- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
runner 125 #15530 üzenetére
Szerintem azért a tied egy kicsit zajosabb és a másik közelebbről van előve. Teljesen az órára volt fókuszálva ami belül éles és tiszta. Ezt a sőt megjegyzésre reagáltam.
De kinek ez kinek az.....
-
Tuninger
addikt
válasz
runner 125 #15444 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy egyszerűen élesebbek a képek iPhonenal ha nem a végtelen tartományban van a fókusz, ezért írtam hogy makrótól a néhány méterig szuperál igazán.
Más:
Canon 1100D + 17-85 IS USM ~ 22mm equiv 35mm-re állítva
vs iPhone 5 HDR kb ugyanonnan fotózva.Van még mit fejlődnie azért a mobilos kameráknak.
A bal oldali az 1100D a jobb az iPhone.
Jobb szélre kitettem pár kivágást.
Én a legnagyobb különbséget az élességben érzem.És végül a kép:
-
hacki87
senior tag
válasz
runner 125 #15425 üzenetére
Szia!
Androidnál rányomsz a fogaskerékre ott common set és lejebb lesz a photo size. gondolom ezen ios-nél sem variáltak.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
runner 125 #15419 üzenetére
Mondtam én, hogy a 920-nak erősen fel kell kötni a gatyát esti fényképezésben is...
-
válasz
runner 125 #15385 üzenetére
Pl. a 3. képnek 75% életlen. Nem az a gond, hogy a makrónál életlen rész is van, ez természetes. Itt, ebben az esetben egy csöppet zavaró, még szerencse, hogy nem húzza a szemet a látvány. Egy kép kivágással könnyen lehetne orvosolni.
Számomra az is zavaró, hogy az éles rész elcsúszott oldalra egy kicsit. Gondolom a levél csúcsa volt legközelebb az optikához, figyelni kell a kompozícióra is.
A téma választást viszont elismerem, biztos, hogy sok érdekes képet fog készíteni az alkotója, az iPhone 5-tel nem is lesz nehéz dolga! -
Pista0001
addikt
válasz
runner 125 #15385 üzenetére
Nincs az a rekeszérték ami kis tárgytávolságnál meg tudja nyújtani a mélységélességet. Utóbbi 3 tényezőtől függ, ezek közül a lencse gyújtótávolsága (ez ugye mobilnál fix, amúgy minél kisebb, annál nagyobb a mélységélesség), másik a rekeszérték (minél kisebb a nyílás - tehát minél nagyobb "f" szám - annál nagyobb a mélységélesség), a harmadik és egyben (szerintem) legfontosabb a tárgytávolság. Egy makró fotót a lehető legközelebbről szokás elkészíteni, így a mélységélesség sem lehet túl nagy.
-
Ricardo
titán
válasz
runner 125 #15368 üzenetére
Köszönöm.
tzsolesz: Alapvetően nekem is elég, csak néha látom mit ki lehet hozni az újabb mobilokból.
Bizonyos szituációkban az "alapból" (camera 360 nélkül) is nagyon jó képeket lő.
-
MR007RM
addikt
válasz
runner 125 #15374 üzenetére
Jó majd legközelebb jobban odafigyelek a részletekre névadáskor.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
runner 125 #15368 üzenetére
Csak SGS az az.
Jobb képeket lő, mint a Black-em. Nekem meg elég lenne az a minőség. Mondjuk a Camera360 tud valamit....
-
istnag
addikt
válasz
runner 125 #15315 üzenetére
Nagyon szép óra.
-
MR007RM
addikt
válasz
runner 125 #15298 üzenetére
Nem lenne rossz, de nem voltál túl közel egy kicsit? Olyan érzésem van. A kutyus orra az jó.
(#15296) Tuninger: Szépek. Legközelebb ha lilás azt ne tedd fel.
Csinálj egy másikat kicsit más szögből. Azért jó az a kamera.
-
Tuninger
addikt
válasz
runner 125 #15295 üzenetére
Köszönöm!
Még két szép kép, ezen felbúzdulva:
Szép színes
Panoráma fentről lefeleÉrdekes hogy a panoráma a képnek majdnem pontosan a közepétől homályos... Illetve megfigyelhető hogy hol volt lilásodás a naphoz képest, kb ott került a kép szélére a nap. Na majd még próbálkozom vele
iPhone 5
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #15248 üzenetére
Lehet bemozdultam. De akkor éppenhogy. Direkt figyeltem rá. Igaz nem ittam meg 3 felest előtte... : )
Önkioldó akkor lenne jó ha valami állványra tudnám tenni a gépet.
Amúgy jó, hogy ilyen sas-szemetek van : P Amint lesz jobb idő - jobb fényviszonyok - meg találok valami jó témát lövök egy újabbat.@eldiablo:
Kíváncsi leszek a 3D-s képekre. Egy rövid ideig bennem is megfordult a gondolat, hogy 3D-s telefon vegyek.
PC-n hogy tudom megnézni 3D-ben? Úgy hogy mind a két kép a bal és jobb oldali is jelen legyen? Ahogy néztem ez valami - számomra - ismeretlen kiterjesztés. -
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #15242 üzenetére
Nemár!
Szerintem kajak jó lett. A levélnek a jobb oldalán középtájon van a zoom. Bár full auto-n ment, de még a porszemek is látszódtak. : )
Na, legalább jó tudni hogy tud ennél jobbat is.@rizso: Ennek meg kifejezetten örülök!
szerk.: a macskát hogy tudtad lekapni így? : o Szóltál neki, hogy: Most állj meg ne mozdulj! ?
-
istnag
addikt
válasz
runner 125 #15218 üzenetére
Én nagyon szerettem a kameráját,semmi gondom nem volt vele,egy nyaralás azzal lett megörökítve. Sokszor elgondolkodtam,hogy veszek egyet,csak úgy,de mindig másra kell a pénz sajna....
-
istnag
addikt
válasz
runner 125 #15196 üzenetére
Nokia N73:
[link] -
istnag
addikt
válasz
runner 125 #15196 üzenetére
A hétvégén előkeresek én is egy-két képet,ha találok...kis nosztalgia..
-
istnag
addikt
válasz
runner 125 #15170 üzenetére
(#15169) Ricardo:
Jó kép,olyan őszies...,mondjuk ősz van -
Ricardo
titán
válasz
runner 125 #15170 üzenetére
Igen, van egyfajta "kietlen" hangulata.
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #15165 üzenetére
Nincs külön makró funkció i5-ben sem. Kb 6-8 centi a minimum amit be tud fókuszálni.
Nem touch-focusszal lőttem, hanem megvártam hogy magától ráfókuszáljon. Ezzel az a gond, hogy nem folyamatos. Tehát nem nagyon veszi észre ha távolabb vagy közelebb vittem a telefont. Azt szoktam csinálni ilyenkor, hogy elfordítom valamerre a telefont, aztán gyorsan vissza a témára a megfelelő távolságra. Ilyenkor fókuszál egyet. A touch focussal az a gond, hogy a megérintett részlethez állítja be a záridőt. Tehát ha például egy világosabb pontra fókuszálok, akkor alul lesz exponálva a kép egésze (azaz sötét lesz), mert arra a részletre állítja be a záridőt. Ezért ezt ritkán használom makro módban.
-
Ricardo
titán
válasz
runner 125 #15134 üzenetére
-
MR007RM
addikt
válasz
runner 125 #15126 üzenetére
Erős fénynél mint a Nap bármelyik telónál előjön a lila bizonyos helyzetben. Ezt tapasztalatból mondom. Vannak fotóim 808-al tiszta színkavalkád. És ilyet tuti nem teszek fel.
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #15126 üzenetére
Szándékosan elő lehet hozni, de a mindennapi használatban nem okoz gondot. Már a kijelzőn látszik ha gond van, nem csak a kész képeken. Kicsit arrébb kell fordítani és eltűnik.
ITT bele exponáltam a Napba, mégse lett lila. Akkor lehet gond, ha oldalról kap nagy fényt az optika.
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #15124 üzenetére
IGEN! De csak extrém ritka esetben. Nagyon kis szögtartományban tartva a telefont jön elő a LILA és csak nagyon erős fénynél. Például nappal szembe, auto reflektornál. Eddig nem ütköztem bele, csak ha szándékosan keresem. Itt is kerestem: Őrületes LILA köd a képeken!
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #15118 üzenetére
Na és?
Túlszaturált az tuti! De jó ránézni, olyan mint egy képeslap!
-
zed juron
aktív tag
válasz
runner 125 #15072 üzenetére
Azt kötve hiszem. Nyilván kicsiben a végén minden kép egyforma jó/rossz lesz. Ez azért full HD-s megjelenítőn elég korrekt eredetiben.
Itt a linkje:
-
darvinya
titán
válasz
runner 125 #15096 üzenetére
Hát igen ráférne már.
És látom szakértő is vagy fotó téren.
Azért az érintsd-fókuszál-nál is kellene fejlődni a telefonon.
Bár ez inkább már fizikai probléma.
Azért min. 5 lencse és az „angle” hiányában nehéz igazi touch'n'focus-t létrehozni. -
törölt tag
válasz
runner 125 #15098 üzenetére
Köszönöm
Nem szeretnék művészkedni, nagyon amatőr vagyok én ehhez még, most vettem egy belépő szintű kamerát és még nagyon sok mindent nem tudok.
Viszont nekem telefonhoz képest meglepően jól sikerült képek, de hát magam felé hajlik a kezem
A cél az lenne majd, hogy sok-sok tanulás és tapasztalat után fel tudjam ismerni az adott helyzetben, hogy mely beállításokkal lehet a legjobb minőségű képet elkészíteni. Vagy hogy lehet különlegessé tenni egy fényképet már a fotózáskor a beállításokal (persze ezt majd a gépemmel, csak most nem abban a topicban vagyok).
Igaz, sajnos nem annyira élénkek a színek, HDR-es beállítást is próbáltam a gyári szoftverben, de nem igazán volt változás.
Szabad kézzel fotóztam, sajnos remeg az ember keze, de igaz, amit írtál, 4-5 képből sikerült egy. (A nemrég vásárolt géppel lőttem vagy 400 képet 2 nap alatt, kb 4-5 lett jó, olyan 10 vállalható, a többi nem sikerült, bár ezekben sok volt az ugyanolyan kép csak más beállításokkal)
Sajnos hagynom kellett autofókuszon, mert ha touch-focust használtam, akkor amint ráböktem a képre, már elmozdult, megváltoztak a körülmények (fények, újra fókuszál máshová), mert nem tudom stabilan tartani a gépet, kényelmetlen.Ezt a középre helyezős dolgot mindig elfelejtem, sajnos egy ez ilyen rossz beidegződés... Az ember mindig attól fél, hogy lemarad valami a képről.
Még egyszer köszi
-
helixP
nagyúr
válasz
runner 125 #15081 üzenetére
Mossa-mossa, mint Ágnes asszony, de az én céljaimnak megfelel, maximálisan
-
Tibee86
nagyúr
válasz
runner 125 #15086 üzenetére
Az a baj ezzel a gyári HDR funkcióval, hogy sokszor csak ront a dolgon. 1-2 képe ezek közül is a HDR verzió.
Azt hittem tudsz valami überszuper HDR app.-ot. -
Tibee86
nagyúr
válasz
runner 125 #15083 üzenetére
Pl melyikre gondolsz?
-
B1T3
addikt
válasz
runner 125 #15072 üzenetére
Jobb klikk, kép megjelenítése.
-
MR007RM
addikt
válasz
runner 125 #15043 üzenetére
A távolban valami robbant.
Jó a hangulata de kár azért a beszineződésért. Valszeg nálam is lenne hasonló szituban már néztem.
-
válasz
-
Tuninger
addikt
válasz
Hú, ez nagyon hangulatos lett!
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #11594 üzenetére
Igen nekitámasztottam az üvegnek.
A hasán azok az ikrák, lehet látni a szemüket is ha jobban megnézed. Tiszta olyan a videó, mint egy természetfilm részlet.
Egyébként ha kikelnek majd a kisrákok nem maradnak meg, mert ennek a fajta ráknak az ivadékainak sós vízre van szüksége.
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #11542 üzenetére
Köszi! Szerintem amolyan kellemesen zajos, az élességet tényleg eltaláltam.
-
Zamasun
aktív tag
válasz
runner 125 #11527 üzenetére
Én kicsit gyanakszom. Majd ha a MA tesztben látom a sample fotókat, na akkor elhiszem.
-
DemonDani
addikt
válasz
runner 125 #11505 üzenetére
a részed, ő a tiéd
nem is hiszem, hogy olyan komoly érdemi változás történne... csak legenda a szuper i4S részemről megnézém mit lőne pl ott ahol ezek készültek, aztán bizonyítson úgy. esetleg ha valakinek van mind a kettő, ne tartsa vissza magát -
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #11486 üzenetére
Jók lettek!
Nekem is kéne már egyet tekerni....
-
DemonDani
addikt
válasz
furcsa de elég rossz minőségűek lettek, egész i4 mjuk kapott is feladatot, de jobbat vártam mikor megláttam h tettéle fel
i4 n8 sgs2 kuriozumok
nekem ma volt a mosás része a kerázásnak
-
sdd2
veterán
válasz
Egy alapos mosás nem árt majd neki
-
xnace
őstag
válasz
runner 125 #11457 üzenetére
De, egyértelmű. Csak nem voltam otthon, és iPhone-on nem túl egyszerű az eredeti méretű képet eljuttatni valahova.
Most, hogy hazaértem, sikerült. [link]
Ennek is érdekes mondjuk a mérete. 1440x1920
-
sdd2
veterán
válasz
runner 125 #11445 üzenetére
Köszi, jövőhéten jelentkezek majd hősok teres képpel és egyébb mással, kicsit letesztelem a minit.
-
Dusee
őstag
válasz
runner 125 #11341 üzenetére
igen, én is ezen a vonalon indultam el tegnap mikor csináltam a képet
azért is csináltam -1-es expozícióval, csak összezavart az egyik kollega -
BéHGT
senior tag
válasz
runner 125 #11326 üzenetére
-
B1T3
addikt
válasz
runner 125 #11298 üzenetére
Add el az i4-et, és vegyél egy N8-at belőle!
Különben tényleg megéri az új generációt megvárni, az i4 önmagában sem rossz, nem lesz az öngyilkos attól az ember, hogy csak azzal kell rohangálnia.
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #11298 üzenetére
Noh majd ha eljön az idő, h 4S-re váltsak.. , bár lehet célszerűbb megvárni az 5-öst.
Bizony, hogy az!
-
legiaap
félisten
válasz
runner 125 #11291 üzenetére
Az elsőnél jobban jártál volna ha nem fénnyel szembe fotózol. Jobb kép lett volna.
-
DemonDani
addikt
válasz
ez az i4 para, hogy olyan furcsán zajos az egész, így h a kera közel volt és oda fókuszál, a háttér olyan lett, mint egy tökéletes olajfestmény
ráadásul ki is éget elég szépen, akár csak az előtte levő kép, hát igen i4től sokat várunk, talán már túlságosan is
a kerát elvinném egy körre
a villanyak kicsit furcsa, nem kéne az levágni?
-
sdd2
veterán
válasz
A második kép nagyon tetszik.
-
B1T3
addikt
válasz
Az első tényleg maszatos kicsit, a második már jobban tetszik, bár a háttér nem az igazi.
-
válasz
runner 125 #11271 üzenetére
Van egy tippem, hogy ez már HDR, mivel a kép neve hdr_00048.
-
Dusee
őstag
válasz
runner 125 #11253 üzenetére
igen, nekem is ez a gondom a kamerával
kicsibe még oké, de teljes méretben elég kiábrándító.
próbáltam már 1000 féle kamera app-pal, de ez mindegyiknél jelentkezett -
B1T3
addikt
válasz
runner 125 #11225 üzenetére
Nem vagyunk negatívak, de itt az alkalom, hogy itt is derüljünk egyet.
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #11225 üzenetére
Ez szép volt tőled
Megvédted szegény kis srácot az őt lehurrogó veterán fórumosoktól.
Tudtam hogy boozy vagy
-
rizso
addikt
válasz
runner 125 #11186 üzenetére
Nem tudom, hogy program van-e rá, eddig csak fotós alkalmazásokkal találkoztam. Különböző hack-ek vannak rá, ha jól tudom, de most még kivárom a hivatalos ICS frissítést, és majd csak azután buherálom...
Esetleg ha valaki tudna ajánlani egy korrekt "videó appot", akkor azt megköszönném!
-
Ricardo
titán
válasz
runner 125 #11139 üzenetére
Lassan oda is elér.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
runner 125 #11139 üzenetére
Merre van az a "felénk" ?
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #11123 üzenetére
Igen, de csak állóképeknél, mert a mozgó részleteket nem tudja összeilleszteni. Ez a módszer hátránya ami nem küszöbölhető ki. Ha embert fényképezek HDR-ben, előbb felszólítom hogy ne mozogjon.
-
MC Pite
veterán
válasz
runner 125 #11114 üzenetére
Mily meglepő, az N8 is ezt csinálja. Google, n8, pixel binning.
-
DemonDani
addikt
válasz
runner 125 #11082 üzenetére
erről van szó, az általad idézett részénél
-
sdd2
veterán
válasz
runner 125 #11078 üzenetére
Nem a legjobb kép, de ami a tányéron van az jó.
-
DemonDani
addikt
válasz
runner 125 #11078 üzenetére
egy párat kügyé má'
amúgy ez nem éppen jó kép az i4től, láthatóan nem szereti a világost, a fehér tányér kiöli a kontrasztot, mintha túl erős lenne a szoftveres korrigálás hogy a fehér ne égjen ki, meg még kicsiben is látni az i4re jellemző zajt, de a kaja első osztályú -
Lirion
addikt
válasz
runner 125 #11075 üzenetére
Ahogy elnézem, ez eléggé komoly parasztvakítás. Gyakorlatilag csinálsz egy fixfokuszos képet, aztán meg a nem kívánt részeket elhomályosítod... Ha már egyszer csinálsz egy képet, ahol minden éles, mi értelme van elmosni a hátteret, hogy aztán később majd azt élesítsd vissza?
Ez is csak egy újabb értelmetlen ficsőr, amivel lehet hülyíteni a fogyasztókat.A hdr videozás viszont érdekes lehet, bár ahhoz szerintem komoly vas kell, hogy telefonon életképes legyen. Mondjuk amilyen ütemben fejlődnek, lassan a telefon fogunk crysist nyomni...
-
DemonDani
addikt
válasz
főleg a sony uj senzoráról szól a cikk, az pedig szinte kizárt hogy az iphone 5 része legyen, kisebb csoda lenne, mivel még nem is szállítják, de az iphone 5nek már javában készülnie kell, ha ősszel jönni akar, akkor 2 hónappal korábban már massziv tömegtermelésben kell lennie, a tervezésnek pedig 3-4hónappal korábban le kell zárulnia atesztek miatt
szóval majd talán az iPhone 6 inkább, de azért nem zárom ki, csak baromi kicsi az esély... inkább majd az év végi sonykat kell figyelni, de készülnek itt mások is hasonló dolgokkal szerintem
-
Ricardo
titán
válasz
Úgy legyen.
-
DemonDani
addikt
válasz
runner 125 #11048 üzenetére
engedhetett volna be többet a háttérből, mert gondolom nem sötét volt, de persze ez már csak plusz, de mivel nem művészi kép, és iphone 4 így a képminőségét vizsgálva sok kivetnivaló nem marad, az ilyen úgyis kedvez a BSI szenzornak, valszeg még vaku nélkül is használható lett volna, max a záridő nő és amitt mosódott volna
-
DemonDani
addikt
válasz
runner 125 #10957 üzenetére
felbontás szerint is felesleges, úgyis javasolt lenne azonosra kicsinyíteni mindent szvsz
nem a kamera képességeit teszteljük, hanem a fotókat, kompzició stb inkább -
válasz
runner 125 #10947 üzenetére
-
-
válasz
runner 125 #10947 üzenetére
Utóbbinak nem sok értelmét látom, mert nem lehet egy tájképet egy makróval összehasonlítani. De még témánként sem egyelő a dolog, mert meg lenne adva, hogy mondjuk téma: tájképek. Akkor aki mondjuk nagyvárosban lakik nem tud sok mindent kezdeni, viszont aki épp a svájci alpokban tölti az idejét az automatikusan nyeri a versenyt, mert már maga a környezet viszi a pálmát.
Tehát én amondó vagyok, hogy először egy korrekt összehasonlítási rendszert kéne kitalálni, mert amíg a képek minőségét lehet szubjektíven kezelni, addig a tartalmát nem.
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #10926 üzenetére
Egyetértek, az még jobb lenne. Jó lenne ha növelnék az érzékelőt, hogy több fényt engedjen be.
-
válasz
runner 125 #10926 üzenetére
Egyetértek.. érzékelő méretének növelése+normálisabb optika kellene.
-
legiaap
félisten
válasz
runner 125 #10857 üzenetére
Ezt a két Samsung terméket meg is nézheted, mert ez minőség a javából...
Amúgy volt az Apple-nek fémházas koncepciója, az még tetszett is.
Nálam most minőségben (külsőre gondolok) a Samsung Wave 3 az etalon. -
válasz
runner 125 #10852 üzenetére
Azért 5D Mark II-vel klipek/rövid filmek (talán teljes filmek is?) nagyon gyakran készülnek, pl ez is: [link]
Ehhez viszonyítva durva belegondolni, hogy már egy iPhone-nal is leforgathatok egy klipet. Mindezt úgy, hogy az 5D MKII-ből fél millió csak a váz, a 4S-t 190 000-ért elvihetem függetlenül és foroghat a videó.
Egyébként mély élességben talán még jobb is a 4S a Good Light képen. Ha megnézed az óriáskerék mögötti részt, az nem zaj, az a fal mintázata
-
válasz
runner 125 #10850 üzenetére
Ezt az összeállítást érdemes megnézni: [link]
Nagyon durva, hogy a 4S alig marad el az 5D Mark II-től.
-
dokee78
félisten
válasz
runner 125 #10847 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
runner 125 #10845 üzenetére
Itt sem jobb a Mini?
-
alex89
senior tag
válasz
runner 125 #10841 üzenetére
Egy rokonom volt az elkövető, három ilyen képet is lőtt egymás után, én csak egyet küldtem át kíváncsiságból, nem kizárt hogy a másik kettő jobban sikerült... mindenesetre telefon kijelzőjén baromi jól mutatott
-
alex89
senior tag
válasz
runner 125 #10839 üzenetére
abban töltöttem fel csak a képfeltöltő beavatkozott
talán így: [link]
-
rizso
addikt
válasz
runner 125 #10833 üzenetére
Tényleg sötétben készült
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #10828 üzenetére
Igen, persze!
-
irgum
addikt
válasz
runner 125 #10826 üzenetére
Nagyon elégedett vagyok a kamerájával, szerintem is nagy a változás a 4-hez képest.
Egyébként ha hagytam a telefont magától fókuszálni, nagyon világos lett a kép. Kézzel fókuszáltam a pénzre, így lett szép.
-
legiaap
félisten
válasz
runner 125 #10808 üzenetére
Hát engem valahogy nem győztek meg ezek a képek...láttam már sokkal jobb iPhone képeket.
-
Ricardo
titán
válasz
runner 125 #10808 üzenetére
Nem rossz képek. Valóban sokat fejlődött a 4S.
-
Ricardo
titán
válasz
runner 125 #10756 üzenetére
Nem állítgattam. Elővettem kattintottam. nem lehetett kihagyni. A téma valóban az utcán "hever"
-
Ricardo
titán
válasz
runner 125 #10744 üzenetére
-
Jadro
veterán
válasz
runner 125 #10722 üzenetére
Igen tényleg olyan HDR feeling. Túltelített. Kellene a kép széleire elmosás és elég jó művészi kép lehetne belőle.
-
Ricardo
titán
válasz
runner 125 #10722 üzenetére
teljesen amatőr vagyok a fotózás terén (a piszkálgatásukban meg még az amatőr szinthez is van mit fejlődnöm, de azért eljátszadozom
-
Lirion
addikt
válasz
runner 125 #10704 üzenetére
Haha, nem, én tényleg szeretem a symbit, jobban, mint a többit.
-
BalanceR
addikt
válasz
runner 125 #10685 üzenetére
Nem, a közelőontja olyan 30 centi...
(#10690) dokee78: Most frankón WC papír gurigából csináltál állványt?
-
porse
őstag
válasz
runner 125 #10662 üzenetére
Persze, nem mondtam, hogy nem számít, hogy 150e forintos készülék vagy egy 30-40 e forintos.
Csak, hogy a topik nem erről szól szerintem, hogy márpedig ez a kép jó mert ezt egy ilyen olcsó telefonnal csináltam.... -
Ricardo
titán
válasz
runner 125 #10639 üzenetére
Ezzel sincs gond. Sok infóhoz jutunk ebből is. Nincs tele zajjal, jól kezeli a piros színt...stb
-
kiskaktusz
addikt
válasz
runner 125 #10623 üzenetére
az úgy elég jó kép
a bicóért plusz1!
-
dokee78
félisten
válasz
runner 125 #10623 üzenetére
Nagyon szép képet csinál az az Iphone 4.
Csinálok már én is valami Autós képet,csak,azért,hogy legyen itt gyenge minőségű kép is.
-
sdd2
veterán
válasz
runner 125 #10621 üzenetére
Nekem z-vel jobban tetszik
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #10573 üzenetére
Arra gondolsz ami alapból benne van, vagy egy külön appra? A gyárit kipróbáltam, hát nem is tudom.
mod: Van egy pár ingyenes HDR app. Majd kipróbálom őket.
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #10570 üzenetére
Holnap lövök én is párat, az új szoftal. Kíváncsi leszek.
-
GALARDO
addikt
válasz
runner 125 #10567 üzenetére
Jó kép!
iOS5?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest