: közel az ukrán határ, hétvégén pedig rá fogok érni
de igazad van, álmodozni csak szabad
a saját kocsi pedig még ráér egy darabig, ameddig nem lesz önállo jövedelem.
OFF vége
-
milandice19
tag
Nem hagyott nyugodni a téma
Egy kis vízbugyogás Innov8-al.
Elég gyenge a G800 cseppes képéhez, de azért megosztom , van ilyen is....
[link] -
TooN
aktív tag
válasz BalanceR #6292 üzenetére
Hi, Mindenki!
Tegyünk közösen tisztába egy kérdéskört, mert én egyedül nem tudom a választ, de szerintem többen többféle képen gondoljuk!
ISO ÉRZÉKENYSÉG!!!
A napokban volt egy elmélkedés az ISO 50 - 100 körül! Én nem teljesen értem, hogy ezt hogyan kellene értelmezni, és az elmozdulással hogyan van kapcsolatban! Szerintem ez nem a jó irány, de itt nem szeretnék senkivel kötekedni, vagy bárkibe belekötni, mert én sem tudom az igazságot, de most már nagyon érdekel. És ha már mi foglalkozunk itt a fotózással a mobilokon, akkor tegyük magunknak tisztába!
Amit én tudok - az ősidő és az ezüstbromid:
Még réges régen, meg az üveghegyen is túl, meg ilyenek.... volt a negatív film, amit a gépbe berakva használtál. Ezt amikor megvetted, eldöntötted, hogy mit akarsz venni 100, 200, 400 volt, ami alap a boltban kapható volt. Persze fotós boltban volt a teljes paletta, csak azt kevesen használták.
Az elv az volt, hogy a film felületére a fényre érzékeny anyagot felvitték, és a részecske méretével variáltak. 100 x 1,4 = 200 / 200 x 1,4 = 400 / 100 x 2 =400 Így lehetett az érzékenységet számolni, illetve így torzította a használati záridőt. Ha este akartál fotózni, vitted a 400, mert akkor jobb zársebességet tudtál használni és nem mozdult be annyira a téma.
A lényege az volt, hogy nagyobb "részecskéket" (daraboka) használtak a film felületen. Ha laborba egy erős nagyítást csináltál, akkor láttad is, hogy a szemcseméretek mikor kezdenek megjelenni. Persze ez 800, 1600-as méretnél! Ez azt jelentette, hogy a nagyobb darab könnyebben, hamarabb reagált a fényre, így kevesebb ideig kellett megvilágítani, gyorsabb volt a leképezés.
Ha most a mobilon, digitálison állítok ISO-t, akkor ugyan ezt tapasztalom, hogy mossa el a képet. Én eddig soha nem állítottam ISO-t, mert csak rontja a képet, mint a digitális zoom, ami megint egy értelmetlen dolog alap esetben. Olyan, mintha azt látnám, hogy nagyobb egységeket használna, persze ez hülyeség, mert akkor a mp szám csökkenne.
Akkor most ez itt hogy van?
Én eddig nem foglalkoztam a dologgal, mert nem használom, de a kíváncsiság már nem hagy nyugodni. Az stopper elmozdulása???
Ha igen, akkor záridő, de annak az ISO-hoz nem kellene semmi köze legyen, ha igen, akkor csak egy vakítás, és digitálisan nincs is ISO, vagy mi az igazság?
Olyan, mintha egyre homályosabb zajosabb lenne a kép a növelésével, akkor a minőség rovására az érzékelőket erősítem?Na és akkor itt feladtam!
Ki mit tud???????????
-
TooN
aktív tag
válasz BalanceR #6286 üzenetére
Hi, BalanceR!
A 13 nagyon tetszik!
Minta példa arra, hogy a mélységi mélységi hogyan változik! Még az is szépen látszik, hogy a távoli tartomány mennyivel jobban megnyúlik, mint a közeli! Ha igazi optika lenne, akkor mondanám, hogy az 1:3 - 2:3 arány szép, de itt nem teljesen így van!
Qrva jó a kép!
-
ludsimon
veterán
válasz .bableWes #6308 üzenetére
Utolsó hsz OFF-al kapcsolatban.
Álmodozzál csak.
Álmodozni szabad. Autót fenn is kell tartani valamiből, tudod. Súlyadó, műszaki, zöldkártya, mellesleg a baromi drága üzemanyag, és nem beszélve ha elromlik valami az alkatrészek áráról. Levegővel nem megy.
Egy embernek most őszintén?
Minek?Ezek a mai fiatalok...
Én is mai fiatal vagyok, de én valahogy "épp ésszel" gondolkodok.
Én is szeretnék majd valamikor jogsit, de ha kell autó akkor kölcsön kérek, de, hogy egymagamnak autó? Nem túlzás egy kicsit?[ Szerkesztve ]
undefined
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #6306 üzenetére
nem is fogom igényem az több lenne, de ez a telefon ezt tudja. jobb mint a nagyobbik átlag, ha kell akkor olyan képet csinál amivel nem kell szégyenkeznem - egy kis utomunkával -
mellesleg én is gondolkodtam kompaktba, de mikor meghallottam az oktatotol, hogy 12k egy forgalmi vizsga, egyböl elfelejtettem ezt az álmot. meg a kocsit is tankolni kellesz, szvsz fényképezö kilöve.
de majd 1-2 képre kiváncsi leszek, sok sikert hozzá!amugy meg egy LG GD900-ra fáj a fogam, nem tudom miért, talán mert nyóc mega'pikszeles
-
ludsimon
veterán
válasz .bableWes #6305 üzenetére
Persze, én most nem is azt mondtam, hogy cseréld le ez miatt azonnal.
Ha neked ez az igényed, akkor nem kell több.Nekem meg viszont nagyobb lett az igényem.
Jobb képminőség, kiváló HD felbontású videó, sztereó hangfelvétellel.
Ezt megvalósítja tökéletesen a TZ7.
Aztán kész!
Többen mondták, hogy hülye vagyok, hogy nem veszek egy használt tükörreflexes gépet, amiben van manuális beállítás, de én mondtam, hogy minek?
Nem professzionális felhasználásra lesz, a lényeg, hogy bármikor előveszem, és tudjam használni, ne kelljen állítgatni..
Szóval azért inkább ezt a kompaktot választom, és egyszerűen brutális milyen képeket készít!(#6303) Neró:
Miért, fájt a botozás?[ Szerkesztve ]
undefined
-
.bableWes
őstag
-
Neró
őstag
válasz ludsimon #6302 üzenetére
Igen apám - rossz voltam csak a botot ne
Van benne egy kis lila de az időjárás is benne volt szerintem. Annyira nem lettek rosszak - én a saját képeimhez viszonyítva mondok véleményt úgyhogy ami nem pixeles az nálam I. osztályú. Ha majd lesz jobb beleugrok a részletességbe is.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
ludsimon
veterán
válasz .bableWes #6297 üzenetére
Hát ezeken a fényképeken szerintem minden van, csak nem azok a színek aminek kellene, hogy ott legyen...
Lilás erdő, lilás ég, lilás tető...
Kép részletesség...
Hát ez az amiről ez a telefon nem hallott még soha!
Eddig az összes ettől a telefontól látott képek 100%-ba nagyítva elvesztik a képen az 5-10m távolság feletti tárgyak a részletességet.(#6301) Neró:
No OFF.
Ez szakmai topik, nem fáradt gőzös.[ Szerkesztve ]
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Asszociációs játék. :)
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest